Ya İn şa Allah.Allah sanada anne olmayı nasib etsin.Valla bende artık bu gün 9 gündü..artık test bile vermiyorum.Çok sık sık idrara istiyorum..bence bende enfeksiyon..sistit ola bilir..sıkışıb bir yerden kalkmak istemiyorum..Bu ara ben azeriyim..Türkiye'de evliyim)Ondan bazı yazılarımı anlamaya bilirsinİnşallah Müjdeli bir haber verirsiniz. Ben adetime bir gün kala test yaptım negatifti. 5 gündür adet sancısı gibi kasık ağrılarım var. Adetim iki gün gecikti bu sabah peçetede pembe leke gördüm. Gördüğüm leke adet başlangıcı mı yoksa yerleşme kanaması şu an bilemiyorum akşam netleşecek sanırım hangisi olduğu
Yok gayet iyi yazıyorsun anlıyorumYa İn şa Allah.Allah sanada anne olmayı nasib etsin.Valla bende artık bu gün 9 gündü..artık test bile vermiyorum.Çok sık sık idrara istiyorum..bence bende enfeksiyon..sistit ola bilir..sıkışıb bir yerden kalkmak istemiyorum..Bu ara ben azeriyim..Türkiye'de evliyim)Ondan bazı yazılarımı anlamaya bilirsin
Allahdan hayırlısı bunu diyorum hepYok gayet iyi yazıyorsun anlıyorumsanırım adet oluyorum kanamam arttı yerleşme kanaması gibi az değil
Ben hala olmadım ancak hamile olmadığıma tamamen inandım. Size tavsiyem üzerinizdeki tüm stres i kaldırın evet zor belki ama biraz zorlayın ve stres ten uzak durun. Ben bu ay qnladim ki psikoloji olarak kendimi hamile sandım üstelik acayip stres yaptım vücudumda bu stresi ve inandığım şeyi kendine bağladı ve hamile gibi tepkiler vermeye başladı ilk sıralar kokular çok yoğundu göğüs hassasiyeti yok denecek kadar azdı ama kahverengi koyulasti ve kabarcıklar oluştu hala da var . Mide bulantilari oldu 3 4 defa . Yani demem o ki psikolojik olarak bile kendimizi çok yıpratıyoruz kasmamamiz lazım akışına bırakmamız lazım umarım Rabbım isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat verirBen sanırım adet oluyorum açık kırmızı damla damla yoğun olmayan kanamam başladı yerleşme mi adet mi akşama belli olur artık
Siz test yaptınız mı?Neden kesin eminsiniz..belkide hamilesiniz İnşa AllahBen hala olmadım ancak hamile olmadığıma tamamen inandım. Size tavsiyem üzerinizdeki tüm stres i kaldırın evet zor belki ama biraz zorlayın ve stres ten uzak durun. Ben bu ay qnladim ki psikoloji olarak kendimi hamile sandım üstelik acayip stres yaptım vücudumda bu stresi ve inandığım şeyi kendine bağladı ve hamile gibi tepkiler vermeye başladı ilk sıralar kokular çok yoğundu göğüs hassasiyeti yok denecek kadar azdı ama kahverengi koyulasti ve kabarcıklar oluştu hala da var . Mide bulantilari oldu 3 4 defa . Yani demem o ki psikolojik olarak bile kendimizi çok yıpratıyoruz kasmamamiz lazım akışına bırakmamız lazım umarım Rabbım isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat verir
Sizinkisi nedense geç döllenme gibi geliyor bana ve inşallah öyledir. Kan tahlilini en son ne zaman vermiştiniz?Ben hala olmadım ancak hamile olmadığıma tamamen inandım. Size tavsiyem üzerinizdeki tüm stres i kaldırın evet zor belki ama biraz zorlayın ve stres ten uzak durun. Ben bu ay qnladim ki psikoloji olarak kendimi hamile sandım üstelik acayip stres yaptım vücudumda bu stresi ve inandığım şeyi kendine bağladı ve hamile gibi tepkiler vermeye başladı ilk sıralar kokular çok yoğundu göğüs hassasiyeti yok denecek kadar azdı ama kahverengi koyulasti ve kabarcıklar oluştu hala da var . Mide bulantilari oldu 3 4 defa . Yani demem o ki psikolojik olarak bile kendimizi çok yıpratıyoruz kasmamamiz lazım akışına bırakmamız lazım umarım Rabbım isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat verir
Normal canım adete bi iki gün kala ve geleceği gün akıntı oluyor ama duyduğum kadarıyla gebelikte süt beyaz peynir gibi okuyormuşRegl zamanında beyaz sıvı akıntı normal mi?
Bugün 3. Günüm hala akıntım var regl yokNormal canım adete bi iki gün kala ve geleceği gün akıntı oluyor ama duyduğum kadarıyla gebelikte süt beyaz peynir gibi okuyormuş
Test yapmış mıydınBugün 3. Günüm hala akıntım var regl yok
Test yapmadınız mıBenim 17 gün oldu hala yok
Yaptım bir şey çıkmadı kan verdim yine yok. Bugün tekrar vercemTest yapmadınız mı
Az önce yaptım negatifTest yapmış mıydın
Sabah ilk idrarla yapılmasını öneriyorlar . Bir de testiniz hangisiydi erken mü kasat test miAz önce yaptım negatif
İnşallah hamilesinizdir de geç döllenmeden henüz çıkmıyordur umarımYaptım bir şey çıkmadı kan verdim yine yok. Bugün tekrar vercem
Nisan 1 de vermistimSizinkisi nedense geç döllenme gibi geliyor bana ve inşallah öyledir. Kan tahlilini en son ne zaman vermiştiniz?
1 Nisan da vermişimSizinkisi nedense geç döllenme gibi geliyor bana ve inşallah öyledir. Kan tahlilini en son ne zaman vermiştiniz?
Kesin emin olmamın sebebi 12 gün oldu gecikmem 6 defa evde test yaptım biri erken gebelik testiyle hepsi negatif 2 defa kan testi verdim negatif sancilarim oluyor ancak regl olmuyorumSiz test yaptınız mı?Neden kesin eminsiniz..belkide hamilesiniz İnşa Allah
Biz aynı durumdayız..benimde bu gün 10 günüm oldu..2 defa kan testi verdim..cevab neqatif..Evde test yapıyorum neqatif.Bu gün sabah yaptım...kaç saatden sonra çok az çizik gördüm..yani çok az..sonra yine yaptım test bir şey göstermedi.Kesin emin olmamın sebebi 12 gün oldu gecikmem 6 defa evde test yaptım biri erken gebelik testiyle hepsi negatif 2 defa kan testi verdim negatif sancilarim oluyor ancak regl olmuyorum