• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

eymen bebeğe bebiş olmasada en güzel hediyeyi alırz annesi:)canım ya gerçekden sen olmasan biz bukadar morali nerden bulucaktık saol allah gönlüne göre versin

evet canım bu sıralar burası çok yoğun yıl sonu hesapları kapama falan asıl yoğunluk bugünlerde başlıyor.işallah canım hayırlı haberler veririm ay canım işallah söylediğin çıkar canımk arkadaşım benim.:)
tamam peki üzülmem moral kaynağım canım arkadaşım oğluşuna arkadaşlar getiririz işallah canım eğer hamileysem en güzel hediyeyi göndericem oğluşuna :)canım arkadşaım

eymen bebeğe bebiş olmasada en güzel hediyeyi alırz annesi:)canım ya gerçekden sen olmasan biz bukadar morali nerden bulucaktık saol allah gönlüne göre versin

oğluşuma en güzel hediye sizden gelecek bebiş haberleri olacak canım benim.başka hediyeye hiç gerek yok siz hamişim deyin pozitif olun yeter.
zaten moralli olmaya hazırmışsın canımcım sen yaa sadece birisinin seni tutup bi silkelemesi gerekiyomuş :34: oğlumla ben olması gerekeni yapmaya çalışıyoruz.azıcık silkeliyoruz seni teyzesi.

saolun gerçekden işallah hayırlı haberler veririm size eymen bebek uğur getirsin bizlere ..
zeytincim bugün alltan muayne edicek heralde dimi arkadaşım ...
alttan muayne eğer bebiş varsa zararlımı öyle derler karından baksa ne güzel olur ya strese giriyorum sırf onun için:)

saolun gerçekden işallah hayırlı haberler veririm size eymen bebek uğur getirsin bizlere ..
zeytincim bugün alltan muayne edicek heralde dimi arkadaşım ...
alttan muayne eğer bebiş varsa zararlımı öyle derler karından baksa ne güzel olur ya strese giriyorum sırf onun için:)
yok bitanem bi zararı yok. ilk 3 ay kimi doktor alttan muayene eder. kimide karından kese göründükten sonra birdaha bakmazlar alttan.
benim ilk gittiğim doktor kanda hamile göründüğüm halde alttan muayene etti.ama kese yok henüz bekleyelim dedi.3 gün sonraydı sanırım başka bir doktora gittim o karından baktı çok küçük bi kese var bekleyelim artık kalp atışını dedi.
ilk muayenemalttandı yani bişey olmadı. o yönden rahat ol sende bişey olmaz.

yok bitanem bi zararı yok. ilk 3 ay kimi doktor alttan muayene eder. kimide karından kese göründükten sonra birdaha bakmazlar alttan.
benim ilk gittiğim doktor kanda hamile göründüğüm halde alttan muayene etti.ama kese yok henüz bekleyelim dedi.3 gün sonraydı sanırım başka bir doktora gittim o karından baktı çok küçük bi kese var bekleyelim artık kalp atışını dedi.
ilk muayenemalttandı yani bişey olmadı. o yönden rahat ol sende bişey olmaz.

teşekkürler canım arkadaşım bol bol dua ettim biliyormusun ç.işallah bugün müjdeli haber alırım .zeytincim sen hamileliğin ilk haftalarında nasıl belitri hissettin

teşekkürler canım arkadaşım bol bol dua ettim biliyormusun ç.işallah bugün müjdeli haber alırım .zeytincim sen hamileliğin ilk haftalarında nasıl belitri hissettin

canım benim daha adetime baya zaman varken 2 hafta felan göğüs uçlarımda acıma vardı.dolgunluk şişlik felan vardı. adetime 1 hafta kala da hep uykum geliyodu uyumak istiyodum.iştahım kesilmişti.hafif hafif bulantı oldu.1 kez kustum.hemde en sevdiğim yemeği yerken hayret etmiştim.
2 gün kala da test yaptım kendim.çok silik bi çizgi çıktı var yok arası.o gün yine çok keyifsizdim.bütün gün başımı kaldıramadım.akşamına eşim dedi gidelim kan verelim sen iyi değilsin. gittik verdik ramazan dı.iftara gittik sonra. iftardan sonra sonuç almaya gittik labratuardaki adam sonucu uzatırken hayırlı olsuuunnn dedi ben öyle aptal aptal bakmıştım suratına :1:

canım benim ya kimbilir nasıl duygulandın dimi.allah herşeyin hayırlısını versin arkadaşım işallah hamişimdir yarın dünyalar benim olur allhım ne derse o olur beklicez dua edicem artık.canım ya idrara sıkışıkken gidilir mi muayeneye yani bir zararı olrumu

canım benim ya kimbilir nasıl duygulandın dimi.allah herşeyin hayırlısını versin arkadaşım işallah hamişimdir yarın dünyalar benim olur allhım ne derse o olur beklicez dua edicem artık.canım ya idrara sıkışıkken gidilir mi muayeneye yani bir zararı olrumu
evt çok tuhaf olmuştum.çok duygulanmıştım.ağlamıştım.hatta gerçekmi değil mi inanmamıştım.eşim hepten aptallaşmıştı zaten.o taaki bebeği ultrasonda görene kadar gerçek değil gibi düşünüyodu.ultrasonda onun kollarını bacaklarını gördü başladı ağlamaya.saatlerce ağlamıştı.
çok güzel duygular tabi rabbim herkese yaşatsın inşallah.
bizararı olmaz sıkışık gitmenin ama alttan muayene olacağın için sıkışık olmaman lazım.karından muayenelerde sıkışmak gerekir.oda hamile değilsen eğer.

canım çok teşekkr ederim gerçekden sen olmasan napardım .allah nice sevinçler yaşatsın eşin ve sana işallah.canım ya heyecan sardı az kaldı zeytincim sen ne düşünüyosun hamiş olabilirmiyim çok heyacanlıyım ya anlatamam bana tahlil yaptırır dimi demiştin sen yoksa diek muayne edermi çok heyecanlııym ya

canım çok teşekkr ederim gerçekden sen olmasan napardım .allah nice sevinçler yaşatsın eşin ve sana işallah.canım ya heyecan sardı az kaldı zeytincim sen ne düşünüyosun hamiş olabilirmiyim çok heyacanlıyım ya anlatamam bana tahlil yaptırır dimi demiştin sen yoksa diek muayne edermi çok heyecanlııym ya

dostinex bitti mi canım. bide senin adet tarihin ne zamandı? muayene eder bence. eğer ilacın bitmediyse kandan tahlil bittikten sonra ister sanırım. hamiş olabilirsin tabi cnm ama bunu öğrenmek için daha erken.hamişsen bile bunu doktorun bile sana bu muayenede söylemesi çok zor. daha adetine var senin yanlış hatırlamıyosam.

canım 13 aralık daa olmuştum adet 8 ocakda olucam bugün 14 gnüm doktora gittiğim.dostinex daha 2 tane yarım kaldı arkadaşım 2 tane içtim 2 tane kaldı ağrılar yumurta gelişmesinden oluyordur dimi canım arkadaşım evet acele etmiyim ama içimde bir his var ya allah hayırlıısnını nasip etsin

kızlarrr benim işler yoğun yıl sonu ya vakit buldukça bakabiliyorum bişi sorucam sizlere ben 9 aralıkda adet oldum bir dahakide nasipse 3 ocak ama göğüslerimde acıma var geçen ayda olmuştu farketmedim sanırım yumrtlama zamanım demiştim ama bu ayda var dokunamıyorum neden olabilir bebek değildir çünkü 2,3 kez çalışma oldu oda yumurtlama gününden önceydi adetin 7,9 ve 11.günü oldu bir dahaki adete 8-9 gün var dahada neden olabilir sizce fikri olan varmıı arkadaşlar ???

canım 13 aralık daa olmuştum adet 8 ocakda olucam bugün 14 gnüm doktora gittiğim.dostinex daha 2 tane yarım kaldı arkadaşım 2 tane içtim 2 tane kaldı ağrılar yumurta gelişmesinden oluyordur dimi canım arkadaşım evet acele etmiyim ama içimde bir his var ya allah hayırlıısnını nasip etsin

kasıklarında ağrı sancı gibi şeyler yumurtalar çatlıyorken oluyo. senin şimdi en verimli günlerin atlama sakın.bugünde bakar yumurta gelişimine.sana çatlamış çalışın felan diyebilir. yada gelişmiş çatlamak üzere bu günlerde ödevinizi iyi yapın felan :34::34:
benim doktorum öyle derdi.gidin ödevlerinizi iyi çalışın :34:
daha hamiş olmak için bugünler tam zamanın canım benim.daha meleğinin tohumları atılmamıştır yada anca dün önceki gün felan.:34: şuan testlerde felan belli olmaz yani.sabret 2 hafta sonra belli olur bebişimis gelmişmi gelmemiş mi
hislerin inşallah doğru çıkar canım.

kızlarrr benim işler yoğun yıl sonu ya vakit buldukça bakabiliyorum bişi sorucam sizlere ben 9 aralıkda adet oldum bir dahakide nasipse 3 ocak ama göğüslerimde acıma var geçen ayda olmuştu farketmedim sanırım yumrtlama zamanım demiştim ama bu ayda var dokunamıyorum neden olabilir bebek değildir çünkü 2,3 kez çalışma oldu oda yumurtlama gününden önceydi adetin 7,9 ve 11.günü oldu bir dahaki adete 8-9 gün var dahada neden olabilir sizce fikri olan varmıı arkadaşlar ???

valla canım benim ilk belirtim göğüslerde acımaydı.hiç olmazdı çünkü. ama sen geçen ay da oldu diyosun nedendir hiç bilmiyorum.yumurtlamadan önce diyosun ama belli mi olur belki senin yumurtalar erken olgunlaştı çatladı :34: olacağı varsa olur canım hiç gününe felan bakmas o. benim bi arkadaşım eşi başka şehirde eğitim görüyodu.sadece hafta sonları görüşüyolardı.hatta hamiş olduğu ay her haftasonu bile görüşemediler.ama hamiş kaldı. rabbim nasip ettikten sonra birkez çalışsan da olur. köylerde görmüyomusun peşpeşe doğuruyolar.onlar yumurtlama günü mü hesaplıyo sanki. nasip kısmet bunlar.

benim melek arkadaşım çok teşekürler işallah canım dediğin gibi olur sabırlka beklicem o günü canım benim benim yapmam gereken fazla çalışmak nese bugünlerde fazla çalışıtım iyiki de yapmışım işallah herşey güzel olur

valla canım benim ilk belirtim göğüslerde acımaydı.hiç olmazdı çünkü. ama sen geçen ay da oldu diyosun nedendir hiç bilmiyorum.yumurtlamadan önce diyosun ama belli mi olur belki senin yumurtalar erken olgunlaştı çatladı :34: olacağı varsa olur canım hiç gününe felan bakmas o. benim bi arkadaşım eşi başka şehirde eğitim görüyodu.sadece hafta sonları görüşüyolardı.hatta hamiş olduğu ay her haftasonu bile görüşemediler.ama hamiş kaldı. rabbim nasip ettikten sonra birkez çalışsan da olur. köylerde görmüyomusun peşpeşe doğuruyolar.onlar yumurtlama günü mü hesaplıyo sanki. nasip kısmet bunlar.

sagol zeytincim ben çok rahatım nedense bu ay olmadı tutmadı diyip duruyorum eşime :))) oda nerden biliosun sen nasip hayırlısı diyo aynen öle diyorum sonra ALLAHım hayırlısını nasip etsin ben 3 ocağa kadar bekliyeyim gelmezsemi test yapayım ben sanırım ocak ayına takıldım ;))))) bu ay hastalıkla falan geçince

zeytincim 10 dakikada b,ir özel mesaj hakkı var yazamadım normalde evet kabinin tam arkası senin dediğin gibi ama insanlar çekiniyorlarmış ıo yüzden milletin giydiği etekleri giyiyolarmış senin dediğin gibi ozaman üstüme hiydim inan mide bulantısından öldüm birde özel hastahane ama isteğe bağlı isteyen çıplak geçip orda örtü seriyor çok saçma dimi

sagol zeytincim ben çok rahatım nedense bu ay olmadı tutmadı diyip duruyorum eşime :))) oda nerden biliosun sen nasip hayırlısı diyo aynen öle diyorum sonra ALLAHım hayırlısını nasip etsin ben 3 ocağa kadar bekliyeyim gelmezsemi test yapayım ben sanırım ocak ayına takıldım ;))))) bu ay hastalıkla falan geçince

kısmet canım bu işler yaa.hayırlısı olsun.hiç belli olmaz bu işler. bakarsın gelmiş meleğin. :34:
geçerse eğer adet günün geçtikten sonra yaparsın test.düşünme bile...o gün gelsin bakarsın.

zeytincim 10 dakikada b,ir özel mesaj hakkı var yazamadım normalde evet kabinin tam arkası senin dediğin gibi ama insanlar çekiniyorlarmış ıo yüzden milletin giydiği etekleri giyiyolarmış senin dediğin gibi ozaman üstüme hiydim inan mide bulantısından öldüm birde özel hastahane ama isteğe bağlı isteyen çıplak geçip orda örtü seriyor çok saçma dimi

valla canım utanıyo insan her türlü ama çıkar üstünü al ordaki örtüyü ört kucağına bişey olmaz.ben o örtüden bile tiksiniyodum ama napacaksın.gerçi bi süre sonra çok sık muayeneye gidince alışıyosun.yine utanıyosun tabi ama öncekiler gibi kasmıyosun kendini. boşver yaa rahat ol. bayan mı doktorun?

yok ya erkek canım işde birazda o yüzden çekiniyor insan tamam senin dediğin gibi yapıcam canım arkadaşım kendine ve oğluşuna çok ii bak tamam mı ben birazdan çıkıcam yarın sabahdan görüşürz işallah zeytincim herşey için teşekkürler tekrardan allaha emenat ol dikkat et kendine dua et benim için:)

Back