Benimde 1. Deneme aynı kimyasal ile sonuçlandı ama şimdi pozitif sakın moralini bozma olmayacak gibi geliyor ama oluyorTsk ederim canim 1 ay sonra ikinci denicem bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 1. Deneme aynı kimyasal ile sonuçlandı ama şimdi pozitif sakın moralini bozma olmayacak gibi geliyor ama oluyorTsk ederim canim 1 ay sonra ikinci denicem bakalim
Ben 6 martta 2. Transferimi oldum şuan pozitif kandan değer artışı bakıyoruzHaklisin positif dusunelim
Positiv olsun 2 nezaman yapicaksik
Sükür Hep positiv kalsin insallah 1 ay ara vererekmi denedin yoksa hic ara vermedinmiBen 6 martta 2. Transferimi oldum şuan pozitif kandan değer artışı bakıyoruz
Benim ilk embriyo kalitesi daha iyiydi ve kesin gibi bakıldı ama olmadı bu bir alt kaliteydi hangisinin tutacağı pek belli olmuyor sanırım en iyi kalitede olan kimyasal oldu daha düşük kalite tutunduCok guzel hayirlisi olsun ben daha bilmiorum haftaya beli olucak doktor ne derse o ama ben bi kontroll olmak istiorum ondan sonra dogru zaman karar verirsin cunku embrioyu yerlestirdinde cok guzel gecti bukadar beklemiyordum demisdi ama malesef sonuc hüsran… birde 39 giricem oteki ay yani yas gectikce umut tükeniyor
İnşallah 26 yaşındayımhakkilizda hayirlisi olsun Allah kimsenin kucagini bos birakmasin insallah benimde haftaya beli olur buarada sen kac yasindaydin
İki katı artmasına rağmen 3. Testi istediler benden,emin olmak için istemiştir tekrar inşallah 2 katı artmış olurCuma günü ilk test 61 çıktı bu gün ikinci testi verdim 101 çıktı hemşire bir buçuk katı ile iki katı arasında artış bekliyoruz Salı günü tekrar dedi ilaçları kullanmaya devam et dedi.kese ne zaman belli olur ki,birde şu an kaç haftalık sayılıyor hamilelik son adetin ilk günümü alınıyor yine normal gebelik gibi canlar.
Ümidim yok ama esim allahtan ümit kesilmez dior bakalimİnşallah sağlıklıdır
Hayırlı olsun inş. Benimde bugün 4 günüm hiç belirtim yok 2 deneme 2 embieiyo konuldu. Siz belirtim yok yazınca yazmak istedim bi umutHiç beklemiyordum bu zamana kadar hiç belirti yaşamamıştım sonucu görünce şok oldum inşallah sağlıklı devam eder hepimiz için duacıyım
İnşallah
367 çıktı değerim çok şükürrrr
Amin inşallah ağrım ve akıntım oldu hala da devam ediyor suan ama belirli yaşamayan çok kişi de varAllah kucağına almayı nasip etsin. Hiç belirtin olmadımı
Hıım ben hiç belirtiniz olmadı sandım . Bende tık yok ya 2 tane koyuldu bideAmin inşallah ağrım ve akıntım oldu hala da devam ediyor suan ama belirli yaşamayan çok kişi de var