- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 40
Haftaya daha guzel olurCok rahatsiz edici bir şişkinliğim var kesinlikle regl gecikmesinden bence daha fazla giderdi ama
Gunaydin canim regl kotu etkilemis gerçektenGünaydın kızlar halen adet olamadım 2 aydır ilk doz biontech asisindan etkilenmiştim ilk doz sonra ikinci doz malesef hormon ilaçları söktürücü vs derken stres yaptı şiştim davul gibi ilacım dün bitti bir hafta için adet olmaya başlar ödem de sökmeye inşallah bir iki haftaya normale dönerim hergun 3 litre su ve adımlarımı da yapıyorum ama hiç ise yaramadi
Kiz uyurken ders çalışacağım vaktim olmaz diye şimdiden paylaşayım
Gecen hafta 82
Bu hafta 81.65
Giden -350 gr.
Tebrikler kızlarGünaydın arkadaşlar ,
Maaleaef burada çok olamıyorum
Pazartesi de yola çıkıyorum eylülde gelicem sonra da okul telaşı.
Affedin beni nolur
Zipzip- kaptanım sen beni azlet canım
Ama bugünkü kilomu paylaşıp ta gidiyim
Geçen hafta 59,200
Bugün 58,500
Fark : 700
% 1,18
@Filizzz16 @MiraPham M MissHayaLet
71 den 75 emi çıktın .Günaydın kızlar halen adet olamadım 2 aydır ilk doz biontech asisindan etkilenmiştim ilk doz sonra ikinci doz malesef hormon ilaçları söktürücü vs derken stres yaptı şiştim davul gibi ilacım dün bitti bir hafta için adet olmaya başlar ödem de sökmeye inşallah bir iki haftaya normale dönerim hergun 3 litre su ve adımlarımı da yapıyorum ama hiç ise yaramadi
Sagol canmGeçmiş olsun canim
Ya hayatta olmayacak sey oldu. Demligin kapagi kqpanmiyor diye bastirirken kapak icine dusty tabi elim de arkasindan girdi. Cikardim suya soktim ama ust deri komle gitmisti bi de yuzuk olan parmak. 2 dk sonra bayildim acidan mi soktan mi neyse. Bi de tatil yerinde hastane aradik. Berbqt bi gundu. Sukur acisi hafifledi simdi ama elimi kullaninca aciyor.Geçmiş olsun canımkomple elinmi yandı. Nasıl oldu?
Tesekkur ederim kaptanimGecmis olsun canim izne ayiralim iyilesince dönersin
Sagol cnmÇok geçmiş olsun canım
Günaydın guzellikler
Gunaydin canimGunaydin kizlar
Günaydın kuzum eksin çok güzelGünaydın arkadaşlar ,
Affedin beni nolur
Geçen hafta 59,200
Bugün 58,500
% 1,18
Kuzu sen 70lerden nasıl 75 çıktın öyleGünaydın kızlar halen adet olamadım 2 aydır ilk doz biontech asisindan etkilenmiştim ilk doz sonra ikinci doz malesef hormon ilaçları söktürücü vs derken stres yaptı şiştim davul gibi ilacım dün bitti bir hafta için adet olmaya başlar ödem de sökmeye inşallah bir iki haftaya normale dönerim hergun 3 litre su ve adımlarımı da yapıyorum ama hiç ise yaramadi
Günaydın canımGunaydin kizlar
Kötü olmuş tekrardan geçmiş olsun.Sagol canm
Ya hayatta olmayacak sey oldu. Demligin kapagi kqpanmiyor diye bastirirken kapak icine dusty tabi elim de arkasindan girdi. Cikardim suya soktim ama ust deri komle gitmisti bi de yuzuk olan parmak. 2 dk sonra bayildim acidan mi soktan mi neyse. Bi de tatil yerinde hastane aradik. Berbqt bi gundu. Sukur acisi hafifledi simdi ama elimi kullaninca aciyor.
Tesekkur ederim kaptanim
Sagol cnm
Geçmiş olsun nasıl oldu öyle, çok mu yandınIyi geceler kizlar
Ben dun elimi yaktim 2. Derece
Bi sure izin almam lazim sag elimi kullanamafigmdan mesaj yazmak da eziyet kendime ozel yemek hazirlamak da.
Yarin bildkrim yaptiktan sonra izne ayrilmak istiyorumZipzip- kaptanim
eksidesin tebrik ederim canım aslında bu hafta düz 80 olursun sen sanıyordum regl bozdu sanırım. Regl masajı göndermiştin deneyebildin mi?Kiz uyurken ders çalışacağım vaktim olmaz diye şimdiden paylaşayım
Gecen hafta 82
Bu hafta 81.65
Giden -350 gr.
Günaydın tebrik ederim canımGünaydın arkadaşlar ,
Affedin beni nolur
Geçen hafta 59,200
Bugün 58,500
% 1,18
Günaydın canım çok şaşırdım gerçektenGünaydın kızlar halen adet olamadım 2 aydır ilk doz biontech asisindan etkilenmiştim ilk doz sonra ikinci doz malesef hormon ilaçları söktürücü vs derken stres yaptı şiştim davul gibi ilacım dün bitti bir hafta için adet olmaya başlar ödem de sökmeye inşallah bir iki haftaya normale dönerim hergun 3 litre su ve adımlarımı da yapıyorum ama hiç ise yaramadi
Gunaydin canim
Gunaydin kizlarGünaydın canım
Gunaydin canimGünaydın kızlar, güzel bir gün diliyorum
nasılsın canım yeni elbise bakacağım diyordun baktın mı bişelerGunaydin canim
Az internetten baktim canim da karar veremiyorum :)nasılsın canım yeni elbise bakacağım diyordun baktın mı bişeler
İkinci doz mu bende emzirdigim için dün oldum ilk dozu daha sadece kaldırırken kolumda bir ağrı varMiğrenim var canım ama hacemattan sonra migrenim tutmadı , çok şükür . aşıdan herhalde başım çatlıyordu hap içtim rahatladım ama migren ağrısı gibi değildi çok şükür, yoksa aynen dediğin gibi çıkarınca bende rahatlıyorum ama benim ki mide bulantısı canım aşının yan etkileri sanırsam ama yarına daha iyi olurum inşaallah.
O kadar yedim canım midem bulanıyor istemiyor canım birşey , yoksa bilirsin beni aç duramam
Bi de ablanın düğünü olunca tabi insan zor karar veriyor, kolay gelsin canım benimAz internetten baktim canim da karar veremiyorum :)
Sagol canim beğenirsem önce sizlere soracağımBi de ablanın düğünü olunca tabi insan zor karar veriyor, kolay gelsin canım benim
tamam merakla bekliyoruzzSagol canim beğenirsem önce sizlere soracağım