- 29 Mart 2022
- 61
- 5
- 31
Hadi ya hayırlısı olsun bakalımYaa, belki de geç döllenmedir. Adetinin üzerinden 25 gün sonra kanda anca çıkan bir arkadaşım vardı geç döllenme demişti doktor
Bendede aynı durum..8 gün geçmiş..2 defa kan testi verdim..neqativ 0.100 çıktı..hala bekliyorum..doktora gitmedim..Sizde sonuç nasıl oldu?Bugun tekrar gittim 0.100 çıktı beta değeri 10 gün daha bekleyelim dedi .. söktürücü verir diye düşündüm ama bekleyelim dedi ufak umut bile insanı strese sokuyor
Bugun gittim 0.100 çıktı beta değeri 10 gün daha bekleyelim dedi 10 beklemem lazım eğer adet olmazsam bir daha gideceğim yalnız geceden beri ateşim 38.5 içim titriyor karnımda belimde agri var acayip terliyorum umarım adet olmamayisimla alakalı değildirBendede aynı durum..8 gün geçmiş..2 defa kan testi verdim..neqativ 0.100 çıktı..hala bekliyorum..doktora gitmedim..Sizde sonuç nasıl oldu?
Kaç gün geçmiş adetden?Bugun gittim 0.100 çıktı beta değeri 10 gün daha bekleyelim dedi 10 beklemem lazım eğer adet olmazsam bir daha gideceğim yalnız geceden beri ateşim 38.5 içim titriyor karnımda belimde agri var acayip terliyorum umarım adet olmamayisimla alakalı değildir
Bugun bitti sayılır 10 cu gün diyelimKaç gün geçmiş adetden?
Anladım.Bende bu gün 7 gün..bende 2 defa kan testi verdim..0.100 çıktı malesef.Bugun bitti sayılır 10 cu gün diyelim
Doktor ne dedi yada bir ilaç verdi mi pekiAnladım.Bende bu gün 7 gün..bende 2 defa kan testi verdim..0.100 çıktı malesef.
Doktora gitmedim..bana dedi adet olursan gelirsin yanıma..bende adeti bekliyorum..ne zamana kadar böyle olucak bilmiyorum..İn şa Allah hamilelikle biter..Doktor ne dedi yada bir ilaç verdi mi peki
Insallah hayırlısıyla bebis alırsınız kucağınızaDoktora gitmedim..bana dedi adet olursan gelirsin yanıma..bende adeti bekliyorum..ne zamana kadar böyle olucak bilmiyorum..İn şa Allah hamilelikle biter..
Amin Allah.Allah ikimizide sevindirsin.Insallah hayırlısıyla bebis alırsınız kucağınıza
Amin ecmainAmin Allah.Allah ikimizide sevindirsin.
Çok haklısınArkadaşlar bende erken gebelik belirtileri hiç yoktu adetim düzenlidir ama evlendigimden beridir hep gecikiyordu hamilelik dusunmuyordum yalan yok :) adetim benim artk bi ara 13 gün gecikti sonra gelmişti ben artık adet geciktiginde hamilemiyim acaba demeyi bıraktım o kadar rahattım gelir ya felan dedim bi ara 15 gün geçti sonra baktım akıntım geliyor ve cok az kasık ağrısı olup geciyor gelcek herhalde diye dusundum 16 gün gelmeyince test yaptım bide miğdem aşırı ağrıyordu bu arada direk çift çizgi verdi bide ben ilk defa test alıp yapmıştım testte inanmayıp acile gidip test yaptırdım direk yüksek çıktı öğrendiğimde 6 haftalık hamileymişim umarım yardımcı olabilmişimdir rabbim isteyen tüm anne adaylarına versin inşallah ama cidden kafaya takmayın sürekli her adet geciktiginde hamilemiyim moduna sokmayın vücudunuzu rahat olun bedenen ve psikolojik olarak rahatlayın derim bırakın vücut kendini hazırlasın :)
Ne yaptınız?Bugun bitti sayılır 10 cu gün diyelim
Yarın doktora gidicem..hala adet yok.Siz ne yaptınız?Ne yaptınız ?
İnşallah Müjdeli bir haber verirsiniz. Ben adetime bir gün kala test yaptım negatifti. 5 gündür adet sancısı gibi kasık ağrılarım var. Adetim iki gün gecikti bu sabah peçetede pembe leke gördüm. Gördüğüm leke adet başlangıcı mı yoksa yerleşme kanaması şu an bilemiyorum akşam netleşecek sanırım hangisi olduğuYarın doktora gidicem..hala adet yok.Siz ne yaptınız?
İnşallah Müjdeli bir haber verirsiniz. Ben adetime bir gün kala test yaptım negatifti. 5 gündür adet sancısı gibi kasık ağrılarım var. Adetim iki gün gecikti bu sabah peçetede pembe leke gördüm. Gördüğüm leke adet başlangıcı mı yoksa yerleşme kanaması şu an bilemiyorum akşam netleşecek sanırım hangisi olduğu
Sabir ederek bekliyorum bi kaç gün daha geçsin tekrar test yapacağım artık negatif çıkarsa son bırakırımNe yaptınız?
Hayirlisi olsun canım insqllah sende müjdeli haberler verirsinİnşallah Müjdeli bir haber verirsiniz. Ben adetime bir gün kala test yaptım negatifti. 5 gündür adet sancısı gibi kasık ağrılarım var. Adetim iki gün gecikti bu sabah peçetede pembe leke gördüm. Gördüğüm leke adet başlangıcı mı yoksa yerleşme kanaması şu an bilemiyorum akşam netleşecek sanırım hangisi olduğu
Ben sanırım adet oluyorum açık kırmızı damla damla yoğun olmayan kanamam başladı yerleşme mi adet mi akşama belli olur artıkHayirlisi olsun canım insqllah sende müjdeli haberler verirsin