Evet hafta hesaplaması son adet tarihine göre hesaplanıyor. Tek embriyoda bölünüp çift olabilir ki bunu kan testinden anlamam zor kese görününce belli olur. Normal bence sağlıklı yükseliyor gibi görünüyor. Hayırlısı olsun inşallahKızlar İlk beta testim 80 iki gün sonra 243 iki gün sonra 840 olmuş bu artış bianda fazla geldi. Normal mi ya? Tek embriyo şuan için bi kanama vs yok 5 haftalık gözükuyor uygulamada. Neye göre kaçıncı haftada oluyoruz en son regli tarihi ki?
En az 2 katı diyorlar canım belki kişiden kişiye değişiyordur artış değerleri belki de ikizdirKızlar İlk beta testim 80 iki gün sonra 243 iki gün sonra 840 olmuş bu artış bianda fazla geldi. Normal mi ya? Tek embriyo şuan için bi kanama vs yok 5 haftalık gözükuyor uygulamada. Neye göre kaçıncı haftada oluyoruz en son regli tarihi ki?
Bazen tek embriyo transfer edilse de nadiren ikiz gebelik olabiliyor demişti doktorumKızlar İlk beta testim 80 iki gün sonra 243 iki gün sonra 840 olmuş bu artış bianda fazla geldi. Normal mi ya? Tek embriyo şuan için bi kanama vs yok 5 haftalık gözükuyor uygulamada. Neye göre kaçıncı haftada oluyoruz en son regli tarihi ki?
Ben hamiş gibi hissetmiyorum kendimiPozitif haberi alan anne adayları kendinizi nasıl hissediyorsunuz dr a kese için giden arkadaşlar varmı aramızda ben cuma günü gidicem ama günler geçmek bilmiyor sanki
Ben hala bişey hissedemiyorum iki gün arayla 61-101-194 çıktı 3000 e kadar tahlil isteyeceğiz şu an bir sorunumuz yok çok şükür dedi hemsireler iğneler ilaçlar yürüyüp gidiyoruz ama hala hamileyim diyemiyorum korkuyorum bazenPozitif haberi alan anne adayları kendinizi nasıl hissediyorsunuz dr a kese için giden arkadaşlar varmı aramızda ben cuma günü gidicem ama günler geçmek bilmiyor sanki
Bende şuan pozitifim çok şükür. Kasıklarımda sancı karnımda da sürekli batmalar oluyor. 1-2 gündür psikolojik mi bilmiyorum hafif mide bulantım var. Haftaya salı çağırdılar beni de kese içinPozitif haberi alan anne adayları kendinizi nasıl hissediyorsunuz dr a kese için giden arkadaşlar varmı aramızda ben cuma günü gidicem ama günler geçmek bilmiyor sanki
Kalp atışı için pazartesiye randevu aldım ama çok aşırı ağrım oluyor regli gibi yarın gitsem mi diyorum doktora. Sizde durum nedir ağrınız var mıAmin inşallah Rabbim hepimize müjdeli haberler almayı nasip etsin mevlam umarım sağlıklı gebelikler olmuştur hepimizin bende hissetmiyorum hamile gibi değilim sanki korkuyorum ya kalp atışı olmaz sa ya kese olmazsa bir dünya endişe içindeyim herkes mi benim gibi çok kafaya takıyorum son günler de
Gecmis olsun benimde olmadi farkli bi duygu tam oldu tamm diyosun butun umutlarin bitiyo yerle bir oluyon hayırlısi deyip yoluna devam ediyonOlmadı maalesef nasip değilmiş vardır bundada bir hayr... dualarım pozitif olan arkadaşlarıma sağlıkla alın kucaklarınıza
Benim de özellikle sabahları regli ağrısı gibi ağrım oluyor. Her sabah aynı telaşı yaşıyorum sonra geçiyor. Bana pembe/kırmızı kanama olmadığı sürece telaşlanmamam söylendi.Kalp atışı için pazartesiye randevu aldım ama çok aşırı ağrım oluyor regli gibi yarın gitsem mi diyorum doktora. Sizde durum nedir ağrınız var mı
Çok şükür kanamam yok ama kaybedersem diye çok korkuyorum normalse eğer telaş yapmayayım boşunaBenim de özellikle sabahları regli ağrısı gibi ağrım oluyor. Her sabah aynı telaşı yaşıyorum sonra geçiyor. Bana pembe/kırmızı kanama olmadığı sürece telaşlanmamam söylendi.
Ben de en küçük ağrı sızı olduğunda korkuyorum hemen tuvalete gidip kontrol ediyorum kanama var mı diye. Bu dönemde bu kadar hassas olmamız normal ne kadar emek verdiğimiz bu duyguya ne kadar hasret kaldığımız malum. Bence doktorunuzla görüşün muayene gününe kadar bunun stresini yaşamayın stres şu an bize daha çok zarar verir. Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlısı kılsın inşallahÇok şükür kanamam yok ama kaybedersem diye çok korkuyorum normalse eğer telaş yapmayayım boşuna
Korkma inş benimde öyle oluyordu. Şuan geçti çok ayakta durma ve iş güç yapma canim. Benimde şuan gögüs hassasiyeti maf ediyor uçları resmen batıyor artık iki katına çıktı gögüslerimÇok şükür kanamam yok ama kaybedersem diye çok korkuyorum normalse eğer telaş yapmayayım boşuna
Fazla Ağrım yok Ama aşırı bir baş dönmesi var bende ayakta savruluyorum resmen bazen düşecek gibi oluyorumKalp atışı için pazartesiye randevu aldım ama çok aşırı ağrım oluyor regli gibi yarın gitsem mi diyorum doktora. Sizde durum nedir ağrınız var mı
Çok üzgünüm inşallahGecmis olsun benimde olmadi farkli bi duygu tam oldu tamm diyosun butun umutlarin bitiyo yerle bir oluyon hayırlısi deyip yoluna devam ediyon
tekrar kan vermedim çok ağrım olunca bugün doktora gittim keseyi gördük fakat kalp atışı için erken dedim kist oluşmuş onlar ağrı yapıyormuşFazla Ağrım yok Ama aşırı bir baş dönmesi var bende ayakta savruluyorum resmen bazen düşecek gibi oluyorum
Tekrar kan testi verdiniz mi hiç bu arada dr gerek yok bir daha vermeye dedi ama merak içindeyim acaba değerler yükseldimi diye
Ayyy çok sevindimÇok üzgünüm inşallah
tekrar kan vermedim çok ağrım olunca bugün doktora gittim keseyi gördük fakat kalp atışı için erken dedim kist oluşmuş onlar ağrı yapıyormuş
Amin şnsallahAyyy çok sevindimRabbim kalp atışını duymayı da nasip etsin inşallah şu mübarek ayda her kim varsa Allahım müjdeli haberler versin hepimize inşallah
Aklına kötü birşey getirme kanama fln da olmamış şükür ztn daha çok küçük birşey olmaz Allah’ın izniyle hiç kafana takma Annesine sıkı sıkı tutunmuştur minnoşAmin şnsallahbugün yeğenim alt karnıma istemeden darbede bulundu kanamam olmadı ama inşallah bir şey olmamıştır o aklımı çok kurcalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?