- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Kaçmıcaksın degilmi listeye girince
Aman kürkçü dükkanından kaçılır mıKaçmıcaksın degilmi listeye girince
Kuzum bugün 17 de emanet çocukları babalarına teslim ettikten sonra ordan doğum günü var oraya geçecem . Geldiğimde çocuklarımı yatırıp sabaha kadar kalan evalarımı yaparım inşaAllah yorgunluktan ölmezsem üzülme sen .Kimse yapmıyor. 1.000 puan bonus var halbuki.
Beni yenebilirsiniz ama kankimi yenebilir misiniz bilemem . Bu hafta hiç keyfim yok. Adapte olamadım bu hafta.
Doğum günün kutlu olsun canım .Pasta diyince bi üzerime alınasım geldidoğum günü çocuğuydum azck yedim valla
Artiysan git ustüne pasta ye yarin eksi gelirsinHerkese merhabalar , kızlar fazla katılamıyorum kusuruma bakmayın. Bugün doğum günü var ama salatamı ve yoğurtumu götürüp yiyecem inşaAllah. Anlayışla karşılarlar mı bilemem ama yapacak birşey yok.
Poni Bon bugün de tartıldım canım aynı duruyorum. Eksilme falan yok e yediklerimde ortada bugün moralim iyice düştü. Ne yapsam ne etsem bilemiyorum.
Yüzüm yok ki gelmeye
Tabiii gelme canım profillerde gez,kendi topiginde gez ama buraya gelme git burdan git artık burası kurkçü dükkani degilYüzüm yok ki gelmeye
A ya yaaaaaaaa amaaaaaaTabiii gelme canım profillerde gez,kendi topiginde gez ama buraya gelme git burdan git artık burası kurkçü dükkani degil
Defol beeeeeİstesemde gelemem pazar günü tatile gidiyom
Ama napim gitmeyimmi stres atmayım mi herşey dahil de eğlenmeyim miDefol beeeee
Tatilmiş
Aman git beyaaa yee iç gez eğlen canım şaka bir yanaAma napim gitmeyimmi stres atmayım mi herşey dahil de eğlenmeyim mi
Gel gel öpem seniAman git beyaaa yee iç gez eğlen canım şaka bir yana
Gel gel öpem seni
Günaydın canimGünaydın kızlarr
Günaydın canimGünaydın kızlar
Günaydın canim
Dogum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelerePasta diyince bi üzerime alınasım geldidoğum günü çocuğuydum azck yedim valla
Günaydın canimGunaydin hepinize
Bugun misafirim var insallah kacamaksiz atlatabilirm
Listeye alalim da birincisi sartlar uyacak mi
Merhaba canim son 2 gun var daha bozma moraliniHerkese merhabalar , kızlar fazla katılamıyorum kusuruma bakmayın. Bugün doğum günü var ama salatamı ve yoğurtumu götürüp yiyecem inşaAllah. Anlayışla karşılarlar mı bilemem ama yapacak birşey yok.
Poni Bon bugün de tartıldım canım aynı duruyorum. Eksilme falan yok e yediklerimde ortada bugün moralim iyice düştü. Ne yapsam ne etsem bilemiyorum.