- 29 Mart 2022
- 61
- 5
- 31
Iste bende şuan adet oluyorum gibi ağrılar var oldum olacağım gibi ama 3 4 gündür bir türlü olmadımAramızda iki gün fark var..yok ne ağrılarım nede akıntım var..sanki şimdi adet olucam..
Bende ilk defa bu kadar gecikme yaşıyorum en fazla 2 ci günde muhakkak olurdum doktora enfeksiyon etkiler mi gecikmeyi diye sordum hayır engel değil enfeksiyon dediİlk defa bu kadar adetinde gecikme yaşıyorum..zaten artık kabullendim gebeliyin olmadığına
Ama bir yerde okudum ki..eğer infeksiyon varsa adet gecikiyormuş..zaten ondan idrar testi verdim.belki infeksiyon varmı diye.Bende ilk defa bu kadar gecikme yaşıyorum en fazla 2 ci günde muhakkak olurdum doktora enfeksiyon etkiler mi gecikmeyi diye sordum hayır engel değil enfeksiyon dedi
Iste bende enfeksiyon var ancak doktor enfeksiyon etkilemez dediAma bir yerde okudum ki..eğer infeksiyon varsa adet gecikiyormuş..zaten ondan idrar testi verdim.belki infeksiyon varmı diye.
Bende sürekli enfeksiyon çıkıyor zaten geçen aya kadar gecikme söz konusu değildi bu ay böyle oldu ben en fazla strese bağlıyorum bu durumumu bide kist olabilirAma bir yerde okudum ki..eğer infeksiyon varsa adet gecikiyormuş..zaten ondan idrar testi verdim.belki infeksiyon varmı diye.
Geldim doktordan enfeksiyon çıkmış..ilaç yazdı bana..ama dedi bunun adetin gecikmesiyle alakası yok.Kan dedi ver...ben dedim bir kaç gün beklicem..Ama sen ultrasona yoklan.Bende kist çıkmadı..temiz dedi banaBende sürekli enfeksiyon çıkıyor zaten geçen aya kadar gecikme söz konusu değildi bu ay böyle oldu ben en fazla strese bağlıyorum bu durumumu bide kist olabilir
Peki gecikme sebebi olarak ne söyledi neden gecikiyormis kiGeldim doktordan enfeksiyon çıkmış..ilaç yazdı bana..ama dedi bunun adetin gecikmesiyle alakası yok.Kan dedi ver...ben dedim bir kaç gün beklicem..Ama sen ultrasona yoklan.Bende kist çıkmadı..temiz dedi bana
Bu benim kendi doktorum digil..aslında bu doktoru ben beğenmedim..bunun yanına ultrasona girmek için gitdim.Bana dedi hormonsal ola bilir..ben dedim geç döllenme ola bilirmi?dedi tabi..Peki gecikme sebebi olarak ne söyledi neden gecikiyormis ki
Benim boyum 165 kilom 95 won zamanlarda fazla kilo aldim kilo etkileyebilir dediler bilen kişiye danışman lazım hormonal sorunda olabilir tabi bende pazartesi gideceğim inşallah büyük bir problem olmasında hormonal olsun ilac tedavisiyle düzelir inşallahBu benim kendi doktorum digil..aslında bu doktoru ben beğenmedim..bunun yanına ultrasona girmek için gitdim.Bana dedi hormonsal ola bilir..ben dedim geç döllenme ola bilirmi?dedi tabi..
Evet kilon var..ama benim akrabalarım var...çoook kilolu iki kardeş var..giden gibi MaşAllah çocuğa kalmışlar.Ama hormonlar evet ola bilir.Testin hiçmi göstermiyor?Benim boyum 165 kilom 95 won zamanlarda fazla kilo aldim kilo etkileyebilir dediler bilen kişiye danışman lazım hormonal sorunda olabilir tabi bende pazartesi gideceğim inşallah büyük bir problem olmasında hormonal olsun ilac tedavisiyle düzelir inşallah
Merhabalar, n’aptınız ?Doktor 10 gün sonra tekrar bakalım deyip gönderdi kist taraması falan yapmadı yarin 6 gün olacak doktora gorundugumden bu yana ... sabah ilk idrarda test yapacam son defa gec döllenme falan olabilir dedikleri için ben olmadığına eminim artık ama ufak ihtimal döngü 45 gün olduktan sonra çıkıyormuş gec döllenme yarin 45 gün olacak şubat ayında son adet olduğum günden bu yana 45 günü dolduruyor bakalım kısmet
Ne yaptınız sonucunuz nasıl ?Ben bu gün gidicem idrar testinin sonuçunu almaya..ben biliyorum adet söktürücü vericek..bana dedi 3 gün bekleyek söyledi..Acaba neden size vermedi?bende bu gün 13 gün(
Merhaba.Hala bir şey yokNe yaptınız sonucunuz nasıl ?
Canm sonuç nolduMerhaba arkadaşlar…
Adetim 7 gün gecikti bugün 38. gün . Dün test yaptım evde negatif. Akıntım hala devam ediyor. Ne gebelik ne de adet belirtisi var3 aydır çocuk istiyoruz Allah’ın izni ile. Test negatif çıkıp gebe kalan var mı? 3 gün üst üste test yaptım hepsi negatif.
Merhabalar. Pazartesiyi bekliyorum tekrar doktora görünmek için test yaptım negatif çıktı tekrardan . Pazartesi ne olduğu çıkacak insallahMerhabalar, n’aptınız ?
Pazartesi hersey belli olacak Allahin iznyleEvet kilon var..ama benim akrabalarım var...çoook kilolu iki kardeş var..giden gibi MaşAllah çocuğa kalmışlar.Ama hormonlar evet ola bilir.Testin hiçmi göstermiyor?
İn şa Allah güzel haberlerle bura gelirsinPazartesi hersey belli olacak Allahin iznyle
Canım gitdinmi doktora? bende Çarşamba gününe randevu aldımPazartesi hersey belli olacak Allahin iznyle