• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

zeytincim napıyosun arkadaşım ya ben sana bir şey sorucam şimdik benim hamİLE OLMA İHTİMALİM VARMI YANİ DOKTORA GİTMEDEN ÖNCE OLMUŞ OLABİLİRMİ BELİM AĞRIYOR TEST ALIP YAPSAM ÇIKMICAĞINI BİLİYORUM CANIM YA SEN NE YAPIYOSUN UYKUSUZ ZAMAN GEÇMEK BİLMİYORDUR

ay canım ya kıyamam sana ne kadar zor trafikde beklemek insan sıkılıyor birde üstüne yorgun olunca ...
zaten yükün var senin canım ya keşke izin alsaydın çok da erken kalkmışsın sabahları kahvaltını yapabiliyomusun canım ben haırlanmakdan kahvaltı hazırlamaya ve yapmaya fısatım olmuyor .sen herşey yiyebiliyorsun dimi mide bulantı yapmıyor artık

çok yoğunum canım yılın son haftası bide kafamı kaşıyacak vaktim yok.
sabah evde kahvaltı yapamıyorum ben.hiçde hazırlanmıyorum aslında ama sabahları uyanınca yiyemiyorum bişey.her sabah da 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1 parça peynir yemek zorundayım. şirkete gelince yukarda küçük tüp var bitane onda 1 yumurta kaynatıyorum.evdende az peynir 1 dilim ekmek. öyle idare ediyorum işte.

sağol canım evet haklısın ocak ayında nasipse bi kontrolden geçeyim doğru ya zeytincim doktorda birgün arayla çalışmamı diyor adet bitiminden diğer adete kadar süreklimi diyor ben hiç gitmedim ya doktora bunun için

gün aşırı çalışma diyo doktorlar hep. anca yumurta takibin yapılıyorsa özellikle sana bugün çalış yarın çalış felan diyebilir.aksi halde oda bilemez ne zaman çatlayacak yumurtaların.

zeytincim napıyosun arkadaşım ya ben sana bir şey sorucam şimdik benim hamİLE OLMA İHTİMALİM VARMI YANİ DOKTORA GİTMEDEN ÖNCE OLMUŞ OLABİLİRMİ BELİM AĞRIYOR TEST ALIP YAPSAM ÇIKMICAĞINI BİLİYORUM CANIM YA SEN NE YAPIYOSUN UYKUSUZ ZAMAN GEÇMEK BİLMİYORDUR

ihtimal tabiki var canım ama test yapsan boşuna yapmış olursun çıkmaz.en erken adetine 1 2 gün varken felan belki çıkar. kimisinde o zamanda çıkmıyor.geçtikten sonra belli oluyor.
acayip yorgun ve uykusuzum zaman bi türlü geçmiyor evet.ama bi yandan da çok yoğunum.sürekli koşturuyorum.yıl sonu ya.

evet canım anlıyorum seni bizim burasıda çok yoğun .
anladım canım ozaman boşuna test almıyım ben ya zeytincim allah büyüktür olucağı varsa olmuştur napalım kolay gelsin canım yorma kendini sağlığın daha önemli bebişini de iyi besle annesi az kaldı doğmasına allah nazarlardan korusun

evet canım anlıyorum seni bizim burasıda çok yoğun .
anladım canım ozaman boşuna test almıyım ben ya zeytincim allah büyüktür olucağı varsa olmuştur napalım kolay gelsin canım yorma kendini sağlığın daha önemli bebişini de iyi besle annesi az kaldı doğmasına allah nazarlardan korusun

aaahhh ahhh daha 114 gün var yaa :31::31:
uykum vaaaarrrrrr :37::37::37:

eve gidince dinlenirsin canım ne zorlanıyosun sen şimdi anlıyorum seni nişanlıyken eşimle bazı zaman sabaha kadar telefonuı kapatmazdık işe uykusuz giderdimn ve akşam olmak bilmezdi hiç bir şey yapamsım gelmezdi.birde sen hamişsin kıyamam sana :)

Nasılsın napıyosun zeytincim bebiş nasıl yaramazlık yapıyormu ?yorgunluğunu atabildin mi arkadaşım

akşam 10 da uyumuşum tv karşısında :1::1: sonra gece kociş uyandırdı. hadi süt getirdim iç sütünü yatağına yat diye.öyle bi kalktım tekrar yattım hemen :34:
bebiş de iyi teyzesi napsın bugün sakin pek yaramazlık yok.

bakıyorum eşin çok düşünceli zeytincim allah sizi nazarlardan korusun .bol bol süt iç annesi o çok kilo alsın maşallah ona

bakıyorum eşin çok düşünceli zeytincim allah sizi nazarlardan korusun .bol bol süt iç annesi o çok kilo alsın maşallah ona
düşüncelidir allah razı olsun. ben süt sevmiyorum her akşam ısıtıp getiriyo zorla içiriyo onu bana. her konuda bana çok yardımcıdır sağolsun eşim de bir konuda beni çok üzüyo.çok tartışıyoruz.
bebeğin adını kartal koymak istiyor. ben istemiyorum. bana önceden söz verdin kartal olacak diyo banada hak tanımıyo bu konuda. o yüzden çok üzülüyorum. ama doğunca beni üzmeyecek diye düşünüyorum.oğlumun adı kartal eymen olacak allahın izniyle

düşüncelidir allah razı olsun. ben süt sevmiyorum her akşam ısıtıp getiriyo zorla içiriyo onu bana. her konuda bana çok yardımcıdır sağolsun eşim de bir konuda beni çok üzüyo.çok tartışıyoruz.
bebeğin adını kartal koymak istiyor. ben istemiyorum. bana önceden söz verdin kartal olacak diyo banada hak tanımıyo bu konuda. o yüzden çok üzülüyorum. ama doğunca beni üzmeyecek diye düşünüyorum.oğlumun adı kartal eymen olacak allah

GERÇEKDEN OK DÜŞÜNCELİYMİŞ BENİM EŞİMDE ÖYLE EVDE YARDIMCI ALLAH ONLARI BİZLERE BAĞIŞLASIN..
AA BAK ÜZMESİN EYMEN BEBEĞİN ANNESİNİ ...
CANIM BENCE BEBEK DOĞUNCA FİKRİ DEĞİŞİR BİR KUCAĞINA ALSIN BAK GÖR OZAMAN
İKİSİDE GÜZEL İSİM AMA BEN EYMENİ DAHA ÇOK BEYENDİM SANKİ AMA İKİ İSİMDE YAKIŞIR OĞLUŞUNA CANIM BENİM ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN..SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE

zeytincim nerelerdesin meraklandım günaydınlar .sevgencim vildancım hepinize günaydınlar 2012 yılı hepimize uğur getirsin işallah

Kızlar Günaydın hepinizeeee.
geçen hafta çok yoğundum kusura bakmayın perşembe cuma hiç ilgilenemedim sizlerle.
hepinizin yeni yılını kutluyorum.inşallah hepinizden hayırlı haberler alırız.

kıslarr günayydınnn zeytin,sevcan,vildan ve diğer arkadaşlar nasılsınız
herkese iyi haftalarrr , iyi yıllarrr bu yıl umarım herşey gönlümüzce olur önce göbişlerimiz veee sonraa kuçaklarımız hayırlısıyla dolar inşallahh ALLAHım sağlık huzur mutluluk nasip etsin bu yılda ve ilerleyen yıllarda hepimize :))))) AMİNNNNN :)

Zeytincim merhaba nasılsın ayrıca hemen konuyu gireyim benim 3,4 ocakda olmam gerken adetim yılbaşı gecesi geldi 3 gün önce gelmiş oldu sorun yoktur dimi yani 31 aralık gecesi hadi hesaplama yapalım:) 26 günde birdi adetim yumurtlama tahmini hangi günler olur hangi günler çalışma yapalımmm :)))) gece geldiği halde yine 31 aralığı 1,günmü sayıcaz yoksa 1 ocakımı 1,gün sayıcaz
bu ay nasipse sıkı çalışmak istiyorummmm şimdiden teşekkürler hepinize

Zeytincim merhaba nasılsın ayrıca hemen konuyu gireyim benim 3,4 ocakda olmam gerken adetim yılbaşı gecesi geldi 3 gün önce gelmiş oldu sorun yoktur dimi yani 31 aralık gecesi hadi hesaplama yapalım:) 26 günde birdi adetim yumurtlama tahmini hangi günler olur hangi günler çalışma yapalımmm :)))) gece geldiği halde yine 31 aralığı 1,günmü sayıcaz yoksa 1 ocakımı 1,gün sayıcaz
bu ay nasipse sıkı çalışmak istiyorummmm şimdiden teşekkürler hepinize

31 ini 1. gün sayarsak 12 si yumurtlama günün. 9 u ile 15 i arası çalışmayı aksatma.
internette de yumurtlama hesabı yapabiliyosun canım.
Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama
bak buradan bakabilirsin mesela istediğin zaman. yada google dan yaz yumurtlama günü hesaplama felan ben burda olmazsamda istediğin zaman hesaplarsın canım.
bu ay inşallah hayırlı haberler alırız.

31 ini 1. gün sayarsak 12 si yumurtlama günün. 9 u ile 15 i arası çalışmayı aksatma.
internette de yumurtlama hesabı yapabiliyosun canım.
Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama
bak buradan bakabilirsin mesela istediğin zaman. yada google dan yaz yumurtlama günü hesaplama felan ben burda olmazsamda istediğin zaman hesaplarsın canım.
bu ay inşallah hayırlı haberler alırız.

canım sağol ama bu ay fazla soru sorarım artık sana sıkmam umarım :)
ocak 11mi 12mi net 9ile 15 arası yine 1 gün araylamı çalışma yapalım ve tahmini yumurtlama olduğu günler misal adetin 11,12,13 de ardarda yapsak nasıl olur ayyyy bu ay heyecan yaptım çokkkk :)))) sevinçli heyecanı amaa :))))))

Back