Video acilmiyor canimEva fitness 2. Gün
Zipzip- E Elif_Eylul sonundaoldu @nehir6161 F Frozen01 sonundaoldu @Tutku44 s i d e l y a @pisi pisi kopatim
Haydi haydi haydi var mı başka katılan hu hu
Halay olsa hepiniz gelirdiniz tey tey tey...
Siteyle alakasi varmis video mune yazmis aks profillerdeVideo sorunu çözüldü kızlar
Aynı ben sjsjsj
Hallettim canım dünkü gibi mesaja tekrar bakın.Siteyle alakasi varmis video mune yazmis aks profillerde
Yok simdi aćiliyo ama video olarak yüklenmiyo öyle yazmislarHallettim canım dünkü gibi mesaja tekrar bakın.
Günaydın canimGunaydin kizlar
Hayirli sabahlar canımHayırlı sabahlar
Günaydın canimGünaydın
Gunaydin canimGünaydın canim
Hayirli sabahlar canım
Günaydın canim
C Chikolata_gozlumEva fitness 2. Gün
https://youtu.be/JnNvIaH84P0
Eva fitness 24. Gün
https://youtu.be/e7Bej4B5T6U
24.günü attım. Buradan ilk 23 güne ulaşabilirsiniz.
Zipzip- E Elif_Eylul sonundaoldu @nehir6161 F Frozen01 sonundaoldu @Tutku44 s i d e l y a @pisi pisi kopatim
Haydi haydi haydi var mı başka katılan hu hu
Halay olsa hepiniz gelirdiniz tey tey tey...
Resimlerdeki gib 24. Gün videosunu açıp, önceki günlere gidebilirsiniz.day 1 day 2 yazan yerden linke tıklayın canlarım.
Super görünüyorsun canimAnnemlerdeyim. 20 yil önceki t shirtümu giydim
Bende ekledim favorilere merkezde isim var gidip gelince yaparim
Günaydın canimGünaydın gençler. Sonunda ucundan da olsa 6 lar geldi. Umarım bir daha 70 leri görmem.
Cordelia çok güzel olmuş
Aynen korkusu yetti Çok fena yağdı , sağol canımSağol canım senin bayramın mübarek olsun. Geçmiş olsun tekrardan , sel vurmasada korkusu yetmiştir. Allah yardımcıları olsun selzedelerin. Hadi inşaAllah en kısa zamanda bekliyoruz seni . Allah a emanet ol
Sağol kaptanım cok şükürSeninde bayramin mubarek olsun canim
Guzel kilo almadan atlatttin köy ve bayram tatilini
Sevgiler canım. Bekliyoruz seni.
Bende burayı çok özledim giremesemde hep aklımda oluyor burası sanırım hedefe ulaşsamda kurtulamayacak kk bendenHayırlı sabahlar canım. Senin de geçmiş bayramın mübarek olsunbekliyoruz dört gözle. Özledik seni