- 7 Ağustos 2016
- 4.622
- 17.415
- 208
Benim de aynı kendim alacam bi dahakine giderim kuaföre artk şimdiden sana kolay gelsinKızın uyumasını bekliyorum kuaföre gidicem kaşlar aldı başını gitti ordanda yürüyüşe kaçarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de aynı kendim alacam bi dahakine giderim kuaföre artk şimdiden sana kolay gelsinKızın uyumasını bekliyorum kuaföre gidicem kaşlar aldı başını gitti ordanda yürüyüşe kaçarım
Bahcelere gittik bugun :)Pazar pazar nerelere gittiniz kızlar?
Aaa hicde demiyorsun dogum gunun kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu senelerin olsun canimTeşekkürler.
Misafirlerle abur cubur yiyorum diye yemek yemiyorum. Bugün de dogum günüm. Bakalım neler yiyeceğim.
Allah kolaylik versin canimHemşireyim canm personel sayısına göre nöbet sayımız değişiyor bu ay çoğunluk izinde biraz fazla nöbet var maalesef
Oo mutlu yıllar canım iyiki doğmuşsun kaç oldun 19 muTeşekkürler.
Misafirlerle abur cubur yiyorum diye yemek yemiyorum. Bugün de dogum günüm. Bakalım neler yiyeceğim.
Sidelyanin çokta umrundaydis i d e l y a mezun olabiliyorsun canim bir sorun yok
Simdi görür sok olur diye yazayim dedimSidelyanin çokta umrundaydi
Cuma ve cumartesi nin adımları canımCanim resim mi attın? Göremiyorum ben.
Teşekkürler canim.Doğum günün kutlu olsun canım pasta varmı gelek E Elif_Eylul duymasın sakın
Olur olur canım ızgara salatada olur maksat gırgır muhabbet olsunTeşekkürler canim.
İnan pasta yok. Hiçbirimiz sevmiyoruz.zaten diyetteyiz. Izgara et salata var.
Buyrunnnn.Olur olur canım ızgara salatada olur maksat gırgır muhabbet olsun