- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 40
Bildiğin 2 2 kilo almış gibiyim dünya yesen alamazsın 4 kilo 1 ayda ki dikkat ediyorum sporumu yapmaya suyumu yeşil çayımı anlamadım doktora gideceğim haftaya zaten kadın doğum yine ilaçlar hiç yaramadı 2 aydır mahvetti beniGunaydin canim regl kotu etkilemis gerçekten
Anladım canım geçmiş olsun bence de doktora gitmek daha mantıklıValla ödem oluyor zaten adet dönemleri ama bende şok içerisindeyim gecen hafta 73 tu bu hafta 75 ilaçlar ve 2 Ay adet olamama durumum bence yeşil çay içiyorum yürüyorum bakalım gideceğim tekrar doktora el ayak yuz bile sis kötüyüm ya
Haftaya menulerimi duzene sokacam canim sebze ağırlıklı beslenecemBence sen aç kaldığın için kilo veremiyorsun ara öğün falan da koy menuye
Evet menun hep az canım demekki az yiyincede veremiyosunSagol canim bu hafta sebze agirlikli beslenecem aksamlari cok az yedim hep
Eksin çok guzel canim tebrikler bu kilodada veriyosunya
Benim alıntım yine gitmiş kilonu alıntılamıştım. Tebrikler canım
Tebrik ederim canım.Tekrar gunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 68.5
Bugun 68.1
1 kiloyu hedefliyordum yine tutturamadim. Dunde bisey yemedim ekmeksiz gecirdim ama kilo zor gidiyor artik
Eki Görüntüle 2900690
Teşekkür ederim canımEksin çok guzel canim tebrikler bu kilodada veriyosunya
Bende merak etdim dünde doğru dürüst uğramadı.
Tabiki sabah nutellali pankek, öğlen pişi, akşam çiğ börekleBenim alıntım yine gitmiş kilonu alıntılamıştım. Tebrikler canım. Nutellaylamı zayıfladın
Bizde yiyelim omzaman
Tebrik ederim canım.
Simdi gördum ama nereye kayboldukiBende merak etdim dünde doğru dürüst uğramadı.
Spor yapıyordur şimdi öyle tartılırBende merak etdim dünde doğru dürüst uğramadı.
Ne güzel menü böyle.Tabiki sabah nutellali pankek, öğlen pişi, akşam çiğ börekle
Oh oh maşallah
Tabiki ben hep karbon yiyorumNe güzel menü böyle.1 kaşık nutella ala bilirmiyim acaba
Tebrikler CanımGünaydın kizlar aşıya gidecem şimdi inşallah yan etkileri olmaaz
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 73 6
Fark 0.8
Yüzde 1.o7
Eki Görüntüle 2900696