• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

Sevgencim benim 6 aydır korunmamamıza rağmen hamile kalamamam dı sorun.doktora bebek istiyoruz 6 aydır evliyiz korunmuyoruz ama olmadı dedim .oda muayne edelim dedi alttan muayne etti sonradan da tahlil istedi tahlillerde hormanlarım yüksek çıktı sonrasında ilaç tedavisi yaptı canım ilkden çekiniyorsun ama sonradan alışıyosun yavaş yavaş

sağol canım çok teşekkür ederimm biz korunmayı yeni bıraktık ya ben ondan biras daha bekliyeyim dedim ama bide bizde tam anlamıyla çalışmada olmadı olamadı:) ya bu ayda geçsinde ocak ayında bakarım bende bi durumlara ama senin için şimdiden sevindimmmmm :))))

dnz_zip teşekkürler işallah hayırlı haberlerle gelirim kızlar.alllah herkeze nasip etsin.benim bünyem çok zayıfdı onlaa alakalı olabilirmi evlenikden sonra 60 kilo oldum .büyük ihtimal en geç 3 gün sonra giicem doktora bilgileri burda sizlerle paylaşırım.aslında eşime kalsa 1 yıl daha bekleyelim diyor oktora gitmek için ama benden çoık istiyor bebek .çok seviyor bebekleri.ama ben çok sabırsızım ayanamadım ve erken davrandım belkide en iyisi bu olucaak.kızxlr teşekkürler herkeze

bence yaşın ve evliliğin çok yeni biraz daha bekle derim duygularını anlıyorum bende 7 aylık evli biriyim ama benim eşim çocuk istemiyor ve çocuk sevmiyor en azından şükretki bu heyecanını paylaşabileceğin bir eşin var.

Aycan çok üzüldüm senin adına evet belki de haklısın şükrediyorum eşim çocukları çok seviyor çok da istiyor allah eşine çocuk sevgisi versin belki bebişin olunca sevgisi gelir arkadaşım

sağol canım çok teşekkür ederimm biz korunmayı yeni bıraktık ya ben ondan biras daha bekliyeyim dedim ama bide bizde tam anlamıyla çalışmada olmadı olamadı:) ya bu ayda geçsinde ocak ayında bakarım bende bi durumlara ama senin için şimdiden sevindimmmmm :))))

SEVGENCİM İŞALLAH SANA DA SEVİNİCEZZ CANIM OCAK AYINDA İHMAL ETME TEDAVİYİ İŞALLAH GÖNLÜMZE GÖRE VERİR ALLAH

sağol canım benim inşallah dediğiniz gibi olur..dualrınızı eksik etmeyin hayırlısıyla..sen nasılsın nasıl gitmekte kontroller tatlım :)

iyi canım ya geçen hafta pazartesi şeker testleri yapıldı iyi çıktı çok şükür.şimdilik bi aksilik yok. sendende hayırlı haberler gelsin inşallah dualarım sizinle.hepinize dua ediyorum.

Bizlerde sana ediyoruz zeytincim annelerin en güzeli yardımların için minnettarız sana çok teşekkürler tekrar

Bizlerde sana ediyoruz zeytincim annelerin en güzeli yardımların için minnettarız sana çok teşekkürler tekrar

ama sürekli böyle deme yaaa :17::17::17: utanıyorum ben öyle diyince yaa kızarıyo nanaklarıımm.
bilgi paylaştıkça çoğalır dime. :34: doğru yada yanlış bildiklerimi paylaşıyorum sizle bebişim. kafanız rahat olsun istiyorum. moraller yüksek olsun ki bebişler daha çabuk gelsin.

evettt buna bende katılıyorummmm zeytincimmmm çookkk teşekkürlerrr iyiki tanımışız canım seniiiiiii :))))

:46::46::46: ben size teşekkür ediyorum kızlar. toparlandığınızı daha olumlu düşündüğünüzü görünce çok mutlu oluyorum.hele sevcancım sende çok gelişme var maşallah.
sevgen güzelim sen zaten yeni çalışanlardansın.çalışmalara direk olumlu düşüncelerle başlaman çok güzel seninde.peşpeşe gelecek minişler inşallaaahhh.....

:46::46::46: ben size teşekkür ediyorum kızlar. toparlandığınızı daha olumlu düşündüğünüzü görünce çok mutlu oluyorum.hele sevcancım sende çok gelişme var maşallah.
sevgen güzelim sen zaten yeni çalışanlardansın.çalışmalara direk olumlu düşüncelerle başlaman çok güzel seninde.peşpeşe gelecek minişler inşallaaahhh.....

AMİNNNNNNN canım ALLAHım isteyen herkese nasip eder inşallahhhh

Zeytincim o güzel dilekleri için saol amin işallah diyelim:)
canım senin bebiş sağ tarafdamı duruor enel de sol taraftamı yoksa

Zeytincim o güzel dilekleri için saol amin işallah diyelim:)
canım senin bebiş sağ tarafdamı duruor enel de sol taraftamı yoksa

canım artık büyüdüğü için hertarafta :1: gerçi daha baya zaman var daha çook büyüyecek. genelde sağda ama bugün mesela hep karnım sağdan şişip şişip iniyo.hep sağa vuruyo. :1:

annesi bu oğlan çok yaramaz olucak maşallah oğluşuna çok tatlı şimdiden :):)
allah nazarlardan korusun ikinizinide işallah
eymen bebeğe arkadaşlar getirelim bizde

annesi bu oğlan çok yaramaz olucak maşallah oğluşuna çok tatlı şimdiden :):)
allah nazarlardan korusun ikinizinide işallah
eymen bebeğe arkadaşlar getirelim bizde

sana resmini göstereyimmi canım oğluşumun. özelden deneyeyim bakalım gelir belki.
evet yaramaz olacak benim paşam babasına çekerse yandım. babası çok yaramazmış küçükken.

$oğlum 001.jpg
bak teyzesi benim paşam bu.gerçi burda daha 17. haftaya yeni girmiştik. şimdi yarın 24.haftamız bitecek.

Zeytincim duygulandım valla maşallah oğluşuna allah nazarlardan korusun renkli ultrasyon çektirmissin ya çok güzl gerçekden annesi gibi mükemmel birisi olucak allah bağışlasın canım

Eki Görüntüle 315241
bak teyzesi benim paşam bu.gerçi burda daha 17. haftaya yeni girmiştik. şimdi yarın 24.haftamız bitecek.

amannn zeytincimm bu çok çirkinnnnn :)))) (yanlış anlama arkadaşım valla nazar değmesin die öle dedimmm) KIRKBİR KERE MAŞALLAHHH SANA VE OĞLUŞUNA inanmıyorum küçük bey bir güzel pozda vermiş ne güzel şimdi dahada büyümüştürrr:))) ALLAHım sağsalim kucağına aldırsın canım , eşin oğluşun ve sana veeee ailelerine güzel sağlıklı ömür nasip etsin inşallahhhh :)

arkadaşlar sizlere birşey daha sorucam buaralarda ne çok sordum ayyyyyy :)))) zeytincim sen daha çok bilirsin yaşadın ya :) ilk hamilelik belirtileri nezaman başlar yani adet geçikmesi hariç yani çalışmadan kaç gün sonra diğer belirtiler olur ve onlar nelerdir ???

Zeytincim duygulandım valla maşallah oğluşuna allah nazarlardan korusun renkli ultrasyon çektirmissin ya çok güzl gerçekden annesi gibi mükemmel birisi olucak allah bağışlasın canım
sağol teyzesi rabbim en kısa zamanda sana da nasip edecek inşallah.
bunu doktorumuzun isteği üzerine bakırköyde bi görüntüleme merkezinde çektirmiştik. bazı doktorlar 2 li test yaptıktan sonra birde 3 lü test yapıyorlar. benim doktorum 2li testimiz iyi çıkınca 3 lü istemiyorum bi renkli doppler çektirelim oda iyi çıkarsa başka bişey istemiyorum dedi.oda iyi çıktı çok şükür.ama o zaman daha çok minnaktı teyzesi.tekmeleyemiyodu bile :1: 17 cm 185 gr dı. margarin kadar bile değildi :1:
normalde 3 boyutlu çekmiyo benim doktorum.çok pahalıymış 3 boyutluya girmek benim gittiğim hastanede. 275 tl dedi sekreder :53:

amannn zeytincimm bu çok çirkinnnnn :)))) (yanlış anlama arkadaşım valla nazar değmesin die öle dedimmm) KIRKBİR KERE MAŞALLAHHH SANA VE OĞLUŞUNA inanmıyorum küçük bey bir güzel pozda vermiş ne güzel şimdi dahada büyümüştürrr:))) ALLAHım sağsalim kucağına aldırsın canım , eşin oğluşun ve sana veeee ailelerine güzel sağlıklı ömür nasip etsin inşallahhhh :)

eveett çok çirkin benim oğlum.babasına benzerse sarışın mavi gözlü bişey olacak.bana benzersede kapkara zeytin gibi bişey :1: çok merak ediyorum nasıl bişey olacak yaa :1: çünkü ikimizde tam zıttız ten olarak felan.
amin canıminşallah rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin.

sağol teyzesi rabbim en kısa zamanda sana da nasip edecek inşallah.
bunu doktorumuzun isteği üzerine bakırköyde bi görüntüleme merkezinde çektirmiştik. bazı doktorlar 2 li test yaptıktan sonra birde 3 lü test yapıyorlar. benim doktorum 2li testimiz iyi çıkınca 3 lü istemiyorum bi renkli doppler çektirelim oda iyi çıkarsa başka bişey istemiyorum dedi.oda iyi çıktı çok şükür.ama o zaman daha çok minnaktı teyzesi.tekmeleyemiyodu bile 17 cm 185 gr dı. margarin kadar bile değildi
normalde 3 boyutlu çekmiyo benim doktorum.çok pahalıymış 3 boyutluya girmek benim gittiğim hastanede. 275 tl dedi sekreder

AMİN CANIM AMİN...
AY CANIM ÇOK TATLI BİR ŞEY MAŞALLAH ONA ...
ŞİMDİ KOCAMAN ERKEK OLDU ANNESİ 3 BOYUTLU NORMALDE ÇEKİYOLARMI ARKADAŞIM BENİM DOKTOR ÇOK PARACI KESİN ÇEKTİR:)
AMA İSTEĞE BAĞLIMI ONU ÇEKTİRMEK...
SENDE BİZ GİBİ BENDE ESMERİM EŞİM SARIŞIN YEŞİL GÖZLÜ OĞLUŞUN BENCE SANA BENZİCEK DÜŞÜNSENE ESMER MAVİ GÖZLÜ OLDUĞUNU HEM ANNE HEM BABA MÜKEMMEL BİR BEBİŞ OLUR ...AMA ANNEYE BENZESİN :)ÇOK TATLI O MAŞALLAH KOCAMAN OĞLUŞUNA:)

Back