6 haftalık hamileler birlikte bebeklerimizi takip edelim.. :)

Kizlar mrb. Doktorumu degstrdm progeston bide folik asit verdi simdi kullanyrm kese cok kucuk daha ama icerde kanama var dedi. Agrilarim gecti sayilir sadece yatmaktan belim agriyor o kadar kahverengi akintim hala devam ediyo dun biraz kanamam gelmis hic telas yapmadim yattim o da durmus insallah rabbim hepimize yavrularimzi kucagmza almayi nasip etsin. Moral hc bozmuyrm artk hersey Rabbimden .

kizlar merhaba biz 9 haftalik olduk benim disimda da yasayan var mi bilmiyorum kisa suren adet agrisi gibi bel agrilari bi de zaman zaman kasiklarda bi batma mi diyim agri mi diyim rahatsizlik verici derecede degil cok sukur ama baska yasayan var mi normal mi diye sizlere de sormak istedim herkese iyi ve bebislerle mutlu haftalar dilerim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kizlar
Bende 5 hafta,ik hamileyim. Dun domtora gittim keseyi gordu. 10 gun sonra kalp atislarina bakmak icin tekrar cagirdi. Mide bulantilarim baslamadi henuz ins hic olmaz.
Ben hamilelikten once diyetisyene baslamistim ve hamilelik surecinde de devam etmek istiyorum. Hem saglikli beslenmek hem de kontrolsUz kilo almamak icin. Diyetisyenime gore normal olan her ayda 1 kilo alinmasi. Bilgilenmek isteyen olursa gunluk listemi yazabilirim.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende 5+2 yim heyecanla kalp atışlarını bekliyorum

canım ben de 6,5 haftalık hamileyim. bana listeni yazar mısın ?

merhabalar bende 6 haftalık hamileyim :)
yarın kalp atışlarını dinlemeye gidicez. umarım herşey yolunda olur.
ben de kasık ağrıları epey oluyor. sanki adet olucakmışım gibi. normal mi bilmiyorum

merhabalar bende 6 haftalık hamileyim :)
yarın kalp atışlarını dinlemeye gidicez. umarım herşey yolunda olur.
ben de kasık ağrıları epey oluyor. sanki adet olucakmışım gibi. normal mi bilmiyorum

ben de oluyordu canım bir hafta önce fln doktora sorduğumda normal dedi bir şey demedi başka

arkadaşlar benimde bugün 6. haftam bitti.4 haftalıkken gece baya bi çok kahverengi lekelenmem olmuştu korktuk devlet hastanesine gittik gece doktor yatırdı 2 gün.Sonra geçmişti ama 3-4 gündür yine başladı ara ara açık kahverengi lekelenmelerim oluyo.Ankaradaki doktorum progestan kullanmana gerek yok dedi.Yaşadığım şehirdeki doktor verdi ama rahimde yada bebekte kanama falan görünmüyo dedi.Kalp atışlarını duydum çarşamba günü ama hep tedirginim çok bekledim zor oldu zaten kullansam mı sizce progestan.Bide aşırı derecede bulantı ve kusmam var.Hiç bişey yiyemiyorum

Bizde bugün tam 6haftalık olduk bebişle:) çok şükür knama falan yok. Ama çok çabuk yoruluyorum, ve hep uykuluyum :) bide çok su içiyorum :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabalar arkadaşlar!
Vajinal USG'de 5+0'da keseyi gördük.
Haftasıyla uyumlu dedi doktorum. Sonrasında 6+1 için randevu verdi. Kalp atımına bakalım dedi.
Çokerken değil mi yaa 6+1 kalp atımı için!!!? Topiği okudum bir kaç arkadaş 6+1de duymuş bazıları duyamamış.
Acaba doktorun USG cihazının gelişmişlik düzeyiyle ilgili olabilir mi ki bu diye düşünmeye başladım. :44:

Daha önce kalp atımını duyamamıştım ve o yüzden bu durum beni endişelendirecek türden...
Ahhh şu hafta bir geçse...

erken değil canım.bende 6+3 günlükken kalp atımı için gitmiştim karından baktı göremedi.sonra alttan muayne etti 6+3 günlüktü ama sadece kese vardı.bebek gelişmemişti şimdiye kadar gelişmiş olması gerekirdi dedi.3 dr da aynı şeyi söyleyince boş gebelikten kürtaj oldum.oyüzden erken değil canım.

Ben de daha önce 8+0da kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atımıı duyamadığımız için
O nedenle endişeliyim. Hiç kolay gelmedi bu bebek.
O gün olurda duyamazsak stres yükleneceğim iyice...
Senin de hakkında hayırlısı olsun. İnşallah tez vakitte gelir bebğin

sağolasın canım.bizim de öyle 17 di ay sonra klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım.çok üzüldük ama elden gelen bişey yok.Allah yardımcınız olsun canım bol bol dua et.Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…