- 23 Mayıs 2013
- 854
- 299
Keşke .. kan verdim 1.2 çıktı olsa kanda görünürdü ya Ofİnşallah hamilesinizdir de geç döllenmeden henüz çıkmıyordur umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke .. kan verdim 1.2 çıktı olsa kanda görünürdü ya Ofİnşallah hamilesinizdir de geç döllenmeden henüz çıkmıyordur umarım
Silik çizgi çıktıysa yarin sabah erkenden tekrar ilk idrarla deneme yapabilirsiniz umarım çıkar hayirlisi olsun bende birazdan test alacağım sabah deneyeceğim bugun acayip sancı oldu kesin olurum dedim ama bir durum yok yarin son bakim her ihtimale karşı dedim ağırlık kaldırıyoruz bilmeden hap ilaç falan içiyoruz gec döllenme söz konusu olabilir bu ihtimalden dolayi son kez bakacağım negatif çıkarsa zaten kabullendim olmadığına pozitif olursa buyuk suprizBiz aynı durumdayız..benimde bu gün 10 günüm oldu..2 defa kan testi verdim..cevab neqatif..Evde test yapıyorum neqatif.Bu gün sabah yaptım...kaç saatden sonra çok az çizik gördüm..yani çok az..sonra yine yaptım test bir şey göstermedi.
İnşallah güzel haberler verirsiniz. Benim bu ay olmadı adet oldum maalesef diğer aya kaldı umudum. Allah bizimde kucaklarımızı doldursun inşallahSilik çizgi çıktıysa yarin sabah erkenden tekrar ilk idrarla deneme yapabilirsiniz umarım çıkar hayirlisi olsun bende birazdan test alacağım sabah deneyeceğim bugun acayip sancı oldu kesin olurum dedim ama bir durum yok yarin son bakim her ihtimale karşı dedim ağırlık kaldırıyoruz bilmeden hap ilaç falan içiyoruz gec döllenme söz konusu olabilir bu ihtimalden dolayi son kez bakacağım negatif çıkarsa zaten kabullendim olmadığına pozitif olursa buyuk supriz
Ya yok o kadar silik..yok gibi resmen((10 gün gecikmeyle bu kadar silik olmasıValla ben yinede kendimi hazır ediyorum..sanki adet olucam diye.Yaşım az olsa o kadar kafama takmam..zamana bırakırım.Bende sabah yine idrar testi yapıcam..İn şa Allah sizde yarın güzel haberle gelirsiniz bura.Silik çizgi çıktıysa yarin sabah erkenden tekrar ilk idrarla deneme yapabilirsiniz umarım çıkar hayirlisi olsun bende birazdan test alacağım sabah deneyeceğim bugun acayip sancı oldu kesin olurum dedim ama bir durum yok yarin son bakim her ihtimale karşı dedim ağırlık kaldırıyoruz bilmeden hap ilaç falan içiyoruz gec döllenme söz konusu olabilir bu ihtimalden dolayi son kez bakacağım negatif çıkarsa zaten kabullendim olmadığına pozitif olursa buyuk supriz
Merhaba canım idrar testi yapacaktın ne yaptın?Ya yok o kadar silik..yok gibi resmen((10 gün gecikmeyle bu kadar silik olmasıValla ben yinede kendimi hazır ediyorum..sanki adet olucam diye.Yaşım az olsa o kadar kafama takmam..zamana bırakırım.Bende sabah yine idrar testi yapıcam..İn şa Allah sizde yarın güzel haberle gelirsiniz bura.
Ne yaptınız test yaptınız mıSilik çizgi çıktıysa yarin sabah erkenden tekrar ilk idrarla deneme yapabilirsiniz umarım çıkar hayirlisi olsun bende birazdan test alacağım sabah deneyeceğim bugun acayip sancı oldu kesin olurum dedim ama bir durum yok yarin son bakim her ihtimale karşı dedim ağırlık kaldırıyoruz bilmeden hap ilaç falan içiyoruz gec döllenme söz konusu olabilir bu ihtimalden dolayi son kez bakacağım negatif çıkarsa zaten kabullendim olmadığına pozitif olursa buyuk supriz
Merhaba.İki tane farklı sabah test yaptım..neqatif(( ben artık bilmiyorum ne edimMerhaba canım idrar testi yapacaktın ne yaptın?
Insallah iyi haberler verirsinizYa yok o kadar silik..yok gibi resmen((10 gün gecikmeyle bu kadar silik olmasıValla ben yinede kendimi hazır ediyorum..sanki adet olucam diye.Yaşım az olsa o kadar kafama takmam..zamana bırakırım.Bende sabah yine idrar testi yapıcam..İn şa Allah sizde yarın güzel haberle gelirsiniz bura.
Amin canim imsallah isteyen herkese nasip etsin Rabbımİnşallah güzel haberler verirsiniz. Benim bu ay olmadı adet oldum maalesef diğer aya kaldı umudum. Allah bizimde kucaklarımızı doldursun inşallah
Sancı oldu bayağı yoğun bir sancı dedim bekleyim regl olurum ancak şu saat oldu olmadı ama ağrım hala var yapmadımNe yaptınız test yaptınız mı
İn şa Allah.Sizdende güzel haberler gelsin.Bende çok az sancılar oluyor..sanki adet olucamInsallah iyi haberler verirsiniz
Amin inşallah.. bende de var agri ağrının tarifi çikolata kistine uyuyor internette öyle çıktı belirtiler falan kiste yakın kist gecikmeye ve bende ki ağrıya sebep oluyormuşİn şa Allah.Sizdende güzel haberler gelsin.Bende çok az sancılar oluyor..sanki adet olucam
Doktora görün ultrasonla baksın..Amin inşallah.. bende de var agri ağrının tarifi çikolata kistine uyuyor internette öyle çıktı belirtiler falan kiste yakın kist gecikmeye ve bende ki ağrıya sebep oluyormuş
Doktor 10 gün sonra tekrar bakalım deyip gönderdi kist taraması falan yapmadı yarin 6 gün olacak doktora gorundugumden bu yana ... sabah ilk idrarda test yapacam son defa gec döllenme falan olabilir dedikleri için ben olmadığına eminim artık ama ufak ihtimal döngü 45 gün olduktan sonra çıkıyormuş gec döllenme yarin 45 gün olacak şubat ayında son adet olduğum günden bu yana 45 günü dolduruyor bakalım kısmetİn şa Allah.Sizdende güzel haberler gelsin.Bende çok az sancılar oluyor..sanki adet olucam
Baktı bebek yada kese varmi diye 20 sn bile Sürmedi diyebilirim direk dedi 10 gün sonra geri gel gebelik yok dedi beta degeri 0.100 çıktıDoktora görün ultrasonla baksın..
Kaset almıştım akıntı kesildi ama regl olmadım halaSabah ilk idrarla yapılmasını öneriyorlar . Bir de testiniz hangisiydi erken mü kasat test mi
Yaa ben bunu bilmiyordum 45 günden sonra görülüyor diye..iyiki yazdınız..bende bu gün 41 oluyor.Valla benim doktorum evimden çok uzak..zaten o bana dedi 1 senede kalmazsan gelirsin yanıma adetliyken mart ayında..bende hazırlanıyordum gitmeye..adet olmadığım için boşuna dedim gitmeyim iki defa..evimin yanında bir özel hastaneye gitdim..ultrasona görünmek istedim..doktora göründüm..zaten hiç beğenmedim..bana diyor sen hamile digilsin..idrar verdim..dedim acaba enfeksiyonu var..3 güne cevab çıkacak..o zamana kadar dedi adet olmasa..sana adet söktürücü ilacı yazıcam.Doktor 10 gün sonra tekrar bakalım deyip gönderdi kist taraması falan yapmadı yarin 6 gün olacak doktora gorundugumden bu yana ... sabah ilk idrarda test yapacam son defa gec döllenme falan olabilir dedikleri için ben olmadığına eminim artık ama ufak ihtimal döngü 45 gün olduktan sonra çıkıyormuş gec döllenme yarin 45 gün olacak şubat ayında son adet olduğum günden bu yana 45 günü dolduruyor bakalım kısmet
Bendede 0.100 çıkıyorBaktı bebek yada kese varmi diye 20 sn bile Sürmedi diyebilirim direk dedi 10 gün sonra geri gel gebelik yok dedi beta degeri 0.100 çıktı
Bende bilmiyordum ama yaşayanlar yazmış ordan okudum biri 25 gün gecikme yaşamış kanda negatif çıkmasına rağmen hamileymiş belki bizim durum da öyle olur hayırlısıylaYaa ben bunu bilmiyordum 45 günden sonra görülüyor diye..iyiki yazdınız..bende bu gün 41 oluyor.Valla benim doktorum evimden çok uzak..zaten o bana dedi 1 senede kalmazsan gelirsin yanıma adetliyken mart ayında..bende hazırlanıyordum gitmeye..adet olmadığım için boşuna dedim gitmeyim iki defa..evimin yanında bir özel hastaneye gitdim..ultrasona görünmek istedim..doktora göründüm..zaten hiç beğenmedim..bana diyor sen hamile digilsin..idrar verdim..dedim acaba enfeksiyonu var..3 güne cevab çıkacak..o zamana kadar dedi adet olmasa..sana adet söktürücü ilacı yazıcam.