- 17 Mart 2025
- 39
- 16
- 3
- 27
- Konu Sahibi ebeveynatlasi
Kızlar merhaba adetime 3 gün var iki gündür yaptığım erken gebelik testleri negatifti bugün az önce yaptım hayalet çizgi çıktı days comfort yalancı çizgi çıkarır mı lütfen yardımm??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen belirdi kan verdim inşallah vardırDays comfort sanırım iyi bir test. Eğer kuruma çizgisi değilse ve hemen belirdiyse gebelik var çizgi görünüyor
İnşallah vardır mutlaka haber verin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınHemen belirdi kan verdim inşallah vardır![]()
Amiin amiin dün gece çok dua ettim buradaki isteyen herkese nasip etsin rabbim diyeİnşallah vardır mutlaka haber verin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
Amin bende bugün öğrenicem sonucumu umarım vardırAmiin amiin dün gece çok dua ettim buradaki isteyen herkese nasip etsin rabbim diye![]()
Yaaa inşallah vardır rabbim sevincini yaşatsın en güzel şekilde ne yaptın ogrenebildin miAmin bende bugün öğrenicem sonucumu umarım vardır![]()
Öğrendim yokmuş bu ayda elendim mevsimsel gecikme yaşıyor olabilirsin dediYaaa inşallah vardır rabbim sevincini yaşatsın en güzel şekilde ne yaptın ogrenebildin mi![]()
Hic canını sıkma insan umutlaniyor ama en hayırlı zamanda gelecektir ben hep öyle düşünüyorum bir sebebi vardır, benim de öyle olmuştu 13 gün gecikmisti geçen aylardaÖğrendim yokmuş bu ayda elendim mevsimsel gecikme yaşıyor olabilirsin dedi
Gerçekten iyi olur ama o kadar değişkenlik gösteriyor ki burada bin tane şey okudum bilemedimŞu test konusuna bir çözüm bulamadık ya, bununla ilgili bir konu mu açsak acaba, yalancı pozitifleri paylaşsak
Sonucunuz ne olduHemen belirdi kan verdim inşallah vardır![]()
Henüz belli olmadı yarın cikicakmisSonucunuz ne oldu![]()
Maalesef negatif 2.13Sonucunuz ne oldu![]()
Days doctormus testimin adı bu sabah yaptım yine pozitif çıktı fakat akşam kan sonuçlarında negatifi gördüm inşallah biz de en hayırlı zamanda güzel haberler alırız ne diyeyimÖğrendim yokmuş bu ayda elendim mevsimsel gecikme yaşıyor olabilirsin dedi