Bugun ekmeksiz gecir yarin detoks yap eksiye gecersin canim daha iki gun varHerkese merhabalar , kızlar fazla katılamıyorum kusuruma bakmayın. Bugün doğum günü var ama salatamı ve yoğurtumu götürüp yiyecem inşaAllah. Anlayışla karşılarlar mı bilemem ama yapacak birşey yok.
Poni Bon bugün de tartıldım canım aynı duruyorum. Eksilme falan yok e yediklerimde ortada bugün moralim iyice düştü. Ne yapsam ne etsem bilemiyorum.
Canım modunu düşürme. Biz hep modumuz düşünce diyeti bırakmadık mı hep başa sardık bu yüzden. Bi kalk 5 dk oyun havası aç oynaHerkese merhabalar , kızlar fazla katılamıyorum kusuruma bakmayın. Bugün doğum günü var ama salatamı ve yoğurtumu götürüp yiyecem inşaAllah. Anlayışla karşılarlar mı bilemem ama yapacak birşey yok.
Poni Bon bugün de tartıldım canım aynı duruyorum. Eksilme falan yok e yediklerimde ortada bugün moralim iyice düştü. Ne yapsam ne etsem bilemiyorum.
Bence de
Kaçmaz ama kocamla kavga ettim yedim diyebilir o zaman ağzına kürekle vurun
kizummm özet geciver hayrına :)Biti canim da cevaplamaya üşeniyorum
Nasılsın canım benim diyet yeni başladı sayılır yeni bitti tatil modum sen nasilsjn en son seni 59 larda gormustumKızlar neler yapıyor sunuz nasıl gidiyor diyet ozlediklerimi etiket yapayım.
@Cedarice @Kmsl Hnd @kackaloribu @sena zeynep E Elif_EylulZipzip- Cordelia C Chikolata_gozlum Poni Bon @Elhan North River @Brzhuzur @Mucizemsn @sardunya1038
Benimde 36 olacak ocakta çocuk mu dusunuyorsun canım menopozdan korkma sebebin bumuYa canım yaşım 38
Menopoz diye korkuyorum her defasinda
Eksiysekte yiyebilir miyizArtiysan git ustüne pasta ye yarin eksi gelirsin
Nerdesin kız demek sağda solda gezip gelmiyorsunYüzüm yok ki gelmeye
Bu ne ne Pikachu gibi
İsmimizi sevmedik o yüzden yokuz
Pikachu birşeye benziyor en azından chi hu ne beBu ne ne Pikachu gibi
Cok gecmis olsun duzelmesine sevindim canimNe olmuş buralarda ben 3gundur kızın kontrolleri için uğraşıyorum çok şükür düzelmiş kalbindeki kalınlaşma tekrar gitmemize gerek yok ,bu doktorların niye küçük doğdu demesinden bıktım ben mi bilecwgim siz bilmezseniz genetik diyorum anasida 1kg doğdu şimdi dana gibi bakogunlerom fazlasıyla yer değişti ama inşallah cumaya istediğim eskiyi alırım siz naptiniz 1.1.5 kg verenler olmuş masallah
Cok onemli birsey yok canim yakizummm özet geciver hayrına :)
Çok şükür canım.Ne olmuş buralarda ben 3gundur kızın kontrolleri için uğraşıyorum çok şükür düzelmiş kalbindeki kalınlaşma tekrar gitmemize gerek yok ,bu doktorların niye küçük doğdu demesinden bıktım ben mi bilecwgim siz bilmezseniz genetik diyorum anasida 1kg doğdu şimdi dana gibi bakogunlerom fazlasıyla yer değişti ama inşallah cumaya istediğim eskiyi alırım siz naptiniz 1.1.5 kg verenler olmuş masallah
Günaydın bu alemin en azimli hırslı kızları
Anlaniz kızın uyumasindan fırsat diyerek kalktı kahvesini içti eliptiginin başına geçti
F Frozen01 canım kankam bu cuma çok pis ezicezPoni Bon @nehir6161 yoldaşları
Ay BaharKaçmaz ama kocamla kavga ettim yedim diyebilir o zaman ağzına kürekle vurun
Baştan pazarlık kocana küsme :) aynen canım çok şükür minicik bebekler ameliyat bekliyor oksijen tüpüyle nefes alıyor onları yaratan rabbim sifalarinida versin inşallahAy Bahar
Kıza çok sevindim valla çok şükür