- 16 Kasım 2021
- 1.354
- 3.706
-
- Konu Sahibi Papatyaakadiin
Ee yemek bitmedi mi hala? Ne uzun yemekmiş bu böyleNöbetçi olduğum ve sabah 6 buçuktan beri uyanık olduğum için yeni girebildim . Konuyu terk etti demişsiniz de … Eve yeni girdim . Yemek yiyip , yazdıklarınızın hepsine cevap vereceğim. Teşekkür ederim yorumlarınız için
Valla ben okudum detayli olunca daha guzel kadin roman gibi yazmis hiç sıkılmadım okurken..6 aylik.iliskisnde prensesler gibi hissediyor sonra konuştuğu yavşak hayatina başka birilerinide alıyor ama hala gemiyide yuzdurmeye çalışıyor oda şu sebepten birakmak için bahane.bulamiyor sessiz kalayim da kendi gitsin diyor ve öylede oluyor ama sıkıntılarım vardi ayağına açık kapida bırakıyor değeriyle.olmazsa bu bana değer veriyor giderim.yine diyor...yani çok özür dilerim ama niye bu kadar detay verilmiş, okyan açıklayabilir mi? kısa ve net
teşekkür ederim canımmValla ben okudum detayli olunca daha guzel kadin roman gibi yazmis hiç sıkılmadım okurken..6 aylik.iliskisnde prensesler gibi hissediyor sonra konuştuğu yavşak hayatina başka birilerinide alıyor ama hala gemiyide yuzdurmeye çalışıyor oda şu sebepten birakmak için bahane.bulamiyor sessiz kalayim da kendi gitsin diyor ve öylede oluyor ama sıkıntılarım vardi ayağına açık kapida bırakıyor değeriyle.olmazsa bu bana değer veriyor giderim.yine diyor...
Okumasaydınız o zaman zorla okutmadım neyin ne olduğunun farkındayım zaten ama yorumunuz gerçekten fazla kırıcıKızımı ayağımda sallarken bian roman okuduğumu gözlerimin kapandığını hisettimneyse öncelikle geçmiş olsun adam senden hevesini almıs yeni heveslere yelken acmıs
Haklısınız, bunun farkına son haftalarda varıp bıraktım neyse ki . Zararın neresinden dönülse kardır. Herkes kendine yakışanı yaparLovebombing ile başlayan her ilişki bitmeye mahkumdur…
Henüz birini tanımadan kurulan o sevgi cümlecikleri asssla gerçeği yansıtmaz.
İnsan dönüp bi sorguluyor “ulan nasıl bu kadar değişti? Her şey güzelken, beni severken noldu şimdi?” diyor, düşünmekten kendine eziyet ediyor. Adam aslında erkek olmanın gerektirdiği bir şeyi yapmış: AVLAMAK…
Böyle bir ilişki yaşamaktansa hiç yaşamamayı tercih ederdim.Buna da şükür.bu kadarını yaşayamayan da çok kadın var.bitti diye üzülme yaşandı diye sevin derler.
Abartmayın isterseniz.Geçmiş olsun. Gidip smir filan verin. Hastalık filan bulaştı mi emin olun.
Yani haklısınız ama gitmek isteyen ve sevmeyen her türlü gidiyor zaten . Yaşanması gerekmiş ve yaşandı bunun için pişman değilimCinselliğe karşı bir insan değilim fakat birşeylerinde hemen yaşanmaması karşıdakini tanımak adına iyi olurdu. Amacı buymuş yaşamış ve gitmiş. Sen mesafeli olsaydın bu işe çok daha çabuk biterdi zaten. Ve muhtemelende birlikte yaşadığı biri var hala.
Aynı şeyleri bende düşünüyorum. Ki öyle de olacak zaten . Döneceğini bende biliyorum ama dönmesin yani . Gülerim buna gerçekten. Kabul edecek olsam zaten ben bitirmezdim. Üç beş mesaja tamah etsem zaten devam ederdiAaayyyy papatya yazan yerlere kendi adımı koydum öyle okudum ne kadar tanıdık bi hikayeaynı lovebombingler aynı ghostingler. Benim eski erkek arkadaşım da bana aşkım balım derken benim aramalarımı engellemişti arıyorum sürekli meşgul o beni arıyor 1 saniye sonra arıyorum meşgul sonra ben daha 1 saniye önce beni aradın hemen arıyorum kimle konuşuyorsun dedim diye kıyamet kopmuştu sonra öğrendim adam beni engellemiş zaten neyse size spoiler vereyim bu adam düzenli periyotlarla hayatınıza girmeye çalışacak düzenli periyotlarla arayıp mesaj atacak o zamanlar hayatım çok zordu vs diyecek uzun zaman geçmeden hem de. Tavsiyem kendinize azıcık saygınız varsa bi daha asla yanınıza yaklaştırmamanız hatta direk engelleyin derdim ama geri döndüğünde kırılan egonuzu onarmaya ihtiyacınız varsa siz ona yaşatın size yaşattığını. Ben öyle yaptım aylarca aramaya devam etti bam hatırlayınca bile kalbim sıkışıyor
Haklısınız ama üzülmüyorum. Yoğun bir sevgim zaten yoktu . Ben eskisi gibi kolay bağlanamıyorum insanlara yaşadığım evlilikten olsa gerek . Alışmıştım ve kendimi iyi hissediyordum ama böyle yapmasına gerek yoktu gerçekten …aslında çoğu hikaye birbirine benziyor. biz kadınlar birşeye başlayınca sıkı sıkı tutunuyoruz. ama erkeklerin kafası hep başka yerlerde ve dağınık oluyor. ne zaman karşısındaki kadını garanti görmezseler o zaman odaklanabiliyorlar.
yani acı ama bu bir gerçek. e zaten bir kadın karşıdaki adamda değilse o adamın ona odaklanması da bir işe yaramıyor.
karşılıklı güzel bir ilişki bulmak zor. bulunca da başka şeyler çıkabiliyor.
en nihayetinde aslında onun yalanından ilk şüphelendiğinde ali abi muhabbetinde iletişimi kesseydin belki bu kadar üzülmezdin. şu laf o kadar doğru ki balık baştan kokar. ama biz işte belki öyle değildir diye kendimizi kandırıyoruz.
geçmiş olsun. ne geçti acaba o adamın eline bu şekilde saçma sapan davranarak. feminist olmayım diyorum ama erkekleri anlamak çok zor gerçekten
Haklısınız , tecrübe oldu işte . Bundan sonra daha temkinli yaklaşırımYa gözünüzü seveyim şu uzak mesafe ilişkisini bırakın.
Birde boşanmış bir sürü şey yasamissiniz olmaz uzak mesafe de isterseniz sabaha kadar konuşun taniyamazsiniz karşınızdakini.
Bir daha kabul etmeyin uzak mesafeyi.
Ayrıca eski ilişkinizde değer görmemiş olabilirsiniz bunu anlıyorum ama lütfen sadece çiçek böcek gibi şeylere takılmayın.
Daha somut şeyler görmeyi bekleyin ilişkide.
zorlamadım kimseyi okusun diye.Okuyamadım ben konuyu. Konuları bu kadar detaylı anlatmayın yahu. Kaçta mesaj atıp kaçta cevap verdiğinin dakikasına kadar yazmışsınız. Aranızdaki konuşmaları kelimesi kelimesine yazmışsınız. Oy yoruldum okumaya çalışırken.
Çok üzüldüm sizin adınıza . Kimsenin sizi tüketmesine izin vermeyin. Dertleşmek isterseniz özelden yazabilirsiniz . Ben narsist bir insandan boşandım da kurtuldum . O yüzden bu şu an beni o kadar sarsmadıüzüldüm doğrusu. benim hayatımda da böyle narsist bir adam var ve evliyim. kısa bir tanışma sonrası evlilik oldu.şuan 5 aylık evliyim ve onun karanlık yüzünü gördüğüm anda bitirmeye karar verdim. maalesef bitiremiyorum çünkü hamile olduğumu öğrendim. kafam çok karışık
Olabilir . Gerçekten de yok. Allah görüyor her şeyi. Herkes kalbinin ekmeğini yer buna inanıyorumY diye bahsettiği Yelda heralde. Bu erkeklerin gerçekten yatacağı yer yok.
Teşekkür ederim . Tam olarak da öyle oldu :)Valla ben okudum detayli olunca daha guzel kadin roman gibi yazmis hiç sıkılmadım okurken..6 aylik.iliskisnde prensesler gibi hissediyor sonra konuştuğu yavşak hayatina başka birilerinide alıyor ama hala gemiyide yuzdurmeye çalışıyor oda şu sebepten birakmak için bahane.bulamiyor sessiz kalayim da kendi gitsin diyor ve öylede oluyor ama sıkıntılarım vardi ayağına açık kapida bırakıyor değeriyle.olmazsa bu bana değer veriyor giderim.yine diyor...
Tamam dikkat ederim artıkay saol canım :) iyi yapmış insan böyle öyle gözü açılıyor konu sahibi tecrübe hatalarımızdan oluşuyor aslında bu kadar uzun yazma bir daha kurban olayım konu amacından çıkıyor çünkü
Haklısınız . Ama bir süre kimseyi istemiyorum gerçekten . Yeni birini tanımaya çalış vs uğraşamam. Allahtan yoğun bir mesleğim var da düşünmeye vakit kalmıyor pekBoşandıktan sonra beklentileri minimuma indirip ne gelirse razı oluyoruz sanki.
Aslında daha seçici olmamız lazım. Adamın başlarda gösterdiği o ilgi alaka çok iyi hissettirmiştir ama o his çok balon bi his. Gerçekliği yok.
Bi de gerçekten uzak mesafe ilişkisi olmaz, hele boşanmış kadınsın, yanında elinin altında olmayan adamla ne işin olabilir. Çook yorucu.
Bittiği iyi olmuş. Daha gençsin, neler çıkar neler.. Hiç umutsuz olma, sadece beklentilerini biraz yükseltip daha gerçekçi yaklaş ilişkilerine.