- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Pro degilsin ondan canim kirmızi olman lazimBuraya bakan gelen kişileri ben niye görmüyorum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pro degilsin ondan canim kirmızi olman lazimBuraya bakan gelen kişileri ben niye görmüyorum ya
Kırmızı değilsin ondanBuraya bakan gelen kişileri ben niye görmüyorum ya
GidiyomTamam dağılın herkes gidip evini temizlesin pis pis oturmuşsunuz.
Birak çiko san i iki haftadır 400-500 takılıyorsun gel kanka olalım hedef bı hafta 1.5
Buraya bakan gelen kişileri ben niye görmüyorum ya
Vay hedefe bakBirak çiko san i iki haftadır 400-500 takılıyorsun gel kanka olalım hedef bı hafta 1.5
AminAllah sonumuzu hayr etsin
1.5 kilo versem mezum oluyorum deseneBirak çiko san i iki haftadır 400-500 takılıyorsun gel kanka olalım hedef bı hafta 1.5
Bizde böyle bizde de %3 verceek liste var ama yumurta yiyemiyorumVay hedefe bak
Olun olun mezun olun siz görceniz1.5 kilo versem mezum oluyorum desene
Olsun başka şeyler tüket canım onun yerineBizde böyle bizde de %3 verceek liste var ama yumurta yiyemiyorum
Ne görcemOlun olun mezun olun siz görceniz
Bende evin isi kaldi cocuklar yorgan yastigi birbirine katmisLan süpurge yapicam kalkarsam oturdumya size daldim
EbemiNe görcem
Olamaz kız boyumuz aynı 65le mezun mu olunur hep 65e iniyor sonra bı bakiyorum Sevilay 70olmus onun için en kötü 60olalim ki 65e çıkarız maximum :)1.5 kilo versem mezum oluyorum desene
Ebe kötü bisey degilki
Hiçbirsey yumurtanın yerini tutmuyor ya bu kadar tok tutan birşey nasıl bana kötü geldi zamanında iyi ki 9 tane yemişim şimdi bulamıyoruz:)Olsun başka şeyler tüket canım onun yerine
Ben mezun oluyorum kız sen diyilOlamaz kız boyumuz aynı 65le mezun mu olunur hep 65e iniyor sonra bı bakiyorum Sevilay 70olmus onun için en kötü 60olalim ki 65e çıkarız maximum :)