• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 Mart pazartesi transfer olanlar

Ya öylemi :KK43: ben daha ulaşamadım dr. Girip ezcaneden aldım sordum eczacıya ama oda fayda etmedi.ilacınızın adı ne aynı ilaç mı acaba merak ettim. Yarin bende arayip dr dan ilac yazmasini isteyeceğim. Berbat bir haldeyim canim hic bisey istemiyor. Ne yesem midemi bulandırıyor:KK43:
Prilam dr adı akşamları 2 adet içiyorum hamileler için tasarlanmış bir ilaçmış

Benim fazla yok gibi bulantım yemek yedikten sonra sanki biraz oluyor ama hafif benimde iki gündür kasık ağrım yine arttı batmalar oluyor
Normal mi
Acaba 🤔
Kasık ağrıları normal demiştir doktorum. Benim kistlerden dolayı gerçi ama herkes yaşıyor anladığım kadarıyla benim 6+4 te azaldı o güne kadar regli gibi ağrıyordu

Ben gebelik düşünüyorum ama transfer falan olmadım sadece folactive diye bir ilaç verdi doktor bunu kullanıyordum bu ağrılar neden oluyor test yaptınız mı siz reglime daha çok var
Canım hamileyim ben 7 haftalık çok şükür. Söylediğin ilacı inan hiç bilmiyorum duymadım etkileri nelerdir hiç bir bilgim yok ama umarım bebiş vardır

Merhaba ben geçen hafta ilk defa kese için gittim kese görüldü. Bugün tekrar gittim kese büyümüş ama kalp atışı vs yok doktor haftaya tekrar bakalım dedi. Normal mi bu durum acaba korku sardı beni..

Merhaba ben geçen hafta ilk defa kese için gittim kese görüldü. Bugün tekrar gittim kese büyümüş ama kalp atışı vs yok doktor haftaya tekrar bakalım dedi. Normal mi bu durum acaba korku sardı beni..
Kacinci haftadasin? Kucukse duyulmamis oasi normal.

Benim doktorum son adet tarihini baz alabilirsin dedi. Bir sonraki doktor randevunda kac haftalik oldugunu sorup net bi bilgi de alabilirsin.benim son adet tarihine gore bakarsam 7+2 ama transfere gore bakarsak 6+6 gozukuyor 🤗

Anladım çok teşekkürler insanın içini korku kaplamıyor değil maalesef işte zar zor bu kadar yol katedince, umarım hepimiz için en güzeli olsun 🤲🏻

Merhaba bugün kontrole doktora geldim maalesef kalp atışı duyulmadı. Son şans salı günü gel bakalım dedi. Kaç haftalık olduğunu sordum 5 haftadan fazla dedi sadece. Çok canım sıkıldı. Salı da duyulmazsa aldırmam mı gerekecek bunun için erken değil mi çok kafam karıştı 🤔

Merhaba bugün kontrole doktora geldim maalesef kalp atışı duyulmadı. Son şans salı günü gel bakalım dedi. Kaç haftalık olduğunu sordum 5 haftadan fazla dedi sadece. Çok canım sıkıldı. Salı da duyulmazsa aldırmam mı gerekecek bunun için erken değil mi çok kafam karıştı 🤔
Mutlaka baska bir doktora da git bence. Tek doktorla sinirli kalma.

bir kaç doktora daha gitmelisin mutlaka, tek doktor ıle kalma bu konuda ..
inşallah saglıkla duyulur kalp atışı

Vajinal muayene yaptı mı sadece karnından mı baktı

Back