-
- Konu Sahibi Papatyaakadiin
adam önce lovebombing sonra ghosting yapmış konu sahibi de ayrılmışyani çok özür dilerim ama niye bu kadar detay verilmiş, okyan açıklayabilir mi? kısa ve net
ay saol canım :) iyi yapmış insan böyle öyle gözü açılıyor konu sahibi tecrübe hatalarımızdan oluşuyor aslında bu kadar uzun yazma bir daha kurban olayım konu amacından çıkıyor çünküadam önce lovebombing sonra ghosting yapmış konu sahibi de ayrılmış
Bir de tam yazmamış ama adamın aldattığından da şüpheleniyor birkaç kez birileriyle konuşmasına falan denk gelmiş şüphelenmişay saol canım :) iyi yapmış insan böyle öyle gözü açılıyor konu sahibi tecrübe hatalarımızdan oluşuyor aslında bu kadar uzun yazma bir daha kurban olayım konu amacından çıkıyor çünkü
oo bir sürü bi sürü olaylar,Bir de tam yazmamış ama adamın aldattığından da şüpheleniyor birkaç kez birileriyle konuşmasına falan denk gelmiş şüphelenmiş
Ne kadar kırıcı konusmussunuz.Hevesini aldı bitti falan.Ne gerek var böyle soylemlereKızımı ayağımda sallarken bian roman okuduğumu gözlerimin kapandığını hisettimneyse öncelikle geçmiş olsun adam senden hevesini almıs yeni heveslere yelken acmıs
Senin zihniyetine tüküreyim aysenimi. Adam kadının ağzına s...çsa olsun şükret hiç adam görmeyen var diye teselli edeceksinBuna da şükür.bu kadarını yaşayamayan da çok kadın var.bitti diye üzülme yaşandı diye sevin derler.
anlatıp gidenlere de sinir oluyorumadam önce lovebombing sonra ghosting yapmış konu sahibi de ayrılmış
Evet ben de konu sahibi konuyu ortaya atıp kaybolduğunda gıcık oluyorumanlatıp gidenlere de sinir oluyorum
Nicki görmesem yine kimin yazdığını anlarım öyle bi yorum ahshahshBuna da şükür.bu kadarını yaşayamayan da çok kadın var.bitti diye üzülme yaşandı diye sevin derler.
Gelsin banlarSenin zihniyetine tüküreyim aysenimi. Adam kadının ağzına s...çsa olsun şükret hiç adam görmeyen var diye teselli edeceksin
Ay kahroldum, deme. Senin kendini fark etmende payım olsun da banlanmaya razıyım.Gelsin banlarbay bay canim.