6 haftalık hamileler birlikte bebeklerimizi takip edelim.. :)

dun çok ağrım vardı gittim canım özele. ben internetten hesapladim normal de 5haftalık filan sanıyordum . yumurtam çok geç çatlamış adet günüm de çatlamış daha 1haftalık hamile yim ) az bi kanamam geldi ama 2gündür çok yordum kendi mi şimdi yatıyorum 4haftalık olana kadar yatmaya devam kayınvalidem de sabah sabah kahvalti getirmis bana ay kadıni çok seviyorum valla ya.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim sata göre 6+2 olması lazım ama bi hafta geriden geliyo geç döllenme olmuş 5+2 yim bugün hayırlısıyla büyür inşallah bebeklerimiz

buyur buyur canım benim. ne güzel 5haftalık olmuş ben ne yapayim daha 1 haftalık olmuş)

merhabalar bizde 5 haftalık olduk haftaya kalp atışlarını dinlemeye gidicez çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese versin

Bende 5+3 Haftaligim ama cok agrim var di... doktor progestan verdi.. suan daha iyiyim sizin nasil simdi

evet arkadaşlar ben de aranıza katıldım yaklaşık 7 haftalık hamileyim :) Çoğu bayanın olduğu gibi benim de aylarda olan düşük riskim var. Zaman zaman kahverengi akıntı oluyor, doktorum normal dese de korkmaya başladım.İnşallah sağlıklı bir şekilde bu dönemlerimizi atlatır bebişlerimizi alırız kucağımıza

Canım doktor ilaç vermedi mi kanama için progestan ecopirin falan.. Ben bi kez düşük yaptım diyince hemen yazdı onları folikasit progestan pıhtılaşma olmasın diye de ecopirin verdi bol bol dinlen bi iş yapma ağır kaldırma dikkat et kendine canım

merhabalar 6 haftalık hamişim ama 2 haftadr ağrı çekiyorum adetlencek gibi karnım ve kasıklarım ağrıyo bazende belim..herkes buna farklı bişey diyo daha doktora gitmedim çok korkuyoruz..gece uyuyamıyorum ruh gibi geziyorum ben sanırım kötü bi gebelik geçiriyorum.benim gibi olanlar varmı ?

Benim daha yeni tutmus canım 1haftalık hamileyim bende senin gibiyim çok karnım midem ağrıyor ve normal bi agri değil bugün de kanamam gelmiş diğer dusugumde de böyle olmuştu bu da tutmicak galiba rabbim hepimizin yardımcısi olsun

Canım vermedi ilaç daha yeni olduğu için cok kanaman olursa gel ddi rabbim bilir ama ilk dusugum de de böyle olmuştu rahme dusmuyor bi türlü nasip kismet

Canım benim de kahverengiye yakın koyu sarı akıntım geliyor çok korkuyorum ama yapacak birşey yok

Bende 5+3 Haftaligim ama cok agrim var di... doktor progestan verdi.. suan daha iyiyim sizin nasil simdi

Canım daha yeni olduğu için ne ilaç verdi ne başka birşey sadece yat iş filan yapma ddi. Hala ağrım var mide boşluğum da hiç gitmeyen bi agri. Diğer dusugum de de böyle oldu ve kanamam oldu şimdi yine öyle ne yapacağımi bilmiyorum

merhabalar bizde 5 haftalık olduk haftaya kalp atışlarını dinlemeye gidicez çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese versin

Amin canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Ben artık hiç heves etmicem
ya sonra düşük yapıyorum yada kanamam oluyor çok uzuluyorum yıpranıyorum

Allah Allah ben zaten korka korka gitmiştim.. Keşke sanada vereydi ilaç.. Progestan rahim duvarını kalınlaştırıp düşüğü de engelleyen bir ilaçmış.. Elhamdülillah şuan cok daha iyiyim.. İnan insanın psikolojisi çok kötü oluyor sen istersen başka bir doktora da görün.. Allah yardımcın olsu ağrıların dinsin inşaallah

Duserse dussun ınan umrumda değil artık ya ben çocuk değil benim yanımda olan bi koca istiyorum keşke hiç evlenmeseydim

Merhaba kızlar beta hcg testi yaptık 1379 çıktı kaçıncı haftaya denk geliyor bilen varmı ???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Duserse dussun ınan umrumda değil artık ya ben çocuk değil benim yanımda olan bi koca istiyorum keşke hiç evlenmeseydim
Canım benim farklı sikintilarinda var sanırım.. haklısın bu dediğin çok önemli elini sıcacık tutan bir es... umarım sıkıntılarından kurtulursun dua edeyim sana

Canım benim farklı sikintilarinda var sanırım.. haklısın bu dediğin çok önemli elini sıcacık tutan bir es... umarım sıkıntılarından kurtulursun dua edeyim sana

Aslında yok ben büyüttum biraz)sağol canım benim sen bana hep dua et bende sana ederimkine

Son düzenleme:
Kızlar ben geçen perşembe günü bhcg testi yaptırdım 47.70çıktı daha bir haftalık filan dedi. 5gün sonra tekrar yaptırdım 423.1çıktı şimdi bana bi doktor daha 4haftalık bile değil dedi başka doktoru aradim o da 4 5 haftalık dedi kafam karisti. Gebematige tahlil sonucumu yazdım o da 5haftalık diyo hiç birşey anlamadim

allah korusun kötü düşünme dr bana progestan verdi ağrılarım bitti dencek kadar azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…