6 haftalık hamileler birlikte bebeklerimizi takip edelim.. :)

Aynı durumdayız dodine. Bende haftaya perşembe doktor randevusuna gideceğim ve bana da doktorum dün seninle aynı şeyleri söyledi. Kese göründü 1,27 cm yazıyor kesenin alt kısmında içerisinde beslenme kesesi dediğimiz şeffaf bir kese oluşması gerekiyor o varsa bebek var diyebiliriz dedi doktorum senin oluşmaya başlamış gibi haftaya geldiğinde oluşumu tamamlanır ve görürür inşallah dedi. Haftaya kadar napıcaz bilmiyorum.

Kızla r merhaba. Bebeğinizin kalp atışını duydunuz mu? Ben bugün doktora gittim 6 hafta 1 günlük:) kese oluşmuş ama kalp atisi duyulmadı.doktor normal haftaya görelim dedi.hatta alttan bakmaya çalıştı:KK43: ben baktiramadim çok kasildim rahatsız oldum.birazda sinirlendi sanırım bana :KK43:
Kızlar kalp atışını da duysam rahtlicam biraz.duyariz inşallah hep birlikte...
Kalp atisi duyan varsa ne zaman duydunuz

Kızla r merhaba. Bebeğinizin kalp atışını duydunuz mu? Ben bugün doktora gittim 6 hafta 1 günlük:) kese oluşmuş ama kalp atisi duyulmadı.doktor normal haftaya görelim dedi.hatta alttan bakmaya çalıştı:KK43: ben baktiramadim çok kasildim rahatsız oldum.birazda sinirlendi sanırım bana :KK43:
Kızlar kalp atışını da duysam rahtlicam biraz.duyariz inşallah hep birlikte...
Kalp atisi duyan varsa ne zaman duydunuz
Mrb, bende gectigmz sali keseyi gorduk, 6 haftlkmis. Doktr 2 hafta sonra gel dedi kalp atislarini dinleyelim, duyulmazsa 1 hafta daha sure vercem dedi. Bende sanirsizlikla bekliyorum. Birde birsuru tahlil verdi yqptr gelirkn getr dedi. O ilk tahlilleri yaptran varmi acaba kac gune cikiyor. Pazartesi yaptrcam ins. Bende.

Mrb, bende gectigmz sali keseyi gorduk, 6 haftlkmis. Doktr 2 hafta sonra gel dedi kalp atislarini dinleyelim, duyulmazsa 1 hafta daha sure vercem dedi. Bende sanirsizlikla bekliyorum. Birde birsuru tahlil verdi yqptr gelirkn getr dedi. O ilk tahlilleri yaptran varmi acaba kac gune cikiyor. Pazartesi yaptrcam ins. Bende.
Evet bana da tahlil verdi.cuma çıkacakmış tahliller. Peki vajinal muayene etmek istedi mi doktorunuz.
Çok sabırsızım:KK43: inşallah kalp atislarini duyarız bebislerimizin

Evet bana da tahlil verdi.cuma çıkacakmış tahliller. Peki vajinal muayene etmek istedi mi doktorunuz.
Çok sabırsızım:KK43: inşallah kalp atislarini duyarız bebislerimizin
Hayir canim vajinal muayeneden bahsetmedi hic. 6.hafta duymak icin erken sanirim. Allahin izniyle kalp atislarinida duyariz yabrularimzn,biraz streslibir surec,dusunmeden edemiyorum. Birde kendimi tutamayip hamile oldugumu surekli birilerine soyleyiverdim ...

Hayir canim vajinal muayeneden bahsetmedi hic. 6.hafta duymak icin erken sanirim. Allahin izniyle kalp atislarinida duyariz yabrularimzn,biraz streslibir surec,dusunmeden edemiyorum. Birde kendimi tutamayip hamile oldugumu surekli birilerine soyleyiverdim ...
Aynı ben...söyledim biliyorlar.keske soylemeseydim diyorum.inslalah kalp atislarini duyarız. Korku var içimde biraz ama dua ediyorum sürekli. Ama evet 6 haftalik erken sanki kalp sesi için.netten araştırdım genelde 7 den sonra gözüküyormus

Ben 5+3'te keseyi gorduk. 7+3 olucam pazartesi gunu ve kalp atisi icin doktora gidicez. Sizlere ne testi verdiler? Bana tam kan sayimi, idrar falan.

Meraba kızlar,ben de adete 4 gün kala kanda hcg 22 iken farkettim,sorası tabi zor oluyor,ilk derdim 2 günde 2 katına çıkcakmı diyeydi,çünkü temmuzda o olmadığı için sağlıksız bir gebelik geçirip kürtaj olmuştum,neyseki yükseldi değerim,bir hafta takip ettim,cuma günü kendi doktoruma gidemedim de,idareten bir doktorda kese varmı diye baktırdım,var dedi ama,çok küçük dedi,yarın kendi doktoruma gidicem,işallah içerisinde yolk sak kesesini de görür,kalp atışı için erkenmiş daha ama,boş gebelikmi diye okumaktan helak oldum

Meraba kızlar,ben de adete 4 gün kala kanda hcg 22 iken farkettim,sorası tabi zor oluyor,ilk derdim 2 günde 2 katına çıkcakmı diyeydi,çünkü temmuzda o olmadığı için sağlıksız bir gebelik geçirip kürtaj olmuştum,neyseki yükseldi değerim,bir hafta takip ettim,cuma günü kendi doktoruma gidemedim de,idareten bir doktorda kese varmı diye baktırdım,var dedi ama,çok küçük dedi,yarın kendi doktoruma gidicem,işallah içerisinde yolk sak kesesini de görür,kalp atışı için erkenmiş daha ama,boş gebelikmi diye okumaktan helak oldum
Herkezde ayni kaygi malesef, bende ilk kese goruncekmi die bekledim, simdi 1 hafta daha beklicem kalp atisini duycakmiyiz die, sanirim bu kaygilarinda devami gelcek. Allahim hepimize hayrli,saglikli hamilelikler gecrmeyi nasip etsin.

Merhaba bende 6+0 im bugün kontrolümüz vardı. Tek kese iki kalp vardı doktor duyamayiz belki dedi ama şükür duyduk.çok bulantim var kusma da cabasi :KK43: Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah

Ben de 5+4 üm bugün,çok şükür dün keseyi ve yolk sak kesesini gördük,pazartesi de tekrar kontrole gidicem,6+1 olucak galiba işallah duyarım ben de kalbiniiii

Kizlar mrb 7. Haftadayim 6.haftada kese gorundu. 8.hafta kalp atisi icin cagirdi doktor ins.duyulur. benim midem bulnmuyor sadece sabhlari ac karna oluyor bulanti ogurme, onun haricinde biseyden tiksinmedim gayet guzelde yiyorum. Bu surecte normalmi ki sizde bulanti faln varmi.kalbini duymadik ya dha bi bahlantisi varmi iraz kaygiliyim. Gunler gecmiyor sanki beklemek zor. Her turlu sacma sorularda kafamda buyuyor.

Mergaba benim yumurtlamadan 4 5 gun sonra goguslerim sisti sizdexe boyle olmusmuydu ben reglden korkuyorum :KK43:
Merhaba arkadaşlar ,
Ben 6-7 haftalık hamileyim. Burada yeni hamilelerden kimseyi göremedim. Birlikte yaşadıklarımızı paylaşalım.
Kontrollerimizi ve sıkıntılarımızı , sorunlarımızı tartışalım. Ne yediklerimizi paylaşalım.
benim ilk gebeliğim yardımlarınızı rica ediyorum ..

sevgiler , mutlu süreçler :)

merhaba kizlar''

ben ayfer hollandadan 27 yasindayim bende 4-5 haftalik hamileyim 3 gun once ogrendim hamile oldugumu ilk hamileligim ve cok heyecanliyim. carsamba gunu doktor randevum var. bu konu altinda beslenme hakkinda bildiklerimizi tecrubelerimizi paylasirsak cok iyi olur birbirimize arkadas oluruz. ( bu arada bendede bulanti var ama sanirirm psikolojik :) )
Merhaba size bir sorum olcakti sizde yumurtlamadan 4 5 gun sonra gogusleriniz sismismidi bn reglden korkuyorum hamile olma ihtmlm vr mi

Bende 6 haftalik hamileyim:)
Daha dun ogrendim ultrasona girdim bebegimin kesesi gorundu cok sukur..
15 gun sonra kalp atislarini dinleyecegz
Bu surecte mide bulantisi yasadim halsizlik ve cok uyku hali oluyor sizde ne gibi belirtiler oluyor bu surecte hanimlar:)

Doktorunuz vitamin olarak ne verdi folikasit tavsiyesi verdi bana ilk 3 at bebegin beyin gelisimi icin önemliymis

ilk bebeğimi 10 sene önce dünyaya getirdim. temmuzda kısmetse 2 bebeğimi doğurcam. ilk gebeliğimle 2. arasında dağlar kadar fark var ilk bebeğimde mide bulantılarım kusmalarım nedeniyle mide kanaması geçirip hastanede bile yattım.her insan farklı anatomiye sahiptir ama genelde sorunlar aynıdır.yaklasık 4 aylık bir süreç mide bulantıları kusmalar halsizlik fazla uyuma yada uyuyama bunlar genelde annelerin yasadıkları ortak sorunlardır.bu dönem bittikten sonra mide yanmaları başlayacak hareketleriniz daha kısıtlı olucak malum bebek büyüyor..:):emir_bebek:saglıcakla büyüsünler inşallah. sormak istedikleriniz varsa yardımcı olmaya çalışırım..
Yaaa!! Sizinle aynıyız. Benimde 10 yaşında bir oğlum var. Şimdi ona kardeş gelicek kısmetse temmuzda. Benimde aklıma takılan ara ara sarımtrak akıntı gelmesi. Böyle bir durumu yaşayan var mı acaba? Bir de geçen hafta belim aşırı ağrıyordu çok şükür geçti. Ama ilk gebeliğimde böyle ağrılar olduğunu hatırlamıyorum. Yaşım 36 acaba yaştan dolayı mı?

X