Ciko isterse degistirsin profilindede bir bikkinlik ifadesi koymusIstiyosaniz olsun sorun yok
Olalım tatlım ama bugün ve yarın da spor yapamam . Yenelim yine bunlarıNehirde kabul ederse olalım, pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
Mezuniyetin hayırlı olsun canımÇok iyi canım tebrik ederim.
Seninle aynı hafta mı mezun olacaktık
Çok duyguluyum gerçekten. Sizler gibi aktif olamasam da grubumuzdaki arkadaşlık sohbet muhabbet destek her zaman en iyi yerde olduğuma inandırdı beni. Çok mutluyum bu takımda yarıştığım ve bu takımda mezun olduğum için
Benim kankam meşgul kendime yeni kanka bulayım
Teşekkür ederim canım sağolasın.Olalım tatlım ama bugün ve yarın da spor yapamam . Yenelim yine bunları
Mezuniyetin hayırlı olsun canım
Gülelim diye şeyetmişdimCiko isterse degistirsin profilindede bir bikkinlik ifadesi koymus
Canım benimÇok iyi canım tebrik ederim.
Seninle aynı hafta mı mezun olacaktık
Çok duyguluyum gerçekten. Sizler gibi aktif olamasam da grubumuzdaki arkadaşlık sohbet muhabbet destek her zaman en iyi yerde olduğuma inandırdı beni. Çok mutluyum bu takımda yarıştığım ve bu takımda mezun olduğum için
İzninizle size talibim.Benim kankam meşgul kendime yeni kanka bulayım
2.5 aya mezunsun demek.Hedefime 7. 2 kaldı.
Verdim gitti hayirli olsunİzninizle size talibim.
Rakip degil kanka kiz karıştırmaGülelim diye şeyetmişdimzaten rakibimde gelmiyorki
Teşekkür ederim Ayşecim
Kalkayım yaa yatıyordum. Bu hafta çok çalışmam gerek. Sen bişey yapma önümüzdeki perşembe bi çiğbörek yersin geçersin zaten beni
Başarırsın canım hepimiz bir iki kilo alıyoruz korumada 2 gün ye 3 gün koru şaka şakaTeşekkür ederim Ayşeciminşallah senin gibi çiğ börek pişi trileçe yiyerek korurum
Şaka bir yana dengelemek önemli sen de bu işi çok iyi yapıyorsun. Ben salmaktan korkuyorum. Bütün çabalarım boşa gitsin istemiyorum. İnşaAllah budwfa başarırım