6 Mart pazartesi transfer olanlar

Kızlar bu süreçte oruç tutulur mu? Dr ile konustum onermiyorum suan yeni oluşuyor bebeğim susuz kalmaman gerek hadi açlık için tamam desemde su senin için çok önemli dedi. Bi yanım tut daha başı diyor bi yanım ya senin yüzünden bebeğin gelişmezse diyor. Tutmadım ama işte insan tuhaf hissediyor. Siz ne yapcaksınız bu konuda?

Bende tutmadım ilk başta eşim müsade etmedi hem iğne ilaç da kullanıyoruz birde çok başındayız henüz bir tuhaf oluyor insan evet ama bebişlerin Sağlığı için yarın Muayne olmaya gidicem bende inşallah kese yi görürüz çok stres yapıyorum dua edin kızlar müjdeli haberler alalım

Keseyi gördünüz mü yeni aklıma geldi

Gördük çok şükür hamdolsun haftaya kalp atışı duymaya gidicez cuma günü yine inşallah onu da duyarız Allah’ın izniyle sizin de yarın demi kese gününüz
Evet bende bugün gördüm çok şükür haftaya banada kalp atışı için randevu verdi. İnş sürecimiz böyle hep güzel gider.

Evet bende bugün gördüm çok şükür haftaya banada kalp atışı için randevu verdi. İnş sürecimiz böyle hep güzel gider.
Amin Amin inşallah Rabbim devamını da getirsincanım miğde bulantın fln varmı sende bende henüz birşey yok gibi

Merak ettim durumunuzu bir sorun olmadı değil mi yeğenim karnıma vurmuştu demiştiniz en son birkaç gündür aklımdasınız da
Ertesi gün doktora gittim bir sorun olmadığını söyledi keseyi gördü tekrar çok şükür şuan için bir sorun yok

Benim vardı sağ kasığımda özellikle iki gündür daha yoğun bir ağrı var gibi hem kasığımda hemde göbeğin altına doğru baya bir ağrım var umarım korkulacak birşey değildir

Benim vardı sağ kasığımda özellikle iki gündür daha yoğun bir ağrı var gibi hem kasığımda hemde göbeğin altına doğru baya bir ağrım var umarım korkulacak birşey değildir
Benimde ağrılarım var devam ediyor 6. Haftama girdim eğer her şey yolundaysa,normal sanırım kanama vs bir şey yok çok şükür mide bulantınız var mı

Benimde ağrılarım var devam ediyor 6. Haftama girdim eğer her şey yolundaysa,normal sanırım kanama vs bir şey yok çok şükür mide bulantınız var mı
Bende 6 haftamın içindeyim cuma günü kalp atışı için gidicez Rabbim inşallah duymayı nasip etsin Benim de kanamam fln olmadı hamdolsun
Miğde bulantım yok desem yeri sabahları kalkınca çok aç hissediyorum kendimi sanki karnım kazınıyor bazen koku hassasiyetim var birde göğüslerimin yanları çok acıyor

İnşallah olmaz mide bulantınız biz de perşembe günü duyacağız inşallah kalp atışını

Ağrınız olmuyor mu hiç
Bende ara ara regli ağrısı gibi ağrı oluyor. Oda en fazla 1 dk sürüyor.işte birde göğüs hassasiyeti. Bende szle ayni gun transfer olmustum. Doğal sikulus yöntemi ile mi transfer oldunuz? Çünkü dr kaç haftalık sayılcam dedigimde son regli tarihinden bur hafta sonrayı baz aldı ve 5 haftalıksın dedi. Merak ettim size kaç haftalik dediler?

Son düzenleme:
Evet doğal oldu. Benim transfer tarihi ile regli tarihine göre arada 1 gün fark olmuş oluyor biraz geç oldu transferim. 6 hafta 1 gün olmuş oluyor bugün ama ultrasonda ne çıkar onu yarın göreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…