6 gün geç test negatif

O nasıl bir ağrı..acaba kistmi var
Kist yok çok şükür hormon testi temiz çıktı söktürücü verdi 1 hafta 10 gün içinde adet olursun dedi . Adetinin 2 ci veya 3 cu günü gel bi kaç farklı test yapmam lazım dedi bide yumurta sayımını kontrol edelim yumurta sayısı azalmış olabilir dedi

Çok şükür.Ama işte bu normal diğilki adetin bu kadar gecikmesi.Sen nasıl hormon testi verdin?adetin 2 ya 3 günü veriliyor..sen adetde olmadın hala.

Kan aldı sonuc a baktı bilmiyorum valla hormon da sıkıntı yok dedi
Ben hormondan veremedim..bekledim adet olayım..şimdide adet oldum..doktor adetli halimle benim gelmeyimi istedi..Beni merak eden neden adetim gecikti diye..hayatda bende olmazdı..

Ben hormondan veremedim..bekledim adet olayım..şimdide adet oldum..doktor adetli halimle benim gelmeyimi istedi..Beni merak eden neden adetim gecikti diye..hayatda bende olmazdı..
Valla ilk defa böyle şeyler başıma geldiği için neyin nasıl ne zaman yapılması gerektiğini bilmiyorum . Hormon normal dedi 20 gün oldu gecikme 10 güme kadar olursam insallah bi de diğer testler için gideceğim HAYIRLISI OLSUN ARTIK NASIPPPP

Tabi Allah'tan hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…