Sağol canım senin bayramın mübarek olsun. Geçmiş olsun tekrardan , sel vurmasada korkusu yetmiştir. Allah yardımcıları olsun selzedelerin. Hadi inşaAllah en kısa zamanda bekliyoruz seni . Allah a emanet olİyi geceler kızlar kurban bayramımız mübarek olsun. Biz iyiyiz sel vurmadi bizi ama yakınlarda baya kötü oldu o yüzden net çok yavaştı yaylaya çıktık inanılmaz hızlıbu sabah 68.8 geldim ama foto çekemedim hemen cikmak zorundaydik . Allah nasip ederse ptesi eve dönmüş olacağım tartima kavusacagim bakalım buradaki ile aynı mı olacak . Hepinize sevgiler fistiklar
Valla sirtim su gibi oldu canim alisverisede gittikOh maşaallah , afiyet bal şeker olsun.. Ya bir yerde görmüştüm 100 merdiven çıktım şu kadar puan diye , ama nerde hatırlayamıyorum .
Azcık birşey mi ? Kuzum sen taze patates taşıdın mı ? Ben taşıdım hemde düz arazide de değil bayırda . Ne kadar ağır oluyor. Valla Allah yardımcıları olsun. Düz yerde bahçe yapmak saha zor bel kopuyor resmen.Accik bisey otur zıfır
Bilmiyorum agirligini canim ama az gorundugu icin espiri yaptimAzcık birşey mi ? Kuzum sen taze patates taşıdın mı ? Ben taşıdım hemde düz arazide de değil bayırda . Ne kadar ağır oluyor. Valla Allah yardımcıları olsun. Düz yerde bahçe yapmak saha zor bel kopuyor resmen.
Bugün ki Eva çok basitti ama popo oynatmayı pek yapamıyorum. Sürekli belimin acıdığını hissediyorum . Ayaklarımı bükük yapıyorum oda olmuyor ama aynanın karşısına geçince yapabiliyorum ne hikmetse aynasız olmuyor.Valla sirtim su gibi oldu canim alisverisede gittik
Oglan bile farketti anne sirtin islanmis dedi
Bugun spor yapacak hal kalmadi bende yarin ewa ya bakacam nasil bisey bilmiyorum daha once lesie ypiyirdum yarin bakip yapmyi dusunuyorum
Valla ben artık espri anlayışını da anlamıyorum. Neyse kusura bakma kırdıysam seni ben en iyisi gidip yatayım. Uyku başıma vurdu. Bu akşam nöbettesin galiba (Çocuk nöbeti) kolay gelsin sana canımBilmiyorum agirligini canim ama az gorundugu icin espiri yaptim
Allah herkese kolaylik versin tatlim
Bu Eva kolay seri. Hareketleri güzelBugün ki Eva çok basitti ama popo oynatmayı pek yapamıyorum. Sürekli belimin acıdığını hissediyorum . Ayaklarımı bükük yapıyorum oda olmuyor ama aynanın karşısına geçince yapabiliyorum ne hikmetse aynasız olmuyor.
Bende mecbur tv ye bakıp yapıyorum telefon küçük . Bilmiyorum nasıl başaracağım. Ama eğlenceli Eva yapmak ben mezdeke açıyorum daha kıvrak oluyor
Beğenmiyorsan yorum yapmazsin bu kadar basitValla ben artık espri anlayışını da anlamıyorum. Neyse kusura bakma kırdıysam seni ben en iyisi gidip yatayım. Uyku başıma vurdu. Bu akşam nöbettesin galiba (Çocuk nöbeti) kolay gelsin sana canımAllah rahatlık versin
Ben hareketlileri daha çok seviyorum galiba. Bu video beni squatlarıyla zorladı. Yandı popommm ama olsunduuBu Eva kolay seri. Hareketleri güzel
Bugün Toto ağırlıklı çalıştık.
Devamke..
Hayırlı sabahlar canım. Senin de geçmiş bayramın mübarek olsunİyi geceler kızlar kurban bayramımız mübarek olsun. Biz iyiyiz sel vurmadi bizi ama yakınlarda baya kötü oldu o yüzden net çok yavaştı yaylaya çıktık inanılmaz hızlıbu sabah 68.8 geldim ama foto çekemedim hemen cikmak zorundaydik . Allah nasip ederse ptesi eve dönmüş olacağım tartima kavusacagim bakalım buradaki ile aynı mı olacak . Hepinize sevgiler fistiklar
Seninde bayramin mubarek olsun canimİyi geceler kızlar kurban bayramımız mübarek olsun. Biz iyiyiz sel vurmadi bizi ama yakınlarda baya kötü oldu o yüzden net çok yavaştı yaylaya çıktık inanılmaz hızlıbu sabah 68.8 geldim ama foto çekemedim hemen cikmak zorundaydik . Allah nasip ederse ptesi eve dönmüş olacağım tartima kavusacagim bakalım buradaki ile aynı mı olacak . Hepinize sevgiler fistiklar
Ben hareketlileri daha çok seviyorum galiba. Bu video beni squatlarıyla zorladı. Yandı popommm ama olsunduu
Sevgiler canım. Bekliyoruz seni.İyi geceler kızlar kurban bayramımız mübarek olsun. Biz iyiyiz sel vurmadi bizi ama yakınlarda baya kötü oldu o yüzden net çok yavaştı yaylaya çıktık inanılmaz hızlıbu sabah 68.8 geldim ama foto çekemedim hemen cikmak zorundaydik . Allah nasip ederse ptesi eve dönmüş olacağım tartima kavusacagim bakalım buradaki ile aynı mı olacak . Hepinize sevgiler fistiklar
Canım açılmıyorEva fitness 2. Gün
Zipzip- E Elif_Eylul sonundaoldu Nehir6161 F Frozen01 sonundaoldu Tutku44 s i d e l y a Sismaniye
Haydi haydi haydi var mı başka katılan hu hu
Halay olsa hepiniz gelirdiniz tey tey tey...