- 21 Kasım 2013
- 23.040
- 72.912
Yaaa genemiMirap kim Dilek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa genemiMirap kim Dilek
Sorun yokYaaa genemi
Gel gel gel güzelim gel gel hiç acımıcakYaaaaa korkuyorummmm
Ya gezdim durdum forumda kimse konuşmayınca gitdim bendeC Chikolata_gozlum Allah seni napmasin canım sıkılıyor etiket yap dedi ve gitti
O kim be etiket yalnış olmuş@MiraPham bu alemin en sportmen en azimli en tatlı dilli kibar yüzlü kadını doğum günün kutlu olsun iyki doğmuşsun canım arkadaşım
Acısada öldürmezzzzGel gel gel güzelim gel gel hiç acımıcak
Bende gelmedim iştePoni Bon etiket yapmamisim seni aboww
Geldim anneme gittik geldik
Senin attığın kurşun gül olur gül
Filiz yemezOlcak sen bir git gelde
Hayirdir anam yarin bana gelcekGeldim anneme gittik geldik
Annen gelse de takımca rahatlasakHayirdir anam yarin bana gelcek
Gideyim de gelmedi demesin napayım kalamam çocuğum üst dişleri de çıkıyor gece uyumuyoruz rahat edemem gittik mangal yaptık gönlü olsun napayım.Hayirdir anam yarin bana gelcek
Dimi ne dert olduAnnen gelse de takımca rahatlasak
Yemiyenin malını yerlerFiliz yemez
Annen gelse de takımca rahatlasak
Keske benide çagarsaydiniz gelirdimde yarın bana gelmezdiGideyim de gelmedi demesin napayım kalamam çocuğum üst dişleri de çıkıyor gece uyumuyoruz rahat edemem gittik mangal yaptık gönlü olsun napayım.
Nikaha gittik oradan aradım evde olmasaydı gitmezdim dün dedi kocam ama bugün dedim hadi gidelim geleceğini bilseydik arardik düğünler var dedin diye birşey demedimKeske benide çagarsaydiniz gelirdimde yarın bana gelmezdi
Bizim dügun hafta oratsiydi zaten herkesinkine gitmemNikaha gittik oradan aradım evde olmasaydı gitmezdim dün dedi kocam ama bugün dedim hadi gidelim geleceğini bilseydik arardik düğünler var dedin diye birşey demedim