6 Aylık Ücretli Doğum İzni Hakkında !!

sabah haberlede söylediler son aşamayan gelinmiş haziranda çıkar diyorlar ayrıca doğum izninde olanlarıda kapsayacakmış

8 haziranda raporum bitiyor. Temmuz ayinda haberi ciktiginda hamile bile degildim iznim bitti hala cikacak bana kismet olmadi biraz daha bebgimle beraber olmak insallah diger annelere kismet olur

iki gündür çıkan haberlerden gene umutlandım bize yetişir umarım off off ne çektik beee

hanımlar bir sorum olacaktı bilen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim...

bu doğum izni ücretli olan 6 aya çıkması planlanan aday memurluk süresini durduruyormu....
yani ben aday memurken dogum yapsam ücretli iznimi kullansam sonra adaylığımı bitirmek için kaldığım yerden devammı edicem...

bu soru için konu açtım ama pek ragbet görmedi... belki aranızda böyle bi durumla karşılaşan vardır...

arkadaşım izne çıkarsan eğer aday memurluk sürene eklenmez.izinden dönünce kaldığın yerden devam etmelisin. yani 6 ay kayıp varsa hamilelikten dolayı 6 ay diğer arkadaşlarına göre daha geç asil olursun...

cnm bende su an aday memurum ve dogum iznindeyim. Kullandigimiz ucretli izinler aday memurluk suresinden sayiliyor.

cnm bende su an aday memurum ve dogum iznindeyim. Kullandigimiz ucretli izinler aday memurluk suresinden sayiliyor.

ayhhh gerçektenmi bende hayırlısıyla pazartesi başlıyorum işe bebekte dusunuyoruz bide ayrı şehirlerde olucaz eşimle birazda bu durumu kısaltmak için dusunuyoruz yalan diyemem... allah izin verirde hamile kalırsam bizim için çok iyi olucak...
sende böyle dedin şimdi içim rahatladı gerçi bi arkadaşta sayılmıyo demiş ama ben bi kaç yere daha sormuştum sayılmaz diye bişi yazmıyo yönergede ücretsiz izin sayılmaz yazıyo... canlı bi örnek görunce tabii daha rahatladık.. çok saol. bu arada allah bebegine sağlık sıhhat versın mutlu mutlu buyusun inşallh...

Cnm benzer bir durumu bende yaşadım yeni atanmıştım ve eşimle ayrı şehirlerdeydik bizimki biraz planlı olmadı ama kısmet işte hemen hamile kaldım daha bi yılım dolmadan doğum iznine çıktım. dediğin gibi ücretsiz izinler sayılmıyor ama bu doğum izni aday memurluktan sayılıyor. Sen nasıl yapacaksın eş durumu felan mı isteyeceksin ben bir yılımın dolmasını bekliyorum bakalım zaman ne gösterecek...

Allahım inşallah benimde hemen oluverir...eş durumu isteyecem benim eşim zaten devamlı tayinci o nereye giderse arkasından kalıcı değilim bende yeterki şu aday memurluk süresi bitsin az zaman değil 1 yıl. ama çocuk olursa az da olsaa kısalıyor sonra onun izinleriyle filan ayrı kaldığımız dönem azalır... benim bir yılım seneye haziranda dolacak çook var daha çook. umarım senin kadar şanslı olurum... allah hakkımızda hayırlısını versin.bide hiiç ayrılık yaşatmasın çook zormuş

Arkadaşlar bu konuda hiçbir ümidim yok açıkcası.. Faruk çelik de çok olumsuz konuştu bu konu hakkında.Güya 1 saat daha ekleyeceklermiş süt iznine..sadece ekonomik kaygı nedeniyle..

Bu arada başka bir soru sormak istiyorum. Benim doğumum bir terslik olmazsa Aralık başında görünüyor. Ben de 3 hafta öncesinden doğum iznine çıkacaksam, bu seneye ait yıllık iznimi 2013 içinde mi kullanmalıyım yoksa 2014'te doğum iznim bittikten sonra kullanabilir miyim?

bizim için umutlar tükendi.göreve başladık ama raporluyuz şu an.inşallah çıkarda bekleyenlere yarar.

türkiyenin gündemi ne çabuk değişiyor bir gezi direnişidir gidiyor bizim 6 ay da arada kaynadı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…