Cocuklarla kabaliga gitmek işkence zaten fıttırıp geliyosunGittim de gel bana sor E Elif_Eylul oturun koşmayın demekten göbeğim çatladı çocuklar durmuyor yoruldum
Seninkilerin biri akıllı degilki sende dinlenGittim de gel bana sor E Elif_Eylul oturun koşmayın demekten göbeğim çatladı çocuklar durmuyor yoruldum
Bugün 1,5 kilo vermiştim@I-cell_84 eksiye gectinmi ödemlerin gittimi canim
İyi geceler cicemBugünlük mesaimi doldurdum gece sohbet edeceklere iyi nöbetler diliyorum
Iyi geceler kizlar yarin bildirimleri unutmayın
İyi gecelerBugünlük mesaimi doldurdum gece sohbet edeceklere iyi nöbetler diliyorum
Iyi geceler kizlar yarin bildirimleri unutmayın
Cocukla düğünemimgidilirGittim de gel bana sor E Elif_Eylul oturun koşmayın demekten göbeğim çatladı çocuklar durmuyor yoruldum
Gidilir şimdi kayınvalideye de birakamiyoruz mecbur kalıncaCocukla düğünemimgidilir
DuzeltimO kim be etiket yalnış olmuş
Filizle kardeş akrabamisiniz yoksa geyiginemi konuşuyorsunuz anladımNikaha gittik oradan aradım evde olmasaydı gitmezdim dün dedi kocam ama bugün dedim hadi gidelim geleceğini bilseydik arardikdüğünler var dedin diye birşey demedim
Aşımı kötü etti arkadaşım .Bende cuma vuruldum dün kotuydum ama bugün iyiyim sukurBugün 1,5 kilo vermiştimadet halen olamadım ama 73.2 ye inmişti sabah inşallah bu hafta yarın hele olsam iyi olacak güp gibi olmak deyimini resmen yaşıyorum biontech yaktı beni
Ablam olurFilizle kardeş akrabamisiniz yoksa geyiginemi konuşuyorsunuz anladım
Kiz kardeşiz yeni duydum demeFilizle kardeş akrabamisiniz yoksa geyiginemi konuşuyorsunuz anladım
AtiyosunKiz kardeşiz yeni duydum deme
Kiz ne atmasi ciddi ciddi kardesiz herkeste bilirAtiyosun
Aşı oldum geçen ay ve bu ay adet olamadım hala canım kontrole gittim yumurtlama olmuş sorulsun diye ilaç verdi bitti 9 gün geçti bakalım inşallah olurum artıkAşımı kötü etti arkadaşım .Bende cuma vuruldum dün kotuydum ama bugün iyiyim sukur
Kandirmamistir herhaldeAnaaa inanmiyoyaaa kardes olduğumuza kız Allah iyiligini versin senelerden beri kardesiz burdada birlikte yasiyoruzFitt_anne annem bizi kandirmadiysa yani kardesiz
Ama hiç abla kardeş gibi muhabbetiniz yok pek aranız yok sizin ozamanAnaaa inanmiyoyaaa kardes olduğumuza kız Allah iyiligini versin senelerden beri kardesiz burdada birlikte yasiyoruzFitt_anne annem bizi kandirmadiysa yani kardesiz