• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 Mart pazartesi transfer olanlar

Ben de sizinle ayni gun transfer oldum kizlar doktor son adet tarihini baz aliyoruz dedi pazartesi kese gormeye gittigimde ama 5 haftanin icindesin dedi ama aon adet tarihine gore bakinca o gun 6+1 di bi kafam karisti 2 hafta sonra insallah kalp atisi icin gidicem tekrar sorucam 🥰 cunku uygulamalara gore bugun 6+3 gosteriyor😂

Ben de sizinle ayni gun transfer oldum kizlar doktor son adet tarihini baz aliyoruz dedi pazartesi kese gormeye gittigimde ama 5 haftanin icindesin dedi ama aon adet tarihine gore bakinca o gun 6+1 di bi kafam karisti 2 hafta sonra insallah kalp atisi icin gidicem tekrar sorucam 🥰 cunku uygulamalara gore bugun 6+3 gosteriyor
Evet en doğrusu kese ilerlemesiyle bakmak herhalde. Ben kalp atışı için yarın gidicem inşallah duyulur 🙏

Evet en doğrusu kese ilerlemesiyle bakmak herhalde. Ben kalp atışı için yarın gidicem inşallah duyulur 🙏
Embriyo kaç günlüktü? Ayın kaçında transfer oldunuz? Bende kese için bugün gittim haftaya kalp atışı için çağırdı dr.um ama hafta konusunda hiç bir şey söylemedi

Ayyy hadi hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşallah kolayından güzelinden bende duydum bugün hamdolsun inanın çok sevindim sizin adınıza da 🥰🥰

Ayyy hadi hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşallah kolayından güzelinden bende duydum bugün hamdolsun inanın çok sevindim sizin adınıza da 🥰🥰
Amin inşallah 🙏🙏 çok sevindim sağlıkla geçirelim bu dönemi inşallah 🙏 sizi de 15 gün sonra tekrar çağırdı mı

Yok benim dr gebe takibi yapamadığını söyledi
Bulunduğum ilde başka bir dr bulup ona gidicem Artık bir sorun olmadığını söyledi şimdilik bende ne zaman gitsem diye düşünüyorum kontrol için 🤔🤔

Bulunduğum ilde başka bir dr bulup ona gidicem Artık bir sorun olmadığını söyledi şimdilik bende ne zaman gitsem diye düşünüyorum kontrol için 🤔🤔
Ben tüp bebek merkezine hiç gitmedim direk takibimi yapacak olan doktora gittim o 15 gün sonra tekrar çağırdı kalp atışının devamının kontrolü için

Ya ikiniz içinde çok sevindim 😇 benimde çarşamba randevum cok merak ediyorum kalp atışı var mı acaba gerçekten sağlıklımı diye bir yanım çok korkuyor 😞

Ya ikiniz içinde çok sevindim 😇 benimde çarşamba randevum cok merak ediyorum kalp atışı var mı acaba gerçekten sağlıklımı diye bir yanım çok korkuyor 😞
hiç korkma canım bende çok korkuyordum endişelerim vardı o kadar stres yaptım ki Ama hamdolsun duyduk şükür sende duyacaksın merak etme Allah’ın izniyle inşallah 🤲🥰

Ben tüp bebek merkezine hiç gitmedim direk takibimi yapacak olan doktora gittim o 15 gün sonra tekrar çağırdı kalp atışının devamının kontrolü için
Hmm ben tüp bebek dr gittim birkaç ay takibe devam eder diye düşünmüştüm ama gebe bakmıyorum dedi Artık başka bir dr bulup gidicem bakalım 🤔🤔

Kızlar sizde bulantı başladı mı? Bende iki gündür sürekli bulantı hissi var. Tuzlu bişey yiyince düzeliyor. Midem almıyor yemek vs.

Kızlar sizde bulantı başladı mı? Bende iki gündür sürekli bulantı hissi var. Tuzlu bişey yiyince düzeliyor. Midem almıyor yemek vs.
Evet benimde 5 gündür öyle doktorum bir hap verdi onu içmediğim zaman ne yesem çıkartıyorum maalesef,başımın ucunda çubuk kraker var hep onu yiyiyorum özellikle su içince bulantı oluyor

Canım bende 4 Mart'ta transfer oldum benim komple sağ sol olarak ağrıyor sırayla ve bel ağrısı bacağıma kadar vuran birde göğüs hassasiyetim var
Ben gebelik düşünüyorum ama transfer falan olmadım sadece folactive diye bir ilaç verdi doktor bunu kullanıyordum bu ağrılar neden oluyor test yaptınız mı siz reglime daha çok var

Evet benimde 5 gündür öyle doktorum bir hap verdi onu içmediğim zaman ne yesem çıkartıyorum maalesef,başımın ucunda çubuk kraker var hep onu yiyiyorum özellikle su içince bulantı oluyor
Ya öylemi :KK43: ben daha ulaşamadım dr. Girip ezcaneden aldım sordum eczacıya ama oda fayda etmedi.ilacınızın adı ne aynı ilaç mı acaba merak ettim. Yarin bende arayip dr dan ilac yazmasini isteyeceğim. Berbat bir haldeyim canim hic bisey istemiyor. Ne yesem midemi bulandırıyor:KK43:

Benim fazla yok gibi bulantım yemek yedikten sonra sanki biraz oluyor ama hafif benimde iki gündür kasık ağrım yine arttı batmalar oluyor
Normal mi
Acaba 🤔

Back