Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçen hafta 64.90
Bu hafta 64.50
Fark 400 grEki Görüntüle 2885417
Eksiye geçmişim ama malesef az. Bu kadar oldu kusura bakmayın
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Geçen cuma 60.90
Bu cuma 59.70
Fark -1.200

Daha fazla bekliyordum ama 2 gün kabizdim
Zipzip- E Elif_Eylul

Tebrikler kızlar eksiler güzel

Hoşbuldum canım
Hosgeldin canim kilo durumun nasil koruyabiliyormusun
kilo ne alemde bilmiyorum. Bilerekden yanıma tartı almadım yok öyle tatlı ekmek hamur işi falan yemedimde. Meyveye dadandımyaa. Ömrüçde yemediğim mdyveyi yedim. Ağaçlar isyan edeceklerdide meyveleri bitdi çok şükür
Hoşbuldum canım. İyiyim sen nasılsın?
Hoşbuldum canımm. Hoşbuldumm.
Hosbulduk demek bukadar mi zor

Sana zor degilde cikolataya zor
Ya alıntıladım cevap yazacakken kızım düşünce çıkmak zorunda kaldım.
Hoşbuldum canım

Bennnnnn bende 3 kilo versem yeter

Tatlilara rağmen iyisin haftaya 55 i gorursun
Bende öyle düşünüyorum canım dikkat edince veririm ama bu ara iyice saldım ve spor kaldı ufaklık uyumuyor gece 4 de kadar mizikladi uykumu alamıyorum gün içinde çok enerjisiz hissediyorum

Kilo Bildirimi

Geçen Hafta = 72.2
Güncel = 71.6
Fark = 0.6
Yüzde = 0.831

Zipzip- kaptanım bende çok yoğunum bu aralar evde boya badana temizlik işlerim falan var gelen gidenim de oluyor bu aralar ne spor yapabiliyorum ne tam diyete uyabiliyorum izne mi çıksam ki

Eklentiler

• C3F3F4F7-42DF-4B1F-B816-3FAA4517786B.jpeg
    121,1 KB · Görüntüleme: 24
Bende öyle düşünüyorum canım dikkat edince veririm ama bu ara iyice saldım ve spor kaldı ufaklık uyumuyor gece 4 de kadar mizikladi uykumu alamıyorum gün içinde çok enerjisiz hissediyorum
58 i gecmedigin surece sıkıntı olmaz bence canim cok yorma kendini bebisler yeterince yoruyor seni

Eksin cook guzel tebrik ederim canim
Izin konusunu sen daha iyi bilirsin canim dikkat edemem dersen islerin hafiflediginde yeniden aliriz listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…