- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Pazartesi eksisine bayılıımGünaydın canlar
Cuma 74.4
Bugün 74.2
Canim bizim pazar 12ye kadar köy pazari oldugu icin erken çıkmayınca kalıyo cücükler sonraPek erkencisin kışlık islerinemi girisicen filiz
⁵⁰ gramcık ne kızGünaydın kizlar 1saattir şaşmazda kilit kaldık şimdi yolu değiştirdik kızımın kontörlü var sabah aceleyle tartıldım
Eki Görüntüle 2898744
-50g cıkkkk :)
Şimdi gelemem çok acıktım kahvaltı yapicam ama başka geliyim inşaallahgel buyur dilekcim belcika
Bebişim ödemi atmadan tartilmaninda etkisi vardırGünaydın kizlar 1saattir şaşmazda kilit kaldık şimdi yolu değiştirdik kızımın kontörlü var sabah aceleyle tartıldım
Eki Görüntüle 2898744
-50g cıkkkk :)
afferin tutku aksam sinavini verdin bebegimEki Görüntüle 2898645
karnim gurulduyor ayni resindeki kedi gibiyimmm
komşum bu saatte bir kucuk borcam 9 dilim revani getirdine gerek vardi ..
söz vermeye geldimbunun icinnn
9 dilim revani neEki Görüntüle 2898645
karnim gurulduyor ayni resindeki kedi gibiyimmm
komşum bu saatte bir kucuk borcam 9 dilim revani getirdine gerek vardi ..
söz vermeye geldimbunun icinnn
Sen zaten beni yesen sabaha eksi çıkarsınSabah tartildim 58,8 geldim eksi 1 kilo gitmiş dünkü yediğim 4 tane cigborege rağmen
Anlamadım neden acabaSen zaten beni yesen sabaha eksi çıkarsın
he kuzum he9 dilim revani nekomşun bol kepceci galiba ne güzel
Olsun güzel komşu ama bu komşu seni tombik yaparhe kuzum heonun cocuklari yas pasta seviyo diye yas pasta yaptim butun butun aldik onlara gittik cocuklar beraber yesin diye sanirim oda onun icin oyle sey etti herhal
aboww masallahSabah tartildim 58,8 geldim eksi 1 kilo gitmiş dünkü yediğim 4 tane cigborege rağmen
kendi cok zayif kizOlsun güzel komşu ama bu komşu seni tombik yapar
Niye ki acaba insan galiba zayıf olunca çevresindeki tombikleri takip ediyorkendi cok zayif kizbide benim kilo vermelerimi hep takip eder
yavas gelinn yavasss o bizimTabiki tatlımm. Komik olmasınlar yani biz varken birincilik hayali kuranlar mı var
ahaaa bunun icinde biraz sen varsinNiye ki acaba insan galiba zayıf olunca çevresindeki tombikleri takip ediyor
ahaaa bunun icinde biraz sen varsinagzin ciborek kokuyo zaten
Afiyet olsun canımkızlar ben eve geciyorum kahvalti hazirlayacagim az yokum
Günaydın canım kilolar d aayni galiba seninle taktiğin varmı bu hafta geçen hafta sen kaç vernistinTmm @Brzhuzur da kakim olsun. 3 kanki oluruz