Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar lütfen kesinleşmeyen şeyleri yazmayalım. Yeterince tüketti bu konu hepimizi.. Hep ümitlendik hep yarım kaldı...
kesinleşmeyen bir şey yokki daha ne olsun vere vere 1 hafta vermişler işte daha ne diyelim.dalga geçer gibi kendileri dei 6 ay diye sonrada böyle yaptılar
ben yetişir die düşünüyorum canım.şuan hazırlık aşamasında yasa
Kesinleşen hiçbir şey yok arkadaşlar. Resmi gazeteyi açıp bakabilirsiniz. Asparagas haberlerle hem kamuoyunu yıllarca yanılttılar hem de birçok annenin bedduasını aldılar.
Hala yok efendim bir hafta eklenmesi düşünülüyormuş, yok 4 aydan sonra ilk üç ay yarı zamanlı çalışılacakmış, yok efendim ilk çocuğa 5000 lira ödenecekmiş..kardeşim hepsi bunların hala konuştukları konular..
Vermek istemiyorlar ya o 2 ayı kadın istihdamı azalacak, devlet borçlanacak diye 3 senedir allem edip kallem edip oyaladılar gündemi!!
Allah onları bildiği gibi yapsın, bir alkol yasasını bir gecede onaylayan bu devlet 3 ayda beşiğinde bırakıp işe gitmek zorunda kalacağımız bebelere 2 ayı bile çok gördü..
Bu nasıl bir sosyal devlet anlayışı, rezillik kepazelik!
kıyak emeklilik yasalarını bir gecede onayladılar var mı böyle bir şey sen halkın için o sandalyeden oturuyorsun ama bunlar ha bire kendilerine çalışıyorlar 1 yıldan beri çıktı çıkacak onaylandı onaylanacak bu ne böyle ya vatandaşla dalga geçer gibi..
bence de. Alkol yasasını bırak kendi maaşlarına zam, kendi özlük hakları ile ilgili yasaları 1 gecede çıkarıyorlar. Bu yasa sündü de sündü. Sanki maaşları az gibi. allah hepsinin belasını versin.
vallahi cnm ben de 8 aylık hamileyim ama 2 yıldır bu yasa konuşuluyor. güya meclis kapanmadan çıkacaktı. şimdi yeni yasama yılı diyorlar. Bu yasayı bekleyen arkadaşlarımın çocukları 1 yaşına geldi. Sözlerine güven olursa yetişir ama ben hiç zannetmiyorum
Hayır... Zırt pırt dile getirmeseler anlayacağım ... Dalga mı geciyorlar milletle böyle yaparak anlamıyorum ki ya...
İnsanın canını sıkan bu... Adam gibi davransınlar .. Hayvana bile vereceksen verirsin bi parça et, 2 sene vercem vercem veriyoruz diye sündürülmex ki ya
Diyelimki doğum öncesi iznimiz bitti doğum sonrası sırasında çıktı yasa yinede toplam 6 ay izin yapabilicekmiyiz yani aktarma yapmışız gibi doğum öncesinde kullanamadığımız 1 ayı sonrasında kullanabilicekmiyiz
doğum iznin bitince yasadan yararlanamıyorsun.