• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenmeyle hamile kalanlar

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 senedir hamile kalmak için uğraşıyorum bendede eşimde de herhangi bir sıkıntı yok geçen ay 14 Şubatta regl oldum bu ay bir kaç gün gecikti adetim düzenlidir test yaptım ama negatif çıktı adete dair hiçbir belirti de yok ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyeti normalde bir hafta öncesine kadar hissettirirdi geç döllenme olabilir dedi arkadaşlarım ama geç döllenme nedir nasıl olur pek bir bilgim yok böyle olup hamile kalan var mı yada belirti olarak neler yaşadınız

1 hafta arayla yaptığım testlerdi benimde geç döllenme 15 eylül son adet ama sonra dokror degistirip 26 eylül yaptı bu yüzden negatife aldanmayın gecikme devam ederse test yapın

Eklentiler

• IMG_2722.webp
    IMG_2722.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_3041.webp
    IMG_3041.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 51
1 hafta arayla yaptığım testlerdi benimde geç döllenme 15 eylül son adet ama sonra dokror degistirip 26 eylül yaptı bu yüzden negatife aldanmayın gecikme devam ederse test yapın
Kan verdim dün ama daha sonucu çıkmadı onu bekliyorum henüz adet olmadım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bana da dua edin sizin duanız tutar bu mübarek günde bende sevinç yaşayayım 🥺🌸🙏

Back
X