• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

kısmet canım bu işler yaa.hayırlısı olsun.hiç belli olmaz bu işler. bakarsın gelmiş meleğin. :34:
geçerse eğer adet günün geçtikten sonra yaparsın test.düşünme bile...o gün gelsin bakarsın.

zeytincim sağoll bencede en iyisi böyle sakin olmak ve kafaya takmamakkkk hayırlısıııı :)))

yok ya erkek canım işde birazda o yüzden çekiniyor insan tamam senin dediğin gibi yapıcam canım arkadaşım kendine ve oğluşuna çok ii bak tamam mı ben birazdan çıkıcam yarın sabahdan görüşürz işallah zeytincim herşey için teşekkürler tekrardan allaha emenat ol dikkat et kendine dua et benim için:)

Hmm evet erkek olunca daha tedirgin oluyo insan da onada alışıyosun. benim şuanki doktorum erkek. ama çok tatlı tonton yaşıda var baya.buna hiç alttan muayene olmadım açıkçası.ama inşallah normal doğum yaparsam artık o zmanda acıdan düşünemem herhalde erkek bayan felan diye :34: önce başka bi doktora gidiyodum o bayandı ama bigün ben olmucam ama sen mutlka kontrole gel demişti bi gittim ben yaşlarında felandır bigenç erkek. belliki yeni doktor.başımdan kaynar sular boşalmıştı o muayene boyunca :17::17::17:
yarın hayırlı haberlerle gel canım benim.dualarım seninle.
zeytincim sağoll bencede en iyisi böyle sakin olmak ve kafaya takmamakkkk hayırlısıııı :)))

:46::46::46: eveettttt

zeytincim segencim hepinize günaydınlar canım arkadaşlarım.zeytincim dün doktora gittim arkadaşım ilkden çok heyacanlıydım.biraz bekledim sıra geldi...
baktı dediki adetin 2.günümü daha oturmadan hayır dedim adetimin 13.günü dedim sonra yattım alttan ultrasyonla muayne etti ve böyle bir şey olmaz dedi birden panik oldu sen eminmisin dedi 1 ay önce falan gelmiş olmayasın dedi.hemşireye çabuk kayıtlara bak dedi.yoo dedim ben eminim 15 aralıkda geldim dedim.iki tane yumurta çatlammış ama çok erken belirti dedi biri 14 biri 16 diye bir şey söyledi zeytincim .münasebet durumunuz nasıl oldu ilaçlardan itibaren diye sordu bende adetin 5.gününden sonra her akşam oldu diye cvp verdim çok şaşkındı ama anlamadım.bizi odasına çağırttırdı klomeni kullanmaya devam ediceksin dostinex 2 adet kalmıştı onu hemen bırakıcaksın dedi.durum ne dedim yumurta çatlamış dün akşam için münasebet yapmıcaksınız dedi.
asıl dün akşam başladı kabus arkadaşım inanabiliyomusun birlikde olamadık çok yorgunduk ama arkadaşım sen 27 demiştin yumyurta tarihim ya zeytin bu akşam yapsak bir şey kaybetmiş olurmuyuz yardım et ben hamilemiyim dedim o da şuan bir şey smöylemem erken ama olabilriisnde eğer edet olmassan 15 ocakda gel olursan da adetin 2.günü dedi

zeytincim canım ya bir de ir şey var bana folbial kullan dedi her sabah ama bugün ilacımı içmeden geldim ve evde unuttum akşam içsem bir zararı olur mu yani eğer zararı olur dersen eşimi arayıp aldırıcam

zeytincim segencim hepinize günaydınlar canım arkadaşlarım.zeytincim dün doktora gittim arkadaşım ilkden çok heyacanlıydım.biraz bekledim sıra geldi...
baktı dediki adetin 2.günümü daha oturmadan hayır dedim adetimin 13.günü dedim sonra yattım alttan ultrasyonla muayne etti ve böyle bir şey olmaz dedi birden panik oldu sen eminmisin dedi 1 ay önce falan gelmiş olmayasın dedi.hemşireye çabuk kayıtlara bak dedi.yoo dedim ben eminim 15 aralıkda geldim dedim.iki tane yumurta çatlammış ama çok erken belirti dedi biri 14 biri 16 diye bir şey söyledi zeytincim .münasebet durumunuz nasıl oldu ilaçlardan itibaren diye sordu bende adetin 5.gününden sonra her akşam oldu diye cvp verdim çok şaşkındı ama anlamadım.bizi odasına çağırttırdı klomeni kullanmaya devam ediceksin dostinex 2 adet kalmıştı onu hemen bırakıcaksın dedi.durum ne dedim yumurta çatlamış dün akşam için münasebet yapmıcaksınız dedi.
asıl dün akşam başladı kabus arkadaşım inanabiliyomusun birlikde olamadık çok yorgunduk ama arkadaşım sen 27 demiştin yumyurta tarihim ya zeytin bu akşam yapsak bir şey kaybetmiş olurmuyuz yardım et ben hamilemiyim dedim o da şuan bir şey smöylemem erken ama olabilriisnde eğer edet olmassan 15 ocakda gel olursan da adetin 2.günü dedi

canımm hadi hayırlı olsun bu olumlu bir gelişmemiii ?? sordum k.bakmada ben hiç bu konularda doktora gitmediğimden malesef bu konularda bilgimde yok ama canım arkadaşım tek bildiğim ve senin için istediğim inşallahhh göbiş doludurrr vee bebek vardırrrr :)))
ben napsam gitsemmiki biz korunmayı yeni bıraktık diye ben erken diyorum ama bide illa bişi için değilki kontrol olur diyorum ama çekiniyorumm offf :((( sen özelemi gittin nasıl yani bu işlerr ???
ya canım bide biraz özel olcak ama doktormu dedi her akşam çalışma diye bir gün arayla olmuyormuyduu

Son düzenleme:
Tewşeşkürler canım işallah hamşimdir.eet canım insan çok çekiniyor inan ama bence gitmen de fayda var canım geç kalma lütfen bak ben yiki geç kalmamışım diyorum.bakalım benim ki ne olucak evet ben özel polikinliğe gidiyorum doktorum erkek ama muayne fazla pahalı değil eğer sigortalıysan canım ilkden acı çekiyordum bakerken şimdik acımıyor canım korkma git ocak ayı bebiş ayımız olsun

canım toplantıdayım çıkayım hemen yazıcam.ama haberler güzelmiş.öyle görünüyor. folbiolu akşam iş sorun yok. günde 1 tane iç yeter.

yeni gelen arkadaşlar görüyorum aramızda selamlar diyeyim onlara da öncelikle

sevcan ve zeytin nasılsınız sizler bakındım iyi gidiyor,sevcxan cım senin için heyecanlanmaya başladım heran hamileyim diyeceksin heyecanıyla beklemedeyim :)

dün gösterdim dr sonuçları bazı değerler beklediğim yüksek dedi,progestan veriyordu yan aetki yaptı önceki dr.umda dedim primalut adlı ilacı verdi tuzsuz ye bu ilacı içerken dedi 3 ay kulln gel dedi..belki hamile de kalbilirsn o evrede dedi ama neticede dedimbu sonuçlara göre gebelikle ilgili ne diyebilirz risk varmı (olmayadabilir dedi ).:/.aynı zamanda bu sonuçlar polikistik teşhisini doğruladı dedi ve sanslısın esasında dedi pko hastalrında aşırı tüylenme aşırı kilolu haller mevcut olur sende yok bu bakımdan sanslısın dedi

Son düzenleme:
sevcan ve zeytin nasılsınız sizler bakındım iyi gidiyor,sevcxan cım senin için heyecanlanmaya başladım heran hamileyim diyeceksin heyecanıyla beklemedeyim :)

dün gösterdim dr sonuçları bazı değerler beklediğim yüksek dedi,progestan veriyordu yan aetki yaptı önceki dr.umda dedim primalut adlı ilacı verdi tuzsuz ye bu ilacı içerken dedi 3 ay kulln gel dedi..belki hamile de kalbilirsn o evrede dedi ama neticede dedimbu sonuçlara göre gebelikle ilgili ne diyebilirz risk varmı (olmayadabilir dedi ).:/.aynı zamanda bu sonuçlar polikistik teşhisini doğruladı dedi ve sanslısın esasında dedi pko hastalrında aşırı tüylenme aşırı kilolu haller mevcut olur sende yok bu bakımdan sanslısın dedi

SAOL VİLDANCIM YA ALLAH SANA DA BANA DA EN KISA ZAMAN DA NASİP EDER İŞALLAH:)İŞALLAH O İYİ HABERLERİ VERİRİM CANIM
CANIM BAK İLAÇLAR ETKİ YAPMAMIŞ ŞANSLISIN İŞALLAH BEBİŞ HABERİ GELİR İLAÇLARDAN SONRA SABIRSIZLIKLA BEKLİCEZ İŞALLAH STRES YAPMA TAMAM ALLAHIN İZNİYLE HERŞEY KOLAYCANA KENDİLİĞİNDEN OLUR İŞALLAH

canım benim belliki doktorun gebeliğin başladığından şüphelenmiş.inşallah da öyledir. Çünkü dostinex bebek için zararlı bir ilaç o yüzden bıraktırmış.klomen sayesinde yumurtaların çabuk gelişmiş ve çatlamış erken yumurtlamışsın yani. bebiş geliyo olabilir.folbiol de mutlaka iç ihmal etme o bebek için faydalı bir ilaç.gebeliğin ilk 3 ayı devam ediyorsun o ilaca.
ayy çok heyecanlandım.inşallah gelmiştir meleğin.

saol vildancım ya allah sana da bana da en kısa zaman da nasip eder işallah:)işallah o iyi haberleri veririm canım
canım bak ilaçlar etki yapmamış şanslısın işallah bebiş haberi gelir ilaçlardan sonra sabırsızlıkla beklicez işallah stres yapma tamam allahın izniyle herşey kolaycana kendiliğinden olur işallah

amiin canım inşallah..tadım kaçmadı dersem yalan olur..:(

canım benim inşallah hakkında hayırlısı olur.biran evvelde değerlerin düzelir.sen kontrollerini ve ilaçlarını aksatma sakın.birde en önemlisi moralini hep yüksek tut. umudunu kaybetmediğin müddetçe hiç düşünme herşey çok güzelolur.kafandaki kötü düşünceleri at bikenara. gelecek meleğin allahın izniyle.

Zeytincim valla çok saol işallah dediğin gibi olmuştur evet çok şaşırdı hemşireye tekrar kontrol et geliş tatihlerini dedi böle olamaz dedi işallah kırmızıları görmem zeytincim bu akşam çalışıcam artık bol bol :
Zeytincim sağ tarafımda avuç kadar leke çıktı karnım da birde bugün midem bulanıyor baş ağrım var dün ağrı kesici olarak aspiri yazdı ve içtim.
Annesi demek kıpır kıpır maşallah ona allah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin .fazla yorma kendini bebişinden kıymetli değil iş can ım benim

sevcancımmm

sen tam olarak ne şikayetiyle gitmiştin doktora kontrolmü yoksa bi şikaytelerin falan varmıydı ve tam olarak ne demişti
bu arada çok sevindimm inş. zeytincimin dediği gibi çıkarrrrrr :))

Zeytincim valla çok saol işallah dediğin gibi olmuştur evet çok şaşırdı hemşireye tekrar kontrol et geliş tatihlerini dedi böle olamaz dedi işallah kırmızıları görmem zeytincim bu akşam çalışıcam artık bol bol :
Zeytincim sağ tarafımda avuç kadar leke çıktı karnım da birde bugün midem bulanıyor baş ağrım var dün ağrı kesici olarak aspiri yazdı ve içtim.
Annesi demek kıpır kıpır maşallah ona allah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin .fazla yorma kendini bebişinden kıymetli değil iş can ım benim

valla canım çok umutlandım ben senin adına.aspirin felan fazla içmemeye çalış.çok mu dayanılmayacak ağrın var.özellikle gebeliğin ilk zamanları hiçbir ilaç kullanmak iyi değil. çok kötü olmadığın müddetçe ilaç kullanma. yumurtalar çatladığına göre henüz döllenmese bile bugün de çalış da bari ihtimaller artsın dime :34:
gebeysen bile mide bulantısı için çok erken. belkide psikolojiktir :34: sen fazla dinleme kendini başım ağrıyo midem bulanıyo vücudum lekelendi felan diye düşünme fazla.herşeyi akışına bırak. çok şükür herşey çok güzel gidiyor şuanda.inşallah hayırlı bi haber gelir senden.

Sevgencim benim 6 aydır korunmamamıza rağmen hamile kalamamam dı sorun.doktora bebek istiyoruz 6 aydır evliyiz korunmuyoruz ama olmadı dedim .oda muayne edelim dedi alttan muayne etti sonradan da tahlil istedi tahlillerde hormanlarım yüksek çıktı sonrasında ilaç tedavisi yaptı canım ilkden çekiniyorsun ama sonradan alışıyosun yavaş yavaş

Ben biraz fazla takıntı haline sokuyorum kendimi serbest olucam haklısın.işallah iyi haberleri veririm arkadaşım bende ümitlenmeye başladım zeytincim doktor şaşırdığında anladım ben bir görsen işallah yanılmam arkadaşım senin gibi tombiş oluruz bizde işallah

canım benim inşallah hakkında hayırlısı olur.biran evvelde değerlerin düzelir.sen kontrollerini ve ilaçlarını aksatma sakın.birde en önemlisi moralini hep yüksek tut. Umudunu kaybetmediğin müddetçe hiç düşünme herşey çok güzelolur.kafandaki kötü düşünceleri at bikenara. Gelecek meleğin allahın izniyle.

sağol canım benim inşallah dediğiniz gibi olur..dualrınızı eksik etmeyin hayırlısıyla..sen nasılsın nasıl gitmekte kontroller tatlım :)

Back