- 16 Temmuz 2021
- 1.369
- 3.709
- 31
Evet bana çok iyi geldi sonra devamlı içince baktım vücut alıştı Arada sindirim sorunu yaşadığımda içiyorum hakikaten iyi geliyor. Bi de tahıllı kahve var tuvalete gidiyorsun içince direktYani iyi diyosun dime canim ilk defa aldim belki iyi gelir wc ye falan dedim
Ilk defa gördüm bunu :)Evet bana çok iyi geldi sonra devamlı içince baktım vücut alıştı Arada sindirim sorunu yaşadığımda içiyorum hakikaten iyi geliyor. Bi de tahıllı kahve var tuvalete gidiyorsun içince direkt
Sık kullanınca hepsi rutin olup işe yaramıyor bende. Tavsiye ederim bu kahveyi deIlk defa gördüm bunu :)
Evet bana çok iyi geldi sonra devamlı içince baktım vücut alıştı Arada sindirim sorunu yaşadığımda içiyorum hakikaten iyi geliyor. Bi de tahıllı kahve var tuvalete gidiyorsun içince direkt
Farmasinin galiba o kullanmıştımIlk defa gördüm bunu :)
Pek ihtiyacim yok wc konusunda sıkıntı yasamiyorum ama aklımda olsun denerim bir gunSık kullanınca hepsi rutin olup işe yaramıyor bende. Tavsiye ederim bu kahveyi dekahve zaten bağırsak çalıştırıyor ama bunu ilk içtim şoke oldum hemen etki ediyor
Masallah canim yaaEva bitti benim ter akiyo heryerimden cardioya baslayim
Ayyu bu daha kıvrak bisey valla ama bitirdim 27dkPek ihtiyacim yok wc konusunda sıkıntı yasamiyorum ama aklımda olsun denerim bir gun
Masallah canim yaa
Bende az sonra yapacağım bakalim birsey cikmazsa
Bende sabah baktim 27 dakika yapabilirim inşallah:))Ayyu bu daha kıvrak bisey valla ama bitirdim 27dk
Yaparsin insallah sonucumuz guzel olur hep birlikte yaparsak merak geliyo banada yoksa tek olunca gitmiyoBende sabah baktim 27 dakika yapabilirim inşallah:))
Normalde sıkılır birakirdim bu sefer parca parcada olsa 35 dakikayi tamamladimYaparsin insallah sonucumuz guzel olur hep birlikte yaparsak merak geliyo banada yoksa tek olunca gitmiyo
sagol canim benimTamam canım o zaman iyileştiğin zaman yapalım güzelim. Allahım şifanı versin . Çok geçmiş olsun
hay masallah harikasssinnn cordelyamAnnemlerdeyim. 20 yil önceki t shirtümu giydim
Bende yaptim hadi hep birlikte guzel olucak diyelimNormalde sıkılır birakirdim bu sefer parca parcada olsa 35 dakikayi tamamladim
Hep birlikte yapmanın etkisi oluyor tabi ki
basladim 3 dakika yaptim birsey çıktı devam edeceğimBende yaptim hadi hep birlikte guzel olucak diyelim
25dk hit cardio yaptim bide ama öldümbasladim 3 dakika yaptim birsey çıktı devam edeceğim
Aynen yaa diyet menüsü istiyoruzBanada geldi
Bi dahaki sefere onlarda diyet tarifleri yapsinlar topluca nevreste ye mesaj atip talepte bulunalim
Yiyebilen var yiyemiyen var
Ben 6. Takım birlikte yapıyor gibi hissediyorum.Bende yaptim hadi hep birlikte guzel olucak diyelim
Aynen canım birlikte yapinca güzel oluyo sayendeBen 6. Takım birlikte yapıyor gibi hissediyorum.