- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
y.dışındanmıDişime dolgu yapılması gerekiyor çok küçük bir miktar doktor 270 dolar istedi. Gebelik yüzünden beklemek zorundayim. Ama diş genel anlamda pahalı işlemleri agriliysa o para verilir diyorum. Geçmiş olsun.
Evet canım. Dis çekimi çok daha pahalı maalesef burda.y.dışındanmı
Gecen hafta ben ameliyat oldum disimden yirmilik disim batmisti ameliyatla aldilar bir kurus vermdim.yanima sadece kimligimj almstm gittm geldim vallahi.mis gibi suancanım bu ameliyat.normal çekim değil en az 40 dakika sürüyor
Gerçekten çok fazla, bunda güvenilmeyecek ne var devlette bedava çektirmek dururken, ha söyleyeyim bir çok doktor ameliyat etmeden direk çekiyorlar bence , çekecek bir doktor bulun, ben de sıra bulamasıgım için acil olarak özele gittim 100 liraya cektirdm geçmiş olsunKızlar 20 lik dişim çekilecek.a sınıfı hastaneye gittim tam teşekküllü.80 lira muayene ücreti verdim, şimdi haftaya diş çekilecek 500 lira isteniyor.yoplamda580 lira eder.özelde başka güveneceğim yer yok ama devlet üniversitesinde randevular şubata veriliyor.eğer hoca çekerse 130 lira imiş 20 lik diş çekimi.bense şubata kadar beklemek istemiyorum.
580 lira 20 lik diş için verilir mi yoksa boşuna mı, zira yan dişim de çürümüş, 20 lik dişim yan dişi çürütmüş, ameliyattan sonra dolgu yapılması gerekecek.moralim bozuk çünkü 580+300+300(2 dolgu):1200 gibi bir bedel sadece dişe gidecek.
ne diyorsunuz kızlar
100 liraya gömük diş mi çekiyorlar.çene cerrahı mı, gömük bir diş miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?