6 Aylık Ücretli Doğum İzni Hakkında !!

Doğum izninde olanları kapsar arkadaşım genelde yasalar öyle düzenleniyor çünkü.. hadı bakalım inş olur..

Doğum izninde olanları kapsar arkadaşım genelde yasalar öyle düzenleniyor çünkü.. hadı bakalım inş olur..

Yasa geriye yürümez genelde ama yararlandırıcı hak yaratan yasa olacağı için belki izinde olanları da kapsar. Yasa çıktıktan sonra doğacakları kapsar demezler umarım.

Arkadaşlar benim doğumum 29 ağustosa denk geliyor.öğretmenim ve izne ayrılmam gereken zamanda zaten tatilde olacam.acaba bu haklarımı doğumdan sonra kullanabilirmiyim??

2011 de çıkarılan torba yasayla ücretsiz doğum izni 24 aya uzatılmıştı ve o dönemde ücretsiz izni bitmeyenleri de kapsamıştı bu yasa.Bu da öyle olur tahminimce. Yasa çıktığı dönemde ücretli izni bitmeyenleri kapsar.

ben şubatta doğum yapacaktım.ama 29 haftalık doğum yaptım.bebeğim de küvezde.inş beni de kapsar.

Evet mantıklı olan bu. Hadi bakalım, inşallah bu hafta alırız haberi, benim bebeğime de doğum hediyesi olur :) Ben artık umudumu kesmiştm :)

Arkadaşlar benim doğumum 29 ağustosa denk geliyor.öğretmenim ve izne ayrılmam gereken zamanda zaten tatilde olacam.acaba bu haklarımı doğumdan sonra kullanabilirmiyim??

sen yine şanslısın eylül ekim kasım aralığıda kurtarırsın ocakta zaten yeni yılın 40 günlük rapor hakkın başlar ocağıda öyle alırsın

sonra 15 tatil şubattdada 2 hafta alırsan 5 5 verecek yerbulursan çocuğun 6 lık olur inşallah beniki 12 ağustosta doğacak kısmet olursa bende öğretmenim

Valla canım ben söylediğinden bişey anlamadı.hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah

11 günlük lohusayım hamilelerin lohusaların allah duasını kabull edermişş meleklerimizi düşünürek allaha dua edelim allah umutlarımız boş çıkarmasınn aminnnn

canım zaten 8 haftasını doğumdan önce veriyo 16 haftasını yani 4 ayını doğum sonrasına sen zaten temmuz ağustosda çalışmadığıniçin doğum öncesinden çalışıpta aktaracak zamanın yok 16 haftayı doğum sonrasına kullanabiliyorsun yani eylülde başlar iznin ekim kasım aralıktada izinlisin süren yetiyor

aşağı yukarı benimde senin gibi ama aralığa yetişmiyor iznim orayı rapor almak zorunda kalcam ocaktada zaten yeni yılın rapor alma hakkın var her yıl memurların 40 günlük rapor alma hakkı var yıl bitince tekrar 40 günlük hakkın başlar yani 2014 ocak

Bende haberlerde izlemedim ama duyanlar soyledi merakla bu konuyu bekledigim icin...
Hemen kadinlar kulubunu acayim ordan bilgileneyim dedim dogruymus.
Hadi insallah kabul edilir hemencecik mutlu oluruz...

Bana kalırsa bu yeni yılla birlikte hemen çıkarabilecekleri bir karar çok fazla bekleyeceğimizi düşünmüyorum

Arkadaşlar doğal olarak iş yerinde istenmeyen bir durum hamilelik.. Benim doğum haziranda. Sözleşmeler de o zaman. 4 ay sonra gelirsin diyorlar. Acaba ok desem sonra 6 aya uzatsam olur mu. Yoksa baştan mı 6 ay diye izin almak zorundayız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…