- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
gömük mü idi dikişli mi oldu çekimÇok boşuna para tek.dis ise ama eşim 2 tane 20 lik dışını 400 e çektirmişti tabi onun için zamanı yoktu özele gitti ama araştırma daha mantıklı bu durumda 500 fazla değil mi tek diş için
benden 1 hafta sonra esım dısını cektırdırapor almıyım o zaman?ben en az 3 gün düşünmüştüm ama.
evrak işleri.konuşmuyorum öle çokbenden 1 hafta sonra esım dısını cektırdı
muhendıs bır fırmaya danısmanlık yapıyor yanı hem bol konusan hem bol gezen ısı geregı ınsaatlara santıyelere gıren 20 kat merdıven cıkan bırı
aksam ıs cıkısı gıttı cektırdı ertesı sabah ıse gıttı
bu sızle ıyılesme surecınızle alakalı ama 3 gune bence gerek yok ben olsam 1 gun alır dınlenır ısıme donerdım
eger ogretmensenız 3 gun gerek ama 3 gun durmadan konusamazsınız sızı zorlar ne ıs yaptıgınızı bılmedıgım ıcın net bırsey dıyemıyorum
gömük mü idi dikişli mi oldu çekim
doktor pçtesiye verdi.doktorum yoğun.ben de doktara uymak istiyorum.hem p.tesi dinlenmiş oluyor doktor.olmazsa cuma gunu cektırın ctesı pazar dınlenırsınız dırek
uygunmuş hakkatenGomuktu tabi hatta bende 2 3 ay önce gittim.benim de gömük hamile olduğum için alamadı 200 250 arasında istedi ki eşim kaç sene önce aldırdı daha evlenmemiştik
evrak işleri.konuşmuyorum öle çok
sız ne olur ne olmaz en az 1 gun dınlenın derım masa basında bas hep one egık olunca zorlayabılır ılk gun zaten kesınlıkle dınlenılmelı benım canım berktır kolay kolay canım acıyor demem nasıl olsa ıyılesecek gececek der ısıme donerım ama kımısının agrı eşiği dusuktur canı acır zor ıyılesır oyleysenız eger 2 gun yok ben ıyılesırım yatma luksum yok dıyorsanız 1 gun yeterlıdoktor pçtesiye verdi.doktorum yoğun.ben de doktara uymak istiyorum.hem p.tesi dinlenmiş oluyor doktor.
Allah daha büyük dert vermesin.Dert bu olsun.Şükürler olsun derim ben de...sız ne olur ne olmaz en az 1 gun dınlenın derım masa basında bas hep one egık olunca zorlayabılır ılk gun zaten kesınlıkle dınlenılmelı benım canım berktır kolay kolay canım acıyor demem nasıl olsa ıyılesecek gececek der ısıme donerım ama kımısının agrı eşiği dusuktur canı acır zor ıyılesır oyleysenız eger 2 gun yok ben ıyılesırım yatma luksum yok dıyorsanız 1 gun yeterlı
cok gecmıs olsun sımdıden insan olmak zor valla :) her bı tarafımız agrıyor
uygunmuş hakkaten
Bana da özel böyle dedi 750 lira istedi.Üniversite hastanesinde çektirdim çok da rahat oldu .canım bu ameliyat.normal çekim değil en az 40 dakika sürüyor
Ben daha yeni çektirdim özele gittim ilk 500 tl istedi ee beni dört yirmilipim varr altından kalkamam devlete gittim tertemiz çektilerr ne acı ne bi şeyy sonrasındada ne şişmee oldu ne ağrı bugun dikişim kendiliğinden çıktıı hiçbir problem yaşamadım inanın özellerin çoğu para tuzagıı. Devlet agız ve diş hastanesinde güzelce halledebilirsinizKızlar 20 lik dişim çekilecek.a sınıfı hastaneye gittim tam teşekküllü.80 lira muayene ücreti verdim, şimdi haftaya diş çekilecek 500 lira isteniyor.yoplamda580 lira eder.özelde başka güveneceğim yer yok ama devlet üniversitesinde randevular şubata veriliyor.eğer hoca çekerse 130 lira imiş 20 lik diş çekimi.bense şubata kadar beklemek istemiyorum.
580 lira 20 lik diş için verilir mi yoksa boşuna mı, zira yan dişim de çürümüş, 20 lik dişim yan dişi çürütmüş, ameliyattan sonra dolgu yapılması gerekecek.moralim bozuk çünkü 580+300+300(2 dolgu):1200 gibi bir bedel sadece dişe gidecek.
ne diyorsunuz kızlar
Benim ki 10 dakikada bitti inanamadım doktora sordum geröekten bittimi diye kişiden kişiye değişiyor demekkicanım bu ameliyat.normal çekim değil en az 40 dakika sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?