Tabi Allah nasip etmezse herşey bahane nasip ederse de öyle.. Ama annelik içgüdüsü çok garip hemen oturuyo insanın yüreğine daha şimdiden sağlığını düşünüyorsun bebişin.. Doktora git bize de yaz hayırlı haberlerini bekliyorum
Benim sata göre 6+2 olması lazım ama bi hafta geriden geliyo geç döllenme olmuş 5+2 yim bugün hayırlısıyla büyür inşallah bebeklerimiz
dun çok ağrım vardı gittim canım özele. ben internetten hesapladim normal de 5haftalık filan sanıyordum . yumurtam çok geç çatlamış adet günüm de çatlamış daha 1haftalık hamile yim) az bi kanamam geldi ama 2gündür çok yordum kendi mi şimdi yatıyorum 4haftalık olana kadar yatmaya devam kayınvalidem de sabah sabah kahvalti getirmis bana ay kadıni çok seviyorum valla ya.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dun çok ağrım vardı gittim canım özele. ben internetten hesapladim normal de 5haftalık filan sanıyordum . yumurtam çok geç çatlamış adet günüm de çatlamış daha 1haftalık hamile yim) az bi kanamam geldi ama 2gündür çok yordum kendi mi şimdi yatıyorum 4haftalık olana kadar yatmaya devam kayınvalidem de sabah sabah kahvalti getirmis bana ay kadıni çok seviyorum valla ya.
merhabalar 6 haftalık hamişim ama 2 haftadr ağrı çekiyorum adetlencek gibi karnım ve kasıklarım ağrıyo bazende belim..herkes buna farklı bişey diyo daha doktora gitmedim çok korkuyoruz..gece uyuyamıyorum ruh gibi geziyorum ben sanırım kötü bi gebelik geçiriyorum.benim gibi olanlar varmı ?
Canım doktor ilaç vermedi mi kanama için progestan ecopirin falan.. Ben bi kez düşük yaptım diyince hemen yazdı onları folikasit progestan pıhtılaşma olmasın diye de ecopirin verdi bol bol dinlen bi iş yapma ağır kaldırma dikkat et kendine canım
evet arkadaşlar ben de aranıza katıldım yaklaşık 7 haftalık hamileyim :) Çoğu bayanın olduğu gibi benim de aylarda olan düşük riskim var. Zaman zaman kahverengi akıntı oluyor, doktorum normal dese de korkmaya başladım.İnşallah sağlıklı bir şekilde bu dönemlerimizi atlatır bebişlerimizi alırız kucağımıza
Bende 5+3 Haftaligim ama cok agrim var di... doktor progestan verdi.. suan daha iyiyim sizin nasil simdi
merhabalar bizde 5 haftalık olduk haftaya kalp atışlarını dinlemeye gidicez çok güzel bir duyguRabbim isteyen herkese versin
Canım daha yeni olduğu için ne ilaç verdi ne başka birşey sadece yat iş filan yapma ddi. Hala ağrım var mide boşluğum da hiç gitmeyen bi agri. Diğer dusugum de de böyle oldu ve kanamam oldu şimdi yine öyle ne yapacağımi bilmiyorum
Allah Allah ben zaten korka korka gitmiştim.. Keşke sanada vereydi ilaç.. Progestan rahim duvarını kalınlaştırıp düşüğü de engelleyen bir ilaçmış.. Elhamdülillah şuan cok daha iyiyim.. İnan insanın psikolojisi çok kötü oluyor sen istersen başka bir doktora da görün.. Allah yardımcın olsu ağrıların dinsin inşaallah
Canım benim farklı sikintilarinda var sanırım.. haklısın bu dediğin çok önemli elini sıcacık tutan bir es... umarım sıkıntılarından kurtulursun dua edeyim sanaDuserse dussun ınan umrumda değil artık ya ben çocuk değil benim yanımda olan bi koca istiyorum keşke hiç evlenmeseydim
Canım benim farklı sikintilarinda var sanırım.. haklısın bu dediğin çok önemli elini sıcacık tutan bir es... umarım sıkıntılarından kurtulursun dua edeyim sana
Benim daha yeni tutmus canım 1haftalık hamileyim bende senin gibiyim çok karnım midem ağrıyor ve normal bi agri değil bugün de kanamam gelmiş diğer dusugumde de böyle olmuştu bu da tutmicak galiba rabbim hepimizin yardımcısi olsun