• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

arkadaşlar sizlere birşey daha sorucam buaralarda ne çok sordum ayyyyyy :)))) zeytincim sen daha çok bilirsin yaşadın ya :) ilk hamilelik belirtileri nezaman başlar yani adet geçikmesi hariç yani çalışmadan kaç gün sonra diğer belirtiler olur ve onlar nelerdir ???

valla canım benim adetime daha 10 gün felan varken göğüs uçlarında acıma vardı.neden oluyo acaba felan diye düşünüyodum.bide hep halsizdim uykum geliyodu.başkada belirgin bişey hiç olmadı.adetime bikaçgün kala kusmuştum bide içimde bulantı oluyodu.ama herkes için farklı olur belirtiler.

AMİN CANIM AMİN...
AY CANIM ÇOK TATLI BİR ŞEY MAŞALLAH ONA ...
ŞİMDİ KOCAMAN ERKEK OLDU ANNESİ 3 BOYUTLU NORMALDE ÇEKİYOLARMI ARKADAŞIM BENİM DOKTOR ÇOK PARACI KESİN ÇEKTİR:)
AMA İSTEĞE BAĞLIMI ONU ÇEKTİRMEK...
SENDE BİZ GİBİ BENDE ESMERİM EŞİM SARIŞIN YEŞİL GÖZLÜ OĞLUŞUN BENCE SANA BENZİCEK DÜŞÜNSENE ESMER MAVİ GÖZLÜ OLDUĞUNU HEM ANNE HEM BABA MÜKEMMEL BİR BEBİŞ OLUR ...AMA ANNEYE BENZESİN :)ÇOK TATLI O MAŞALLAH KOCAMAN OĞLUŞUNA:)

sağlıklı olsunda ya kime benzerse benzesin valla. ama dediğin gibi esmer mavi gözlü hayalimdeki bebek yani :1:
canım benim gittiğim hastanede ücretliçekiyolarmış sen istiyorsan. ama bazı hastanelerde her doktorun cihazı öyle 3 boyutlu.bi düğmeye basıyo sadece 3 boyutluya geçiyo.yani ekstra bi ücret almıyolar.belki sizin gittiğinizde ücret alınmıyodur.

Olabilir canım ozamanlar gelsin ben yaptırmadan sorarım:)
işallah allah gönlüne göre versin zeytincim oğluşun çok yakışıklı olucak annesi..
Zeytincim hamilelik testi alsam ne zamn çıkar belli olurmu adetime 1 hafta kala alsam zeytincim ağrı kesici içtim ama acayip başım ağrıyor ateşim var azcık eve gidincede floman içicem işallah kendine çok ii bak canım arkadaşım

Olabilir canım ozamanlar gelsin ben yaptırmadan sorarım:)
işallah allah gönlüne göre versin zeytincim oğluşun çok yakışıklı olucak annesi..
Zeytincim hamilelik testi alsam ne zamn çıkar belli olurmu adetime 1 hafta kala alsam zeytincim ağrı kesici içtim ama acayip başım ağrıyor ateşim var azcık eve gidincede floman içicem işallah kendine çok ii bak canım arkadaşım

gebelik testinde hemen çıkmaz canım.benim 2 gün kala çok silik çıkmıştı. bekle daha sen test için.
ateşinde mi var? ateş yükselmeside gebelik belirtilerindendir. fazla ilaç içmeeee.floman ne ki?

Canım ya yanlış yazdım :):)
folbiol yazıcaktım :)tamam canım almam daha test evet işallah belirtidir canım arkadaşım iyi ki varsın

Canım ya yanlış yazdım :):)
folbiol yazıcaktım :)tamam canım almam daha test evet işallah belirtidir canım arkadaşım iyi ki varsın

folbiol unutma hergün 1 tane al mutlaka.bebek için folik asit alman çok önemli. gebelik isteyen herkes kullanması gerekiyor gebeliğin ilk 3 ayı bitene kadar mutlaka.kimi doktor doğuma kadar iç diyor.

Tamam arkadaşım gider gitmez işicem zeytin çok teşekkürler gerçekden ben çıkıyorum arkadaşım yarın sabahdan görüşrüz işallah bebişine ve kendine çok ii bak canım arkadaşım allaha emanat ol

Tamam arkadaşım gider gitmez işicem zeytin çok teşekkürler gerçekden ben çıkıyorum arkadaşım yarın sabahdan görüşrüz işallah bebişine ve kendine çok ii bak canım arkadaşım allaha emanat ol

sende kendine çok iyi bak canım görüşürüz.

günaydın arkadaşlar hepinize iyi günlerrrrr

kısslarr dün akşamm kocacımla biras moralimiz bozuldu tam çalışmamış olsakda 2,3 sefer denemiş olsakda daha 2.aya yeni girmiş olsakda bir anda bebeğimiz olmucakmı diye korku oldu akşam içimde:(( çünkü haftaya adet günüm ve yüzümde sivilceler çıkmaya başladı belki çok erken biliyorum ama ne bilim işte dün galiba biras üzüldümm nasip olursa önümüzdeki ay adet bittimi hemen başlıcaz çalışmaya birer gün arayla çalışıcazzz sizlerlede paylaşmak istedim
şuan iyiyim ama akşam biran panik oldum sanırımmm kıslarr :(((

Son düzenleme:
hepimizin günü hayırlı geçsin dilerim.zeytincim herşey için teşekkürler gerçekden bize umut ışığı oldun

günaydın arkadaşlar hepinize iyi günlerrrrr

kısslarr dün akşamm kocacımla biras moralimiz bozuldu tam çalışmamış olsakda 2,3 sefer denemiş olsakda daha 2.aya yeni girmiş olsakda bir anda bebeğimiz olmucakmı diye korku oldu akşam içimde:(( çünkü haftaya adet günüm ve yüzümde sivilceler çıkmaya başladı belki çok erken biliyorum ama ne bilim işte dün galiba biras üzüldümm nasip olursa önümüzdeki ay adet bittimi hemen başlıcaz çalışmaya birer gün arayla çalışıcazzz sizlerlede paylaşmak istedim
şuan iyiyim ama akşam biran panik oldum sanırımmm kıslarr :(((

oooo dur be canım daha şimdiden acaba olmayacakmı düşüncelerine girersen çok kızarım sana. sen şimdiye kadar hapla mı korunuyodun?

hepimizin günü hayırlı geçsin dilerim.zeytincim herşey için teşekkürler gerçekden bize umut ışığı oldun

:34::34: ne demek canım.kafana takılan bişey olursa sor tabi.yardımcı olabileceğim bişeyse seve seve bildiğimi paylaşırım.

kızlar ya aşırı uykum var.kafamı kaldıramıyorum. gece geç yattım.sabah da 6 da kalktım çıktım hemen.eşimin 8 de dişçide randevusu vardı.uzak bide gideceğimiz yer.8:30 da anca gidebildik.2.5 saat trafikte kaldık bide.sonra ordan tekrar işe gel kafam bidünya oldu.ayakta uyuyorum resmen yaa. :14::14::31::31::31:

oooo dur be canım daha şimdiden acaba olmayacakmı düşüncelerine girersen çok kızarım sana. sen şimdiye kadar hapla mı korunuyodun?

yok canım eşim korunuyordu yani prezervatifle, zeytincim aslında dediğim gibi tam çalışmada olmadı öle birgün arayla falan yok yani ama ne bilim doğuda bayanlar yumurtlama hesabımı yapıyorlar sanki dimi ama

yok canım eşim korunuyordu yani prezervatifle, zeytincim aslında dediğim gibi tam çalışmada olmadı öle birgün arayla falan yok yani ama ne bilim doğuda bayanlar yumurtlama hesabımı yapıyorlar sanki dimi ama

bende öyle dedim ya sana.rahat ol bitanem yaa.daha dur bakalım.2 ayındasın.bu ayda zaten hastaydın çalışma olmadı.zamana bırak hiç acele etme hiç takma kafana ki herşey güzel olsun stressiz sıkıntısız gelsin meleğin. önümüzdeki ay da kontrol amaçlı bi kontrole git derim ben. biz korunmayı bıraktık artık bebek istiyoruz ben genel bir muayene olmak istedim bebeği engelleyecek sorun olacak bişey varmıdır diye dersin.
hiçbişey kaybetmezsin aksine bi sorun varsa erkenden öğenirsin.

kızlar ya aşırı uykum var.kafamı kaldıramıyorum. gece geç yattım.sabah da 6 da kalktım çıktım hemen.eşimin 8 de dişçide randevusu vardı.uzak bide gideceğimiz yer.8:30 da anca gidebildik.2.5 saat trafikte kaldık bide.sonra ordan tekrar işe gel kafam bidünya oldu.ayakta uyuyorum resmen yaa.

ay canım ya kıyamam sana ne kadar zor trafikde beklemek insan sıkılıyor birde üstüne yorgun olunca ...
zaten yükün var senin canım ya keşke izin alsaydın çok da erken kalkmışsın sabahları kahvaltını yapabiliyomusun canım ben haırlanmakdan kahvaltı hazırlamaya ve yapmaya fısatım olmuyor .sen herşey yiyebiliyorsun dimi mide bulantı yapmıyor artık

bende öyle dedim ya sana.rahat ol bitanem yaa.daha dur bakalım.2 ayındasın.bu ayda zaten hastaydın çalışma olmadı.zamana bırak hiç acele etme hiç takma kafana ki herşey güzel olsun stressiz sıkıntısız gelsin meleğin. önümüzdeki ay da kontrol amaçlı bi kontrole git derim ben. biz korunmayı bıraktık artık bebek istiyoruz ben genel bir muayene olmak istedim bebeği engelleyecek sorun olacak bişey varmıdır diye dersin.
hiçbişey kaybetmezsin aksine bi sorun varsa erkenden öğenirsin.

sağol canım evet haklısın ocak ayında nasipse bi kontrolden geçeyim doğru ya zeytincim doktorda birgün arayla çalışmamı diyor adet bitiminden diğer adete kadar süreklimi diyor ben hiç gitmedim ya doktora bunun için

Back