Sevgencim benim 6 aydır korunmamamıza rağmen hamile kalamamam dı sorun.doktora bebek istiyoruz 6 aydır evliyiz korunmuyoruz ama olmadı dedim .oda muayne edelim dedi alttan muayne etti sonradan da tahlil istedi tahlillerde hormanlarım yüksek çıktı sonrasında ilaç tedavisi yaptı canım ilkden çekiniyorsun ama sonradan alışıyosun yavaş yavaş
dnz_zip teşekkürler işallah hayırlı haberlerle gelirim kızlar.alllah herkeze nasip etsin.benim bünyem çok zayıfdı onlaa alakalı olabilirmi evlenikden sonra 60 kilo oldum .büyük ihtimal en geç 3 gün sonra giicem doktora bilgileri burda sizlerle paylaşırım.aslında eşime kalsa 1 yıl daha bekleyelim diyor oktora gitmek için ama benden çoık istiyor bebek .çok seviyor bebekleri.ama ben çok sabırsızım ayanamadım ve erken davrandım belkide en iyisi bu olucaak.kızxlr teşekkürler herkeze
sağol canım benim inşallah dediğiniz gibi olur..dualrınızı eksik etmeyin hayırlısıyla..sen nasılsın nasıl gitmekte kontroller tatlım :)
Bizlerde sana ediyoruz zeytincim annelerin en güzeli yardımların için minnettarız sana çok teşekkürler tekrar
Bizlerde sana ediyoruz zeytincim annelerin en güzeli yardımların için minnettarız sana çok teşekkürler tekrar
evettt buna bende katılıyorummmm zeytincimmmm çookkk teşekkürlerrr iyiki tanımışız canım seniiiiiii :))))
ben size teşekkür ediyorum kızlar. toparlandığınızı daha olumlu düşündüğünüzü görünce çok mutlu oluyorum.hele sevcancım sende çok gelişme var maşallah.
sevgen güzelim sen zaten yeni çalışanlardansın.çalışmalara direk olumlu düşüncelerle başlaman çok güzel seninde.peşpeşe gelecek minişler inşallaaahhh.....
Zeytincim o güzel dilekleri için saol amin işallah diyelim:)
canım senin bebiş sağ tarafdamı duruor enel de sol taraftamı yoksa
annesi bu oğlan çok yaramaz olucak maşallah oğluşuna çok tatlı şimdiden :):)
allah nazarlardan korusun ikinizinide işallah
eymen bebeğe arkadaşlar getirelim bizde
Eki Görüntüle 315241
bak teyzesi benim paşam bu.gerçi burda daha 17. haftaya yeni girmiştik. şimdi yarın 24.haftamız bitecek.
sağol teyzesi rabbim en kısa zamanda sana da nasip edecek inşallah.Zeytincim duygulandım valla maşallah oğluşuna allah nazarlardan korusun renkli ultrasyon çektirmissin ya çok güzl gerçekden annesi gibi mükemmel birisi olucak allah bağışlasın canım
amannn zeytincimm bu çok çirkinnnnn :)))) (yanlış anlama arkadaşım valla nazar değmesin die öle dedimmm) KIRKBİR KERE MAŞALLAHHH SANA VE OĞLUŞUNA inanmıyorum küçük bey bir güzel pozda vermiş ne güzel şimdi dahada büyümüştürrr:))) ALLAHım sağsalim kucağına aldırsın canım , eşin oğluşun ve sana veeee ailelerine güzel sağlıklı ömür nasip etsin inşallahhhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?