Merhaba kizlar
Bende 5 hafta,ik hamileyim. Dun domtora gittim keseyi gordu. 10 gun sonra kalp atislarina bakmak icin tekrar cagirdi. Mide bulantilarim baslamadi henuz ins hic olmaz.
Ben hamilelikten once diyetisyene baslamistim ve hamilelik surecinde de devam etmek istiyorum. Hem saglikli beslenmek hem de kontrolsUz kilo almamak icin. Diyetisyenime gore normal olan her ayda 1 kilo alinmasi. Bilgilenmek isteyen olursa gunluk listemi yazabilirim.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim de kahverengiye yakın koyu sarı akıntım geliyor çok korkuyorum ama yapacak birşey yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kizlar
Bende 5 hafta,ik hamileyim. Dun domtora gittim keseyi gordu. 10 gun sonra kalp atislarina bakmak icin tekrar cagirdi. Mide bulantilarim baslamadi henuz ins hic olmaz.
Ben hamilelikten once diyetisyene baslamistim ve hamilelik surecinde de devam etmek istiyorum. Hem saglikli beslenmek hem de kontrolsUz kilo almamak icin. Diyetisyenime gore normal olan her ayda 1 kilo alinmasi. Bilgilenmek isteyen olursa gunluk listemi yazabilirim.
merhabalar bende 6 haftalık hamileyim :)
yarın kalp atışlarını dinlemeye gidicez. umarım herşey yolunda olur.
ben de kasık ağrıları epey oluyor. sanki adet olucakmışım gibi. normal mi bilmiyorum
ben de oluyordu canım bir hafta önce fln doktora sorduğumda normal dedi bir şey demedi başka
Bizde bugün tam 6haftalık olduk bebişle:) çok şükür knama falan yok. Ama çok çabuk yoruluyorum, ve hep uykuluyum :) bide çok su içiyorum :)
Bizde bugün tam 6haftalık olduk bebişle:) çok şükür knama falan yok. Ama çok çabuk yoruluyorum, ve hep uykuluyum :) bide çok su içiyorum :)
mrb :) sat ne zaman sizin
Bizde5+3 olduk keseyi gördünüzmü acaba
Merhabalar arkadaşlar!
Vajinal USG'de 5+0'da keseyi gördük.
Haftasıyla uyumlu dedi doktorum. Sonrasında 6+1 için randevu verdi. Kalp atımına bakalım dedi.
Çokerken değil mi yaa 6+1 kalp atımı için!!!? Topiği okudum bir kaç arkadaş 6+1de duymuş bazıları duyamamış.
Acaba doktorun USG cihazının gelişmişlik düzeyiyle ilgili olabilir mi ki bu diye düşünmeye başladım. :44:
Daha önce kalp atımını duyamamıştım ve o yüzden bu durum beni endişelendirecek türden...
Ahhh şu hafta bir geçse...
Bizde5+3 olduk keseyi gördünüzmü acaba
mrb :) sat ne zaman sizin
Mrb:) sat 4 mayıs :) benm hesabıma göre doktor 1hafta daha büyük söledi gebeliğimi :)
erken değil canım.bende 6+3 günlükken kalp atımı için gitmiştim karından baktı göremedi.sonra alttan muayne etti 6+3 günlüktü ama sadece kese vardı.bebek gelişmemişti şimdiye kadar gelişmiş olması gerekirdi dedi.3 dr da aynı şeyi söyleyince boş gebelikten kürtaj oldum.oyüzden erken değil canım.
Ben de daha önce 8+0da kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atımıı duyamadığımız için
O nedenle endişeliyim. Hiç kolay gelmedi bu bebek.
O gün olurda duyamazsak stres yükleneceğim iyice...
Senin de hakkında hayırlısı olsun. İnşallah tez vakitte gelir bebğin