Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağol canım senin bayramın mübarek olsun. Geçmiş olsun tekrardan , sel vurmasada korkusu yetmiştir. Allah yardımcıları olsun selzedelerin. Hadi inşaAllah en kısa zamanda bekliyoruz seni . Allah a emanet ol

Oh maşaallah , afiyet bal şeker olsun.. Ya bir yerde görmüştüm 100 merdiven çıktım şu kadar puan diye , ama nerde hatırlayamıyorum .
Valla sirtim su gibi oldu canim alisverisede gittik
Oglan bile farketti anne sirtin islanmis dedi
Merdiveni hic saymadim ama cok inip ciktim
Bugun spor yapacak hal kalmadi bende yarin ewa ya bakacam nasil bisey bilmiyorum daha once lesie yapiyordum yarin bakip yapmayi dusunuyorum

Bilmiyorum agirligini canim ama az gorundugu icin espiri yaptim
Allah herkese kolaylik versin tatlim

Valla sirtim su gibi oldu canim alisverisede gittik
Oglan bile farketti anne sirtin islanmis dedi
Bugun spor yapacak hal kalmadi bende yarin ewa ya bakacam nasil bisey bilmiyorum daha once lesie ypiyirdum yarin bakip yapmyi dusunuyorum
Bugün ki Eva çok basitti ama popo oynatmayı pek yapamıyorum. Sürekli belimin acıdığını hissediyorum . Ayaklarımı bükük yapıyorum oda olmuyor ama aynanın karşısına geçince yapabiliyorum ne hikmetse aynasız olmuyor.
Bende mecbur tv ye bakıp yapıyorum telefon küçük . Bilmiyorum nasıl başaracağım. Ama eğlenceli Eva yapmak ben mezdeke açıyorum daha kıvrak oluyor

Bilmiyorum agirligini canim ama az gorundugu icin espiri yaptim
Allah herkese kolaylik versin tatlim
Valla ben artık espri anlayışını da anlamıyorum. Neyse kusura bakma kırdıysam seni ben en iyisi gidip yatayım. Uyku başıma vurdu. Bu akşam nöbettesin galiba (Çocuk nöbeti) kolay gelsin sana canım Allah rahatlık versin

Bu Eva kolay seri. Hareketleri güzel
Bugün Toto ağırlıklı çalıştık.
Devamke..

Beğenmiyorsan yorum yapmazsin bu kadar basit
Cocuk nobetinde falan degilim
Cocuklari uyutup gelebildim
Selemetle

Hayırlı sabahlar canım. Senin de geçmiş bayramın mübarek olsun bekliyoruz dört gözle. Özledik seni

Seninde bayramin mubarek olsun canim
Guzel kilo almadan atlatttin köy ve bayram tatilini

Sevgiler canım. Bekliyoruz seni.

Eklentiler

• Screenshot_20210724-085356_YouTube.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20210724-085506_YouTube.jpg
    105 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…