Ben telefon uzerinden hesaplıyorum canimArkadaşlar adımlarınızı akıllı saat üzerinden mi hesaplıyorsunuz
inşallah ablaTipkisinin aynısı bebem
Yarın tartı bize gülsün inşallah
Canim insan herzaman fazla kilo veremiyor baslangicta iyi kilo verdin maşallah81.1 dim galiba ama kabız değilim
Evet canım saç işleri bitti şükür. Yeni değil geçen hafta yaptırmıştim. Ombre. Daha sonra Brezilya fönü yaptırdım.Saçlarını yaptırdın mi canım ben takipte olamadım kaç gündür
Sen nasıl kılo aldın sormsı ayıp olmazsaTereyag yemem ki hic
3.350 adimdayim
6. Takım 734. Etap Adım (Spor ) | |||
Sıralama | Üye Adı | 07 Temmuz Çarşamba spor puanı | 07 Temmuz Çarşamba Adım |
1 |
| 2.124 | 20.000 |
2 |
| 2.000 | 20.000 |
3 | E Elif_Eylul | 1.504 | 15.041 |
4 | @Brzhuzur | 1.418 | 14.184 |
5 |
| 1.154 | 11.543 |
6 |
| 957 | 7.326 |
7 |
| 910 | 9.108 |
Ekmek ,patates kizartmasi,abur cubur,gece 1 de yenen yemeklerSen nasıl kılo aldın sormsı ayıp olmazsa
kaç yaşındaGünaydın kızlar
Sabah sabah sınır ettı kız benıKur'an'a gıdecek mıy mıy ıkı saatte kalkmaz kıyafet begenmez Derdı gitmemek evde yatmak varken aslında ama yok öyle bir dünya
Sen =ben demektirEkmek ,patates kizartmasi,abur cubur,gece 1 de yenen yemekler
2 yil oncesine kadar calistirdigimiz bir dukkan vardi 12-1 gibi gelirdik, gelirken yemek alirdik
Simdi bile koyde aksam 9 da yemek yedim 1 hafta 2 kilo aldim
Ayip ettin kız ben yerim senin icin hatta ustune bal da gezdiririmKaptancigim benım ıcın ekmek sıcakken tereyağı durup cayla yermısın
Benim 5000 puanı mı çektiniz mi ? Ceza var mıydı bana, haksızlık olmasın sonra . Cezamdan kesin lütfen. Ellerine sağlık canım .Selammmmm,
Menü ve sporları bildirmeyi ünutmayalım lütfen.
7 Temmuz Çarşamba Günümüzü Aydınlatan Yıldızlar Muhteşemsiniz
6. Takım 734. Etap Adım (Spor ) Sıralama Üye Adı 07 Temmuz Çarşamba spor puanı 07 Temmuz Çarşamba Adım 1Nehir6161 2.124 20.000 2Cordelia 2.000 20.000 3E Elif_Eylul 1.504 15.041 4@Brzhuzur 1.418 14.184 5sardunya1038 1.154 11.543
7 Temmuz Çarşamba Yükselen Yıldızlar Muhteşemsiniz
6magickk 957 7.326 7sonundaoldu 910 9.108
Gülüm sen nerelerdesin ya. Hayırdır ne oldu, çok mu koşturuyorsun?Kızlarr napıyosunuz .. ya kendımı cok yorgun hissediyorum sızdede oluyor mu halsızlıl var ustumde
Zaten gece yemeklerini bıraksaydı k kilo almazdık. Bende 3 haftadır bıraktımSen =ben demektiraynı sebepten kilo alıyorum alınca ben de
evett kiraz bizden sorulurSabah kahvalyıdadenedim, kurutmadan ama kahvaltı sonrası çıktım, ama dün prebiyotik de almıştın, ama tadı güzel tekrar denerim sağol.
Barıştınız mı eşinizle? Aman kvyi ciddiye alma bile kazık çaksın dünyaya yapabiliyorsa
Nerde bitiyor ki
Kirazda erzincan ve amasya güzel oluyor büyük büyük. Bizim bahçede de 1 ağaç var boluda yetiyor bizeeskiden kocaelide kiraz bağımız vardı, sepet sepet toplanrdık napolyon kirazlarını yol kenarında satardı dayımlar, şimdi 1 ağaç bile kalmadı talan etti doğudan gelenler.
Tam tarih alabilir miyim
Canım gıremedım kı bu hafta hem telım servıste bu oglumun telı bunun klavyeye alıskın degılım zor yazıyorum. Bıde gecen hafta salı erkek kardesım geldı bana bıraz sorunlu bı tıp 28 yasında beni cok strese sokuyo onu dun postaladım. Son ıkı gundurde basım felaket agrıdı. Yanı bıtık durumdaydım moralman. Ama hergun yuruyusu yapmaya çalıştım bu haftada hep yagmurlu gectı masallah . Kucuk oglum hasta grıp oldu kac gundur hep ust uste geldı yanı. Sen nasılsın neler yapıyosun?Gülüm sen nerelerdesin ya. Hayırdır ne oldu, çok mu koşturuyorsun?
KesinlikleZaten gece yemeklerini bıraksaydı k kilo almazdık. Bende 3 haftadır bıraktımacıkıyorum ama üstüne soğuk su içip aç aç yatıyorum.
Gecmis olsun. İnsallah sende en yakın zamanda toparlarsin. Kendine iyi gelecek seyler yapmaya calisCanım gıremedım kı bu hafta hem telım servıste bu oglumun telı bunun klavyeye alıskın degılım zor yazıyorum. Bıde gecen hafta salı erkek kardesım geldı bana bıraz sorunlu bı tıp 28 yasında beni cok strese sokuyo onu dun postaladım. Son ıkı gundurde basım felaket agrıdı. Yanı bıtık durumdaydım moralman. Ama hergun yuruyusu yapmaya çalıştım bu haftada hep yagmurlu gectı masallah . Kucuk oglum hasta grıp oldu kac gundur hep ust uste geldı yanı. Sen nasılsın neler yapıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?