- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Allahimyaaa kaşınıyomuymusBenim Kayseri mağduru da dava açacakmış
Ne kadar belirsiz bir hayatım var be benim
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Tabi en örnek alınası insanım şuanAfiyet olsun canım
Bu kadar puan ilk defa gördüm tebrik ederim seni canım. Tamam ben seni örnek alayım
Iyi geceler kizlar
Yarin bildirimlerinizde
16 Temmuz 2021 + nicklerinize dikkat edin
Sagol canim sana da iyi gecelerİyi geceler canım. Bende uyuyayım artık sabah 5 ten ayaktayım.
ooo uzuldum canim insa seneye daha bereketli olsunnnBu sene agaclarda ceviz yok canim nisan-mayis gibi soguk vurdu hepsini
aaaa tamam bende yapayim kopruyu biliyorum ama plank olarak bilmiyrdumBöyle 60 sn durdum.
cocuklar kac yasinda canim biri 5.5 aylik demiBenim kız iyice kudurdu. Hiç durmuyor kucak istiyor ağlıyor meme reddi var. Burası serin be kalabalık ona rağmen durum karışık eve gidince bittim sanırım. Yürütece güveniyorum birazcık belki yorulur da uyur sıpa. Çok çocuk benlik değilmiş. Velev ki 7 yıl sonra 3. Çocuk düşünürsem bugünleri hatırlatın bana
aaaa kız sen kac yasindasinBenim 12sene sonra geldiya
Heee kız 38 yasindayim 3cocuk var isteooo uzuldum canim insa seneye daha bereketli olsunnn
Elhan ablaaaa napiyon sekerimm neredesin
aaaa tamam bende yapayim kopruyu biliyorum ama plank olarak bilmiyrdum
cocuklar kac yasinda canim biri 5.5 aylik demi
aaaa kız sen kac yasindasin3 cocuk var diye biliyroum dogru demi
Kizzz
Eeeeee kahveyi burdada icebiliriz elhancim lütfenKizzzkizlar bazen kahveye çağırıyorlar ama ask olsun.
Simaycim geldim bebeğim. Eşimin ev terliği yırtıldı geziyordum ama çarşilarda başka yerde değil vallaooo uzuldum canim insa seneye daha bereketli olsunnn
Elhan ablaaaa napiyon sekerimm neredesin
aaaa tamam bende yapayim kopruyu biliyorum ama plank olarak bilmiyrdum
cocuklar kac yasinda canim biri 5.5 aylik demi
aaaa kız sen kac yasindasin3 cocuk var diye biliyroum dogru demi
Ohhhh müstahatSimaycim geldim bebeğim. Eşimin ev terliği yırtıldı geziyordum ama çarşilarda başka yerde değil valla
Yaptın da içmedik miEeeeee kahveyi burdada icebiliriz elhancim lütfen
Sen istedinmi kiYaptın da içmedik mi
Herkes yoğun, düğün, nişan, doğum günleri , bayram temizliği , tatil , bahçe işleri falan herkes yoğun .Kizlarrrrr nerdesiniz bu aralar nedir burasi yaaa sessiz sessiz takiliyoz en cok bizim takim aktifti
Ben de isterim o yaladiğindanOhhhh müstahat
masallah yaaHeee kız 38 yasindayim 3cocuk var iste
Bileydim gelir hortum tutardımBugunki spordan kıçımdan terler aktı yeminle okadar sıcak olamaz
kimbilir neler yaptin da o kadar ter aktiiBugunki spordan kıçımdan terler aktı yeminle okadar sıcak olamaz