6 gün geç test negatif

Ya İn şa Allah.Allah sanada anne olmayı nasib etsin.Valla bende artık bu gün 9 gündü..artık test bile vermiyorum.Çok sık sık idrara istiyorum..bence bende enfeksiyon..sistit ola bilir..sıkışıb bir yerden kalkmak istemiyorum..Bu ara ben azeriyim..Türkiye'de evliyim)Ondan bazı yazılarımı anlamaya bilirsin

Yok gayet iyi yazıyorsun anlıyorum sanırım adet oluyorum kanamam arttı yerleşme kanaması gibi az değil

Ben sanırım adet oluyorum açık kırmızı damla damla yoğun olmayan kanamam başladı yerleşme mi adet mi akşama belli olur artık
Ben hala olmadım ancak hamile olmadığıma tamamen inandım. Size tavsiyem üzerinizdeki tüm stres i kaldırın evet zor belki ama biraz zorlayın ve stres ten uzak durun. Ben bu ay qnladim ki psikoloji olarak kendimi hamile sandım üstelik acayip stres yaptım vücudumda bu stresi ve inandığım şeyi kendine bağladı ve hamile gibi tepkiler vermeye başladı ilk sıralar kokular çok yoğundu göğüs hassasiyeti yok denecek kadar azdı ama kahverengi koyulasti ve kabarcıklar oluştu hala da var . Mide bulantilari oldu 3 4 defa . Yani demem o ki psikolojik olarak bile kendimizi çok yıpratıyoruz kasmamamiz lazım akışına bırakmamız lazım umarım Rabbım isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat verir

Siz test yaptınız mı?Neden kesin eminsiniz..belkide hamilesiniz İnşa Allah

Sizinkisi nedense geç döllenme gibi geliyor bana ve inşallah öyledir. Kan tahlilini en son ne zaman vermiştiniz?

Benim 17 gün oldu hala yok

Siz test yaptınız mı?Neden kesin eminsiniz..belkide hamilesiniz İnşa Allah
Kesin emin olmamın sebebi 12 gün oldu gecikmem 6 defa evde test yaptım biri erken gebelik testiyle hepsi negatif 2 defa kan testi verdim negatif sancilarim oluyor ancak regl olmuyorum

Kesin emin olmamın sebebi 12 gün oldu gecikmem 6 defa evde test yaptım biri erken gebelik testiyle hepsi negatif 2 defa kan testi verdim negatif sancilarim oluyor ancak regl olmuyorum
Biz aynı durumdayız..benimde bu gün 10 günüm oldu..2 defa kan testi verdim..cevab neqatif..Evde test yapıyorum neqatif.Bu gün sabah yaptım...kaç saatden sonra çok az çizik gördüm..yani çok az..sonra yine yaptım test bir şey göstermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…