6 gün geç test negatif

İlk defa bu kadar adetinde gecikme yaşıyorum..zaten artık kabullendim gebeliyin olmadığına
Bende ilk defa bu kadar gecikme yaşıyorum en fazla 2 ci günde muhakkak olurdum doktora enfeksiyon etkiler mi gecikmeyi diye sordum hayır engel değil enfeksiyon dedi

Bende ilk defa bu kadar gecikme yaşıyorum en fazla 2 ci günde muhakkak olurdum doktora enfeksiyon etkiler mi gecikmeyi diye sordum hayır engel değil enfeksiyon dedi
Ama bir yerde okudum ki..eğer infeksiyon varsa adet gecikiyormuş..zaten ondan idrar testi verdim.belki infeksiyon varmı diye.

Ama bir yerde okudum ki..eğer infeksiyon varsa adet gecikiyormuş..zaten ondan idrar testi verdim.belki infeksiyon varmı diye.
Bende sürekli enfeksiyon çıkıyor zaten geçen aya kadar gecikme söz konusu değildi bu ay böyle oldu ben en fazla strese bağlıyorum bu durumumu bide kist olabilir

Bende sürekli enfeksiyon çıkıyor zaten geçen aya kadar gecikme söz konusu değildi bu ay böyle oldu ben en fazla strese bağlıyorum bu durumumu bide kist olabilir
Geldim doktordan enfeksiyon çıkmış..ilaç yazdı bana..ama dedi bunun adetin gecikmesiyle alakası yok.Kan dedi ver...ben dedim bir kaç gün beklicem..Ama sen ultrasona yoklan.Bende kist çıkmadı..temiz dedi bana

Geldim doktordan enfeksiyon çıkmış..ilaç yazdı bana..ama dedi bunun adetin gecikmesiyle alakası yok.Kan dedi ver...ben dedim bir kaç gün beklicem..Ama sen ultrasona yoklan.Bende kist çıkmadı..temiz dedi bana
Peki gecikme sebebi olarak ne söyledi neden gecikiyormis ki

Peki gecikme sebebi olarak ne söyledi neden gecikiyormis ki
Bu benim kendi doktorum digil..aslında bu doktoru ben beğenmedim..bunun yanına ultrasona girmek için gitdim.Bana dedi hormonsal ola bilir..ben dedim geç döllenme ola bilirmi?dedi tabi..

Bu benim kendi doktorum digil..aslında bu doktoru ben beğenmedim..bunun yanına ultrasona girmek için gitdim.Bana dedi hormonsal ola bilir..ben dedim geç döllenme ola bilirmi?dedi tabi..
Benim boyum 165 kilom 95 won zamanlarda fazla kilo aldim kilo etkileyebilir dediler bilen kişiye danışman lazım hormonal sorunda olabilir tabi bende pazartesi gideceğim inşallah büyük bir problem olmasında hormonal olsun ilac tedavisiyle düzelir inşallah

Evet kilon var..ama benim akrabalarım var...çoook kilolu iki kardeş var..giden gibi MaşAllah çocuğa kalmışlar.Ama hormonlar evet ola bilir.Testin hiçmi göstermiyor?

Merhabalar, n’aptınız ?

Canm sonuç noldu

Gitdim bu gün kan testi verdim..yine neqatif..artık kesinlikle hamile diğilim..evet tabi üzüldüm..ama bir anlık rahatladım bile..Doktoruma gidicem..ne diyecek onu yapıcam artık.Bunuda deyim testler bende uzaktan olsa bile gösteriyordu..kesinlikle bir daha test yapmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…