- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Ara ara bakiyorum kimse yok cikiyorum bendeSıcaktan herkes erimiş galiba kimse yok
O yağmurdan bizede gelse serinlerdikHerkese hayırlı nurlu sabahlar , gerçi sizin orda öğlen oldu . Oku oku ancak bitti mesajlar. Bir selam verip kaçayım ben mutfağa . Bizde de yağmur var. Yürüyüş için dışarı çıkılmaz artık bende evde devamke. Herkese kolay gelsin
Bende evde iş görüyorum arada gelip gidiyorum . Kimse yokAra ara bakiyorum kimse yok cikiyorum bende
Bu hafta boyle ilerleriz sanirim sonra hareketlenir takimBende evde iş görüyorum arada gelip gidiyorum . Kimse yok
Allah yardimciniz olsun canim sizin orda var mi sel durumuRize de, Belçika da, Hollan da, ve Almanya da olan arkadaşlar geçmiş olsun. İnşaallah kötü birşeyiniz yoktur. Rabbim yardımcınız olsun her yeri sel götürüyor.
Telefonun suçu yok. Ayarlar öyle benimkide 00 da sıfırlanır. Aklımda bulunsun 00 dan önce herşeyi kaydet ve üzülme sağlık olsun
Saat 12 olmus sifirlanmis adimlar
Bi daha Huawei urunu alani naparsalar yapsinlarneyse menumu yazayim gidim de
Biz hep burdayız sen yoksun.Bende evde iş görüyorum arada gelip gidiyorum . Kimse yok
Teşekkürler kaptanımEvlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım
Günaydın canim
Kolay gelsin size o zamanGünaydın kizlarbugün günlerden yaprak sarma abimin eşi ile kardeşimin eşi gelicek yardıma ..Tek başıma hayatta saramsm zaten hiç sevmem sarmayı afakanlar basıyor niyeyse
Valla sen bana yağları göndermiyorsun gönderince ben de tutuyorum oh olsun sana diyor vücutKesinlikle fırsat kolluyor resmen bı yanlış yapınca geri gelmek için
Teşekkür ederim canımKutlarım cnmNice nice yıllar nasıp etsin rabbim
TeşekkürlerYıl dönümünüz kutlu olsun canım
Cikolata sen erimediysen kimse erimemistirSıcaktan herkes erimiş galiba kimse yok
Benim bölgemde yok ama yukarı tarafları sel götürüyor. Hergğn yağmur hergün yağmur normal. Birde dere bize çok yakın.800 metre aramız . Dere taşarsa bizi de vurur.geçen sene taşmaya ramak kalmıştı. Bulduğunu götürür. 90 yıllarında Trabzon' da iken küçüktüm. Ozamanlar büyük sele maruz kalmıştık . Köydeki evden çıktık çıkmanıza ev gözümün önünde kaydı gitti. Birde anneme biz nerde ölecez anne dediğimi hatırlıyorum başka hatırlamıyorum. Ay böyle durumlar insanlarda travma yapıyor. Elhamdülillah hala hayattayım . Allah herkesin yardımcısı olsun.Allah yardimciniz olsun canim sizin orda var mi sel durumu
Allah yardimciniz olsun canım insaAllah havalar duzelir bir an önceBenim bölgemde yok ama yukarı tarafları sel götürüyor. Hergğn yağmur hergün yağmur normal. Birde dere bize çok yakın.800 metre aramız . Dere taşarsa bizi de vurur.geçen sene taşmaya ramak kalmıştı. Bulduğunu götürür. 90 yıllarında Trabzon' da iken küçüktüm. Ozamanlar büyük sele maruz kalmıştık . Köydeki evden çıktık çıkmanıza ev gözümün önünde kaydı gitti. Birde anneme biz nerde ölecez anne dediğimi hatırlıyorum başka hatırlamıyorum. Ay böyle durumlar insanlarda travma yapıyor. Elhamdülillah hala hayattayım . Allah herkesin yardımcısı olsun.
EvlTeşekkürler kaptanım
Kolay gelsin size o zaman
Biz de öyle bir adet yoktur gelene tatlı verilir çerez falan konulur içecek verilir
Gelenler de zaten tatlı pek yemez sıcaktan
Valla sen bana yağları göndermiyorsun gönderince ben de tutuyorum oh olsun sana diyor vücut
Teşekkür ederim canım
Teşekkürler
Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun.Teşekkürler kaptanım
Kolay gelsin size o zaman
Biz de öyle bir adet yoktur gelene tatlı verilir çerez falan konulur içecek verilir
Gelenler de zaten tatlı pek yemez sıcaktan
Valla sen bana yağları göndermiyorsun gönderince ben de tutuyorum oh olsun sana diyor vücut
Teşekkür ederim canım
Teşekkürler
Amin canım , cümlemizin yardımcısı olsun.Allah yardimciniz olsun canım insaAllah havalar duzelir bir an önce
Bugünde benim gelesim tutdu . Kimse konuşmuyorBiz hep burdayız sen yoksun
Üzerime alındım inşallah bana yazmışsındırBiz hep burdayız sen yoksun
Valla bide bu sıcakta ütü yaptım. Resmen eridim. Nasıl ödem kaldı vücudumda bu terle anlamadımCikolata sen erimediysen kimse erimemistir
Haklısın canım , pazar günü ya , herkes evde çoluk çocuk. Bizde de havalar gğzel olsaydı bende giderdim bir yerlere ama gidemiyorumBugünde benim gelesim tutdu . Kimse konuşmuyor
Zeki hatunsun, nasıl anladın sana yazdığımıÜzerime alındım inşallah bana yazmışsındır