Evet en doğrusu kese ilerlemesiyle bakmak herhalde. Ben kalp atışı için yarın gidicem inşallah duyulurBen de sizinle ayni gun transfer oldum kizlar doktor son adet tarihini baz aliyoruz dedi pazartesi kese gormeye gittigimde ama 5 haftanin icindesin dedi ama aon adet tarihine gore bakinca o gun 6+1 di bi kafam karisti 2 hafta sonra insallah kalp atisi icin gidicem tekrar sorucamcunku uygulamalara gore bugun 6+3 gosteriyor
Embriyo kaç günlüktü? Ayın kaçında transfer oldunuz? Bende kese için bugün gittim haftaya kalp atışı için çağırdı dr.um ama hafta konusunda hiç bir şey söylemediEvet en doğrusu kese ilerlemesiyle bakmak herhalde. Ben kalp atışı için yarın gidicem inşallah duyulur
5. Gün embriyosuydu 6 martta oldum transferiEmbriyo kaç günlüktü? Ayın kaçında transfer oldunuz? Bende kese için bugün gittim haftaya kalp atışı için çağırdı dr.um ama hafta konusunda hiç bir şey söylemedi
Anladım neyse biraz daha bekleyeyim öğrenirim nasılsa tekrar gittiğimde, teşekkürler5. Gün embriyosuydu 6 martta oldum transferi
Merak ettim kalp Atışı için gidecektiniz sanırım bugün duydunuz mu hayırlısıyla inşallahEvet en doğrusu kese ilerlemesiyle bakmak herhalde. Ben kalp atışı için yarın gidicem inşallah duyulur
Evet duyduk çok şükürMerak ettim kalp Atışı için gidecektiniz sanırım bugün duydunuz mu hayırlısıyla inşallah
Amin inşallahAyyy hadi hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşallah kolayından güzelinden bende duydum bugün hamdolsun inanın çok sevindim sizin adınıza da
Ben tüp bebek merkezine hiç gitmedim direk takibimi yapacak olan doktora gittim o 15 gün sonra tekrar çağırdı kalp atışının devamının kontrolü içinYok benim dr gebe takibi yapamadığını söyledi
Bulunduğum ilde başka bir dr bulup ona gidicem Artık bir sorun olmadığını söyledi şimdilik bende ne zaman gitsem diye düşünüyorum kontrol için
Ya ikiniz içinde çok sevindimYok benim dr gebe takibi yapamadığını söyledi
Bulunduğum ilde başka bir dr bulup ona gidicem Artık bir sorun olmadığını söyledi şimdilik bende ne zaman gitsem diye düşünüyorum kontrol için
Ayyy hadi hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşallah kolayından güzelinden bende duydum bugün hamdolsun inanın çok sevindim sizin adınıza da
hiç korkma canım bende çok korkuyordum endişelerim vardı o kadar stres yaptım ki Ama hamdolsun duyduk şükür sende duyacaksın merak etme Allah’ın izniyle inşallahYa ikiniz içinde çok sevindimbenimde çarşamba randevum cok merak ediyorum kalp atışı var mı acaba gerçekten sağlıklımı diye bir yanım çok korkuyor
Hmm ben tüp bebek dr gittim birkaç ay takibe devam eder diye düşünmüştüm ama gebe bakmıyorum dedi Artık başka bir dr bulup gidicem bakalımBen tüp bebek merkezine hiç gitmedim direk takibimi yapacak olan doktora gittim o 15 gün sonra tekrar çağırdı kalp atışının devamının kontrolü için
Evet benimde 5 gündür öyle doktorum bir hap verdi onu içmediğim zaman ne yesem çıkartıyorum maalesef,başımın ucunda çubuk kraker var hep onu yiyiyorum özellikle su içince bulantı oluyorKızlar sizde bulantı başladı mı? Bende iki gündür sürekli bulantı hissi var. Tuzlu bişey yiyince düzeliyor. Midem almıyor yemek vs.
Ben gebelik düşünüyorum ama transfer falan olmadım sadece folactive diye bir ilaç verdi doktor bunu kullanıyordum bu ağrılar neden oluyor test yaptınız mı siz reglime daha çok varCanım bende 4 Mart'ta transfer oldum benim komple sağ sol olarak ağrıyor sırayla ve bel ağrısı bacağıma kadar vuran birde göğüs hassasiyetim var
Ya öylemiEvet benimde 5 gündür öyle doktorum bir hap verdi onu içmediğim zaman ne yesem çıkartıyorum maalesef,başımın ucunda çubuk kraker var hep onu yiyiyorum özellikle su içince bulantı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?