Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O yağmurdan bizede gelse serinlerdik yer gök alev resmen

Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım

Günaydın canim
Teşekkürler kaptanım
Günaydın kizlar bugün günlerden yaprak sarma abimin eşi ile kardeşimin eşi gelicek yardıma ..Tek başıma hayatta saramsm zaten hiç sevmem sarmayı afakanlar basıyor niyeyse
Kolay gelsin size o zaman
Biz de öyle bir adet yoktur gelene tatlı verilir çerez falan konulur içecek verilir
Gelenler de zaten tatlı pek yemez sıcaktan
Kesinlikle fırsat kolluyor resmen bı yanlış yapınca geri gelmek için
Valla sen bana yağları göndermiyorsun gönderince ben de tutuyorum oh olsun sana diyor vücut
Kutlarım cnm Nice nice yıllar nasıp etsin rabbim
Teşekkür ederim canım
Yıl dönümünüz kutlu olsun canım
Teşekkürler

Allah yardimciniz olsun canim sizin orda var mi sel durumu
Benim bölgemde yok ama yukarı tarafları sel götürüyor. Hergğn yağmur hergün yağmur normal. Birde dere bize çok yakın.800 metre aramız . Dere taşarsa bizi de vurur.geçen sene taşmaya ramak kalmıştı. Bulduğunu götürür. 90 yıllarında Trabzon' da iken küçüktüm. Ozamanlar büyük sele maruz kalmıştık . Köydeki evden çıktık çıkmanıza ev gözümün önünde kaydı gitti. Birde anneme biz nerde ölecez anne dediğimi hatırlıyorum başka hatırlamıyorum. Ay böyle durumlar insanlarda travma yapıyor. Elhamdülillah hala hayattayım . Allah herkesin yardımcısı olsun.

Allah yardimciniz olsun canım insaAllah havalar duzelir bir an önce

Evl
Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun. daha güzel yıllarınız olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…