- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.806
Bu da iyiymişBen sen yap diyince alıyor süpürgeyi süpürüyor
Benimki de daha dün süpürmedik mi diyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu da iyiymişBen sen yap diyince alıyor süpürgeyi süpürüyor
Tamam pampaÇok az yada saatlerin düzensiz olması da etkiliyor benimde saatler saçma sapandi , dileği boşver o ptesi ancak görür
Etten bisey olmazki canim aksamda yersin aç kalma afiyet olsunE Elif_Eylul sopa nerede
Kafamı kaldıracak vaktim yok diye kardeşim iskender yaptırıp gelmis
Ekmeğini yemedim ama eti ile yoğurdunu yedim cezam nedir
Aksam asla bisey yiyemem o yogurt agirlastirdi beni fena yaptı
Aksam nasıl geçiştirsem
Nasıl fırladın çok merak etdimDur kız daha sana anamdan 8 aylıkken nasıl firladigimi anlatacaktim
Yogurt agirlastiriyor beniEtten bisey olmazki canim aksamda yersin aç kalma afiyet olsun
Yogurt normalde uyku yapar derler sende tespitlenmis demekkiYogurt agirlastiriyor beni
Her zaman yogurt tüketmiyorum o yüzden baktım geçmiyor kinoali salata yerim bende
Ben yaptim sizin yerinize gelemedim takimaBöyle gidersek komsular yapcak evdeki isleri baksana hepimiz burdayiz
Okuyup okuyup gülüyorum alemsiniz gerçektenZipzip- katıla katıla geliyo çok güldün dimi
Alemiz tabikide delirdi bizimkinlerBen yaptim sizin yerinize gelemedim takima
Okuyup okuyup gülüyorum alemsiniz gerçekten
sonundaoldu Mezuniyetin hayırlı olsun cnım
sonundaoldu 'nun Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (731. Etap) : 76,80
Bitiş Kilosu (738. Etap) : 69,50
Verilen Toplam Kilo : 7,30
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 9,51%
Toplam Süre : 8 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,19%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 913
Sevgili sonundaoldu 14 Haziran 2021 (731. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 732. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 6 Ağustos 2021 (738. etap) tarihinde toplamda 7,3 kilo vermiş olarak ve 69 kilo olan hedefini 94% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
- Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
sonundaoldu Karnen hazir tekrar tebrik ediyorum canim mezuniyetini
Mezuniyetin hayirli olsun canim
sonundaoldu 'nun Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (731. Etap) : 76,80
Bitiş Kilosu (738. Etap) : 69,50
Verilen Toplam Kilo : 7,30
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 9,51%
Toplam Süre : 8 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,19%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 913
Sevgili sonundaoldu 14 Haziran 2021 (731. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 732. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 6 Ağustos 2021 (738. etap) tarihinde toplamda 7,3 kilo vermiş olarak ve 69 kilo olan hedefini 94% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
- Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
sonundaoldu Karnen hazir tekrar tebrik ediyorum canim mezuniyetini
Sağol canım teşekkür ederimTebrikler Canım
Sağol canım sen naptın kaç kilo gittiTebrikler canım
Tebrik ederim canım. Mezuniyetin hayırlı olsun
Tebrikler canım
Sagol canım tesekkurederimTebrik ederim güzelim azimle vermeye devam ediyorsun harikasın
İyi gidiyorsun canım harikasinTekrar gunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 68.5
Bugun 68.1
1 kiloyu hedefliyordum yine tutturamadim. Dunde bisey yemedim ekmeksiz gecirdim ama kilo zor gidiyor artik
Eki Görüntüle 2900690
Kız bu ne maşallah sübhanallah senin gibi kilo versem iki ayda tamamim. Valla tebrik ediyorum seni ayrıca.Geçen hafta Cumartesi 59,8
Bu hafta 57.5
Fark 2,300
%3,846 Zipzip- E Elif_Eylul @sportie
Eki Görüntüle 2900681
Vay benim ortime maşallahı var
Ooo bı 800 daha maşallah canım harika gidiyosunGünaydın kizlar aşıya gidecem şimdi inşallah yan etkileri olmaaz
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 73 6
Fark 0.8
Yüzde 1.o7
Eki Görüntüle 2900696