bu günki menümü vereyim,az kalorili oldu ama aşırıda değil kanımca....sabah az ekmekle kahvaltı,peynir,zeytin,çay...öğleden sonra arkadaşta az fırında patates ve 2 dilim tavuk göğsü yedim,ama oğlanla beraber...akşam,fazla yemedim,tavuk ciğeri vardı,3-4 ondan aldım,yeşil çayımı içip,jimnastiğimi yapıcam 1 saat kadar sonra....
bu lahana gerçektende iğrenç bir şey. nimete böyle demek iyi değil ama ne yapalım tadı kötüükötükedihüso en son dün ara öğünde içmiştimkafamçokkarıştışu nişan geçtikten sonra ben de başlıycam bu çorba olayına sanırım... nazlım peki tadı gerçekten çok kötü müü?? küto yapamadı diye hatırlıyorum benn....çok kötüyse bende yapamam hiç ugraşmıyım en iyisi öyleyse.
aslında şu kaynana çorbası vardıya o da güzel kilo verdiriyor ama tembelleştim ben iycene. hiç yapasım yok. havalarda soğuk içesimde yok açıkcası-tatlicadiarzu-refimm lahana diya,eti bana çok zor geldi bi kaynat corbayı tadına bak içebilirsen diyet kısmı zorlamadıda corbayı içebilme kısmı zorladı ama işe yarayacagından eminim o çorbadan üstüme dök yag olsam bende kacarım ucarım eririm kurtulurdum
ceylin kız ne bu hamaratlık maşşallah kısmetlerin cıkacak başına iş acacan bak demedi deme ole hec yemem deme bi lokma al gözün kalmasın ama bende tadına varmayınca yememek daha kolay die yemiom gerci
aebenımm kolay gelsinnn neler döktürecen sen şimdi kimbilirr misafirler yaşadııı
dora gell gaza gellllllllllll olacaz olacaz yaza istedigimiz bedenlerin içinde olacazzz
ösge bugün işe gelecekti ama msn kapalı ulaşan oldumu
merhaba kızlar misafirleri gönderdim size geldim ...
mutfakta şaheserler yarattım gine yahu .. ama yedinmi derseniz tadımklık çünki pişirirken doydum .. ben öyleyimdir çok yemek yapınca kokusumdan dayorım ...
yanlız 3 dilim bekleva yedim pişman falanda deyilim ha... hemen doyyorum kızlar . az ve sık yeme işini tuttum ben böyle devam edecegim .. diyet pikkolejisine girmeden .ohhh ..
ve şimdi vaktim yok yeni fotolar çektim hem kendimim hem pişirdiklerimin yarın eklerim . moralim çokk iyi kızlar resimlerde çok inceyim valla süperrr.......biraz merak edin bakem .....
günaydın nazlıcığım. yok bu hafta izinli değilim. geçen hafta izinliydim.
şu çizelgeme aylardır dokunmamışım. yeniden diyet moduna iyce adapte olduğuma göre artık bunuda yenileyimki gözüm gönlüm açılsın:teytey:
tamam canım diyet moduna girmene sevindim.