Benim aklimada çinliler geliyor evlerden ırakİsmimizi sevmedik o yüzden yokuz
Aminnn. Küsmek yerine konuşuyorm artık çen çen terapinin faydasıBaştan pazarlık kocana küsme :) aynen canım çok şükür minicik bebekler ameliyat bekliyor oksijen tüpüyle nefes alıyor onları yaratan rabbim sifalarinida versin inşallah
Sağol canımCok gecmis olsun duzelmesine sevindim canim
Cok onemli birsey yok canim ya
Dun menulerde kacamaklar varmis
Sidelya yuzde 4 ya da 4 kilo eksi ile gelecekmis
Poni listeye girmek istiyor
Ben yine koyde sürünüyorum:)
İlla para vereceksin ben sana yıllardır anlatıyorum püf noktalariniAminnn. Küsmek yerine konuşuyorm artık çen çen terapinin faydası
Hepsi birşey yazmış fikri biz attık ama sönük kaldık bunlarin içinden cadı çıktı :)
Profill mesajınaa bakkk yaaaHatırlayanlar ramazan sonunda sutlu kahve makinası almıştım ama benim tat koku bozuk (gözünde mi görmüyor demeyin kavanozları aynı karışmış gitmiş) herkese filtre kahveyi türk kahvesi gibi pişirip vermişim hatta makinayı beğenmedim ne biçim kahve yapıyor pütür pütür diye ablam fark edene kadar kimsede ses çıkarmadı yaaylarca p iğrenç kahveyi içmiş eşim
Deminden gülüyorum yaa
Ossss diye selam veresim geldiPikachu birşeye benziyor en azından chi hu ne be
Günaydın.günaaaaydınnn herkeseeeeeebugun biraz fazla uyudum uzzuunnn zamandir boyle uyumamasitim
En güzel isim sizin. Bahaneye bak. Siz bulun kendinize isim.İsmimizi sevmedik o yüzden yokuz
Tamam kalsınEn güzel isim sizin. Bahaneye bak. Siz bulun kendinize isim.
Sevemedim ne yapayım