Bende dün zorunlu iznime çıktım temmuzda işe başlamam gerekiyor eğer 24 haftaya çıkmaz ise... dua ediyorum çıksın ve beni de kapsasın diye ama zerre güvenim yok ortaya arada lafı atıp duruyorlar ama hala sonuç yok ne kanunlar ne yasalar değişti bir haftada bu olay uzadıkça uzuyor... arada gazımızı almak için üzerinde çalışıyoruz diyorlar o kadar. Başbakan bu konuyu öne attığında daha yeni 5 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim 9 ay geçti nerdeyse bu sene çıkarmak isteselerdi çoktan çıkarırlardı 24 haftaya kimbilir kaç milyon kadın ümitle bekledi de şuan işe başladı minicik yavrusunu bırakıp... bana yetişmeyeceğini de kabullendim artık...
hayır öyle hesaplanmıyor doğum izninin bitmesine 1 gün kala bile yasa çıksa yararlanıyorsunuz ve izne toplam olarak bakılıyor öncesi sonrası farketmiyor.
​emin misiniz ki?
​emin misiniz ki?
Yeni bir haber daha arkadaşlar..
6 ay doğum izni için 4 bakanlık çalışıyor! - Memurlar
Olacaksa olsun artık, sabrımız kalmadı !
ne zor işmiş yaa, çalış çalış bitiremediler, bi türlü sonuca ulaşamadılar, ben hamileyken bu konu gündeme geldi, doğum iznimin bitmesine çok az bi zaman kaldı, hala çalışıyorlar !!!
Bizim devletimiz konulara ortadan dalmaya bayılıyor bence.. 2-3 gün önce 5 çocuk yapan kadına 10 yıl erken emeklilik diye müjde verdiler.. Yahu 5 çocuğu kim yapacak, kimin hamileliği dört dörtlük geçiyorki.. Sadece bebeği taşımak değil ki iş, bir sürü derdi var hamilelik baştan aşağı değişmek demek.. Neden anlamıyorlar bunu,bir yandan teşvik etmeye çalışıp bir yandan da köstek olmak değil mi bu? hakikaten ne zor işmiş yahu ! 6 ay bile yeterli değil normal şartlarda,ancak bir adımdır diye sürekli takipteyiz.. Ayıp ediyorlar artık.. Çok ayıp
Yeni bir haber daha arkadaşlar..
6 ay doğum izni için 4 bakanlık çalışıyor! - Memurlar
Olacaksa olsun artık, sabrımız kalmadı !
ben yeni hamileyken bu haberler çıkmaya başlamıştı bebeğim doğdu 4 aylık oldu benim iznim bitti, hala aynı haberler çıkıyor yazıklar olsun diyorum başkada bişey demiyorum
aynısını yazacaktım,seninkini okudum.4 aylık olduk,hala çıkacak....
aynısını yazacaktım,seninkini okudum.4 aylık olduk,hala çıkacak....
aynen yani.benim bebiş de oldu iki aylık ve iznim bitti dün itibariyle ve rapor konusundada sıkıntı yaşıyorum.kaç gündür stres stres napcam bilmiyorum.bebişim daha çok küçük ve ben onu bırakamam.en sonunda ücretsiz izin alacam sanırım( okulum da sağolsun hiç oralı olmuyor hatta mümkünse çalışayım onlara göre.raporuma bile sıkıntı çıkarıyor (ama ben en azında bir aylık raporla nisanı bitireceğim inşallah.
40 gün yasal olarak rapor hakkın var,kullansana.1ay da heyet aldın mı,zaten dönem kapanır.Rapora hiçbir şey diyemezler,senin hakkın çünkü.Ben de şuan raporluyum,sonrasında 1 ay daha heyet almaya çalışacağım inşallah.Maalesef buna mecbur bırakıyorlar,4 aylık bebeği bakıcıya bırakamam.
40 gün yasal olarak rapor hakkın var,kullansana.1ay da heyet aldın mı,zaten dönem kapanır.Rapora hiçbir şey diyemezler,senin hakkın çünkü.Ben de şuan raporluyum,sonrasında 1 ay daha heyet almaya çalışacağım inşallah.Maalesef buna mecbur bırakıyorlar,4 aylık bebeği bakıcıya bırakamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?